Închide meniul

Ianis Hagi și-a decis viitorul, după ce a ajuns la echipa a 2-a a lui Rangers! Scoțienii au făcut anunțul

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2024, 15:33

Reclamă
Ianis Hagi și-a decis viitorul, după ce a ajuns la echipa a 2-a a lui Rangers! Scoțienii au făcut anunțul

Ianis Hagi și-a decis viitorul, după ce a ajuns la echipa a 2-a a lui Rangers!

Ianis Hagi, în timpul unui amical la echipa a doua a lui Rangers/ Profimedia

Ianis Hagi și-a decis viitorul, după ce a ajuns la echipa a 2-a a lui Rangers! Anunțul a fost făcut de jurnaliștii din Scoția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, „Prințul” nu intră în planurile tehnicianului de la Rangers, Philippe Clement. Astfel, românul nu a fost selectat pe lista UEFA și a fost trimis la echipa a 2-a.

Ianis Hagi și-a decis viitorul, după ce a ajuns la echipa a 2-a a lui Rangers!

Mai mult decât atât, antrenorul de la Rangers a declarat că echipa îl va vinde pe Ianis Hagi. Totuși, în presa din Scoția a apărut o informație, cel puțin interesantă, legată de viitorul lui Ianis.

Potrivit jurnaliștilor de la Football Scotland, Ianis Hagi își dorește să rămână în continuare la Rangers și să se impună în prima echipă a clubului din Glasgow.

”O potențială plecare este cea a lui Ianis Hagi, care a fost trimis la echipa a doua în ultimele săptămâni. S-a spus că Fiorentina ar fi interesată de serviciile sale, dar nu este cazul încă (n.r.- de o mutare). Jucătorul nu a cerut niciodată să plece de pe Ibrox, vrea să reprezinte clubul în continuare.

Reclamă
Reclamă

Românul a fost lăsat în afara lotului pentru Liga Campionilor și joacă la echipa secundă, unde își face treaba cu profesionalism. Sursele noastre indică faptul că Ianis Hagi n-a cerut niciodată să plece de la Rangers”, au notat scoțienii.

Reacţia scoţienilor după ce Ianis Hagi a fost inclus în lista preliminară a stranierilor pentru dubla cu Kosovo şi Lituania!

Scoţienii au subliniat că includerea în lista preliminară nu îi garantează convocarea lui Ianis Hagi. Fiul lui Gică Hagi trece printr-un moment dificil după ce a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers.

”Philippe Clement l-a trimis să se antreneze cu rezervele în timp ce încerca să forțeze o mutare departe de Ibrox. Prezența în lotul lărgit nu îi garantează mijlocașului o convocare, naționala sa dorindu-i să joace mai mult.

Reclamă

După o campanie superbă la EURO, fosta vedetă de la Genk a sperat că se va putea întoarce la Glasgow și va deveni un titular. Nu a fost cazul și acum, alături de Todd Cantwell, românul se antrenează departe de prima echipă. 

Acest lucru a fost criticat pe scară largă atât de suporteri, cât și de mass-media, dar se pare că nu urmează niciun transfer de la Ibrox”, au scris jurnaliştii de la ibroxnews.com.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:38

EXCLUSIVEdi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

18:19

Marius Şumudică a ajuns în Giuleşti! Negociază acum cu Dan Şucu preluarea Rapidului

18:00

Jannik Sinner a fost prins dopat! Numărul 1 ATP a scăpat de suspendare, dar a fost sancţionat de ITIA

17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și