Închide meniul

„Şapte ani de minciuni!” Fanii din Peluza Sud, în „război” cu şefii clubului Steaua: „Să mai scuturăm gradele alea militare”

Publicat: 19 august 2024, 20:52

Reclamă
„Şapte ani de minciuni! Fanii din Peluza Sud, în „război cu şefii clubului Steaua: „Să mai scuturăm gradele alea militare

Fanii din Peluza Sud, în "război" cu şefii clubului Steaua

Fanii lui CSA Steaua au aprins torţe în timpul unui meci / Hepta

Fanii din Peluza Sud au cedat şi anunţă că sunt în „război” cu şefii clubului Steaua. Ultraşii s-au săturat de promisiunile primite în ultimii ani şi vor organiza un prostest în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steaua nu a primit nici în acest sezon drept de promovare în Liga 1, motiv pentru care suporterii roş-albaştrilor cer explicaţii. Au anunţat că îşi vor manifesta nemulţumirea faţă de deciziile conducerii înaintea meciului cu CSM Reşiţa.

Fanii din Peluza Sud, în „război” cu şefii clubului Steaua

Steaua a fost eliminată deja din Cupa României, la lovituri de departajare, de Concordia Chiajna.

Șapte ani. Acum șapte ani, porneam la drum cu un vis și multe idealuri. Între timp, a rămas nimic. Șapte ani de minciuni. Cel mai mare club din România are parte, de prea multă vreme, de cea mai mică perspectivă și e pe mâinile celor mai mici caractere.

Ne-am săturat. De promisiuni. De jocuri politice. De bătaie de joc. De incompetență. De distrugerea sistematică și pe toate palierele a istoriei noastre. E momentul, fără doar și poate, să mai scuturăm din gradele alea militare, ale unor oameni în mod evident depășiți de situație și lipsiți de orizont.

Reclamă
Reclamă

Dacă ai crezut, fie și doar puțin, în ceea ce a fost și ar fi trebuit să fie STEAUA și dacă vrei un viitor așa cum ar merita, de fapt, blazonul roș-albastru, te așteptăm să ni te alături.

Mâine, marți, de la 18, ne vedem în Ghencea, în fața clubului, toți pentru același scop: VREM STEAUA ÎN A!”, se arată în comunicatul Peluzei Sud.

Daniel Oprița a vorbit despre situația de la Steaua, după eliminarea din Cupă!

Oprița a transmis faptul că obiectivul Stelei este o clasare în primele „2 sau 4 locuri” din Liga a 2-a, la finalul acestui sezon.

Reclamă

Totodată, antrenorul a dezvăluit și că bugetul echipei sale a scăzut cu 30 de procente față de sezonul anterior.

Rămâne play-off-ul și apoi să prindem unul dintre primele 2 sau 4 locuri, acesta era obiectivul și dacă ajungeam în grupe în Cupa României. Ne-a rămas doar campionatul, nu e vina noastră că jucăm fără să avem drept de promovare.

Eu nu am auzit nimic, nu a fost nicio discuție (n.r. despre o eventuală obține a dreptului de promovare). Și nouă ne este greu. Dacă mă întrebați acum două zile vă spuneam că am motivație mare.

Pentru că eram în Cupa României, dar acum sunt un pic așa, era important și pentru noi neavând drept de promovare. Acum nu știu ce gânduri pot să spun. E mai mic bugetul, vreo 30 %, pentru că s-au mărit taxele.

Eu am 19 jucători de câmp în lot cu 6 copii, dar nu vreau să mă plâng pentru că eu consider că am făcut o echipă bună”, a spus Daniel Oprița, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26 21 aug.

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06 21 aug.

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05 21 aug.

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26 21 aug.

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26 21 aug.

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51 21 aug.

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”
Citește și