Închide meniul

„Vreţi să nu mai vorbesc, să îmi închideţi gura?” Gică Hagi, discurs dur după meciul 500 ca antrenor: „Doare când spui adevărul!”

Publicat: 20 august 2024, 0:38

Reclamă
„Vreţi să nu mai vorbesc, să îmi închideţi gura? Gică Hagi, discurs dur după meciul 500 ca antrenor: „Doare când spui adevărul!

Gică Hagi, discurs dur după meciul 500 ca antrenor

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Gică Hagi a avut un discurs dur după meciul 500 ca antrenor. A avut prima reacţie după Farul – Hermannstadt, scor 3-2, din etapa a 6-a a Ligii 1 şi a tras un semnal de alarmă. Totul după ce a avut un discurs manifest şi la conferinţa de presă premergătoare partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rivaldinho a avut nevoie de numai 7 minute pentru a marca. A „plouat” cu goluri după pauză. Mai întâi, Murgia a înscris cu o execuţie superbă şi a restabilit egalitatea. Imediat după, Grigoryan şi Rvaldinho au punctat pentru constănţeni. Hagi a avut din nou emoţii pe final, când Dragoş Iancu l-a învins pe Buzbuchi. Farul s-a impus la limită, cu 3-2, şi a părăsit ultimul loc din Liga 1. A urcat până pe locul 8 în clasament.

Gică Hagi, discurs dur după meciul 500 ca antrenor

E un început de campionat, drumul e lung. Important e că am obţinut ce ne-am dorit, am marcat goluri în ultimele meciuri. Sperăm să creştem de la meci la meci. Unele lucruri s-au schimbat, unii au venit, au nevoie de timp. Sper să ne revenim şi să fim cum eram înainte.

Important e că atacanţii au marcat, mijlocaşii aleargă mult, fundaşii din ce în ce mai bine. Trebuie să creştem anumite aspecte atât ofensiv, cât şi defensiv. Să dominăm, să controlăm mai bine jocul.

Mihai Popescu a avut o zi proastă, nu i-a ieşit nimic. Aşa am simţit, trebuia să schimb, a avut o zi proastă.

Reclamă
Reclamă

Jucătorii trebuie să participie la ambele faze. Analizăm, prezentăm, sperăm să îi ducem pe drumul bun. Jucătorii care au venit au nevoie de timp.

Nu mai contează. Eu ştiu un singur lucru, de când m-am lăsat de fotbal am avut două lucruri pe care mi le-am dorit: să fac o academie frumoasă, am făcut-o, am plecat de la zero, condiţii… cel mai mare buget din România îl avem noi… şi apoi munca mea de antrenor. Cred că am început să îmi zic şi manager. Am făcut o muncă bună. Dumnezeu are grijă de mine. Lucrurile odată se vor opri, dar nu ştiu când.

Hagi a fost titlu în ziar, vreţi să nu mai vorbesc, să îmi închideţi gura? Am răbufnit? Hagi v-a spus o realitate, pe care pe unii poate îi doare. Ştiu că doare când spui adevărul. Toată România mă iubeşte. Probabil că unora nu le cade bine. Când mă calcă, pe 39 la picior, înseamnă că vrea. Eu voi continua să fac lucruri bune.

Reclamă

Nu am nicio nemulţumire. Simplu! Înseamnă că vorbesc singur şi mă înţeleg singur… vă faceţi că nu înţelegeţi. Nu sunt miliardar şi nu am cum să fiu acţionar majoritar la Farul. Şi asta se va întâmpla în cel mai scurt timp. Să îmi văd de meseria mea. Farul nu aparţine nimănui, eu doar am investit. Aştept ca Farul să îl ia cine trebuie şi să îl ducă la cel mai înalt nivel. Avem suporterii cei mai fericiţi. Farul nu a excelat în Europa, asta trebuie să facem„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Victorie pentru Farul, la meciul 500 ca antrenor al lui Gică Hagi

Constănţenii au ţinut să-i facă o victorie cadou lui Hagi, la meciul 500 de antrenor al acestuia în prima ligă. Rivaldinho a lovit în minutul 7, din pasa lui Gabi Iancu, însă oaspeţii au reuşit egalarea în startul reprizei secunde, minutul 48, prin superbul şut al lui Alessandro Murgia. După numai trei minute Narek Grigoryan a redus în avantaj gazdele, pentru ca în minutul 57 acelaşi jucător să centreze şi Rivaldinho să reuşească dubla, marcând cu o lovitură de cap.

Dragoş Iancu a marcat pentru sibieni în minutul 83, complicând finalul, dar Farul a câştigat întâlnirea, cu 3-2, şi a ajuns la 7 puncte în campionat, unde este pe locul 8. FC Hermannstadt ocupă poziţia a 14-a, cu 5 puncte.

FARUL: Buzbuchi – M. Popescu (D. Sîrbu 29), M. Bălaşa, Gustavo Marins, C. Ganea – Vînă, Nedelcu (V. Dican 84), Grameni (N. Popescu 84) – G. Iancu (Alibec 63), Rivaldinho (Doicaru 63), N. Grigoryan. ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FC HERMANNSTADT: Căbuz – Oroian (Căpuşă 90+1), V. Găman, Ionuţ Stoica, Tiago Goncalves – A. Ivanov – S. Balaure (C. Neguţ 60), Murgia (R. Popescu 78), Biceanu (R. Deaconu 60), Ianis Stoica (D. Iancu 78) – A. Chiţu. ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Cartonaşe galbene: G. Iancu 56, Gheorghe Hagi 87, Ştefan Preda (antrenor portari) 90+1 / Murgia 53, D. Iancu 86

Arbitri: Marian Barbu – Ovidiu Artene, Imre-Laszlo Bucsi – Vlad Baban

Arbitri VAR: Andrei Chivulete – Mircea Grigoriu

Observator: Augustus Constantin

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

18:38

EXCLUSIVEdi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

18:00

Jannik Sinner a fost prins dopat! Numărul 1 ATP a scăpat de suspendare, dar a fost sancţionat de ITIA

17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și