Închide meniul

„Nu cred că vă puteţi da seama” Novak Djokovic, copleşit de emoţii după revenirea în Serbia: „Mulţi au pus la înodială jocul meu”

Alex Masgras Publicat: 13 august 2024, 19:09

Reclamă
„Nu cred că vă puteţi da seama Novak Djokovic, copleşit de emoţii după revenirea în Serbia: „Mulţi au pus la înodială jocul meu

Novak Djokovic, copleşit de emoţii după revenirea în Serbia: "Mulţi au pus la înodială jocul meu"

Novak Djokovic, după ce a cucerit aurul olimpic de la Paris / Profimedia

Novak Djokovic a fost copleşit de emoţii după revenirea în Serbia. O mare parte din delegaţia ţării vecine de la Jocurile Olimpice 2024 a avut parte de o primire pe cinste la Belgrad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre aceştia s-a numărat şi Novak Djokovic, care a dezvăluit cât de mult reprezintă medalia de aur cucerită la Paris. Titlul olimpic era singurul titlu major care îi lipsea sârbului din palmaresul său incredibil.

„Nu cred că vă puteţi da seama” Novak Djokovic, copleşit de emoţii după revenirea în Serbia: „Mulţi au pus la înodială jocul meu”

„Aceasta cea mai mare realizare sportivă a mea”, a declarat tenismanul Novak Djokovic, la revenirea în Serbia, despre medalia de aur pe care a cucerit-o recent la Jocurile Olimpice de la Paris, informează presa internaţională.

„Aurul mult aşteptat. Am ajuns la aceste Jocuri fără trofeu şi eram accidentat. Mulţi au pus la îndoială calitatea jocului meu. Nu de multe ori am fost considerat favorit, însă am crezut în secret în victorie. Ştiam că este poate ultima mea şansă de a câştiga aurul. Fără falsă modestie, aceasta este cea mai mare realizare sportivă a mea şi port cu mândrie această medalie de aur pentru Serbia”, a declarat legenda tenisului de la balconul Palatului prezidenţial din Belgrad, potrivit agerpres.ro.

Novak Djokovic, deţinătorul recordului de trofee de Mare Şlem (24), l-a învins pe spaniolul Carlos Alcaraz în finala turneului olimpic de la Roland Garros.

Reclamă
Reclamă 4

Adresându-se publicului venit să-l întâmpine la Belgrad, Djokovic a spus: „Nu cred că vă daţi seama de puterea şi motivaţia pe care le transmiteţi fiecăruia dintre noi atunci când ieşim şi stăm în faţa voastră pe acest balcon. Pentru un sportiv sârb, este cea mai incredibilă emoţie care există. Încă o dată, mulţumesc. Trăiască Serbia!”.

Novak Djokovic nu va merge la Cincinnati! Câte puncte ATP pierde proaspătul campion olimpic

Novak Djokovic nu va merge la Cincinnati, turneul ATP Masters 1000 pe care l-a câştigat şi în urmă cu un an, la capătul unei finale epice, de aproape patru ore, în faţa lui Carlos Alcaraz. El va pierde astfel 1000 de puncte în clasamentul ATP şi poate fi depăşit de Carlos Alcaraz, ocupantul locului 3 în acest moment.

Sârbul tocmai a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris, singurul titlu care îi mai lipsea din palmares. Acum, sârbul se va pregăti exclusiv pentru US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Reclamă

„Înţelegem că trecerea de la triumful său olimpic la Cincinnati este prea rapidă”, a spus Bob Moran, directorul turneului de la Cincinnati, unde Djokovic a câştigat de trei ori trofeul (2018, 2020 şi 2023).

Retragerea sa îi permite francezului Giovanni Mpetshi Perricard (locul 48 ATP) să intre pe tabloul principal al turneului de la Cincinnati, care va debuta luni.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:05

CSA Steaua Bucureşti, CS Dinamo Bucureşti şi CSM Oradea şi-au aflat adversarele din Liga Campionilor la polo

20:41

Nota primită de Florinel Coman în Al Gharafa – Al Ahli Dubai 1-0! Echipa românului s-a calificat în Liga Campionilor Asiei

20:40

LIVE SCOREPAOK – Malmo 1-1! Start nebun de meci la Salonic. FCSB îşi află posibila adversară în playoff-ul Ligii Campionilor

20:10

FCSB – Sparta Praga, LIVE TEXT, 21:30! Campioana luptă pentru play-off-ul Champions League! Echipele de start

19:49

FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!”

19:33

România a aflat cum poate ajunge la Cupa Mondială de Rugby din 2027: „Este o provocare, dar şi o oportunitate”

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!” 6 „Se poartă foarte urât cu el!” Scoţienii, şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers! Decizia luată de club
Citește și