Închide meniul

Rapid l-a găsit pe înlocuitorul lui Albion Rrahmani! Transferul pregătit de Dan Șucu și Victor Angelescu

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2024, 8:29

Reclamă
Rapid l-a găsit pe înlocuitorul lui Albion Rrahmani! Transferul pregătit de Dan Șucu și Victor Angelescu

Rapid l-a găsit pe înlocuitorul lui Albion Rrahmani!

Dan Şucu şi Victor Angelescu/ Profimedia

Rapid l-a găsit pe înlocuitorul lui Albion Rrahmani! Oficialii echipei din Giulești au găsit deja o opțiune pentru atacul echipei lui Neil Lennon, după plecarea kosovarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rrahmani a fost transferat de Sparta Praga, în schimbul sumei de 5 milioane de euro, la care se adaugă și 15% dintr-un viitor transfer al acestuia. Atacantul se va lupta pentru un loc în grupele UEFA Champions League, în play-off-ul Ligii, cu Malmo.

Rapid l-a găsit pe înlocuitorul lui Albion Rrahmani!

Potrivit informațiilor oferite de sport.ro, oficialii din Giulești au deja o varintă de atacant, pentru un transfer. Este vorba despre Mihailo Ivanovic, în vârstă de 19 ani, care este legitimat la Vojvodina Novi Sad.

Acesta a jucat un singur sezon la echipa de seniori a sârbilor și are o cotă de piață în valoare de 1,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În sezonul trecut a reușit să marcheze 9 goluri pentru Vojvodina, iar, în această stagiune, a semnat o reușită în 8 partide jucate.

Reclamă
Reclamă

De notat este faptul că Mihailo a avut o experiență și în Italia, la Sampdoria. Acesta a fost împrumutat de italieni în sezonul 2022-2023 și a evoluat pentru echipa primavera. Totuși, a prins și un meci în Serie A, din postura de rezervă, fiind utilizat în ultimele 3 minute ale unui duel cu Napoli.

Viitorul lui Neil Lennon a fost decis

Dan Şucu a luat hotărârea finală şi i-a stabilit viitorul lui Neil Lennon, la o zi după derby-ul dintre Rapid şi Dinamo, încheiat cu scorul de 1-1. Acţionarul majoritar al giuleştenilor s-a decis, după ce echipa de sub Grant este singura din Liga 1 fără victorie, după şase etape disputate.

După remiza cu Dinamo, Neil Lennon a fost întrebat despre o plecare de la Rapid. Nord-irlandezul s-a arătat deranjat de această întrebare şi a transmis categoric că nu se gândeşte să plece din Giuleşti.

Reclamă

Dan Şucu însă şi-a pierdut răbdarea cu Neil Lennon. Acţionarul majoritar de la Rapid e gata să-l demită pe nord-irlandez, dacă giuleştenii nu vor câştiga duelul din etapa viitoare, notează gsp.ro. Trupa de sub Grant se va duela cu Poli Iaşi, echipă care tocmai a învins FCSB, în Ghencea.

Dacă Rapid nu va câştiga duelul din Copou, atunci Dan Şucu e hotărât să-l demită pe Neil Lennon. Înainte de pauza datorată meciurilor echipelor naţionale, de la începutul lui septembrie, giuleştenii mai au de disputat un singur meci, cu Universitatea Craiova.

În cazul unui nou pas greşit al Rapidului, în etapa viitoare, Şucu vrea să-l demită pe Lennon tocmai pentru ca viitorul antrenor al giuleştenilor să aibă mai mult timp la dispoziţie pentru a cunoaşte echipa, dată fiind pauza care se apropie.

„Așteptați-vă la un cutremur mare la Rapid, poate chiar înainte de pauza pentru meciurile naționalei!”,  a spus o sursă din cadrul clubului giuleştean, conform sursei citate mai sus.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

18:38

EXCLUSIVEdi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

18:00

Jannik Sinner a fost prins dopat! Numărul 1 ATP a scăpat de suspendare, dar a fost sancţionat de ITIA

17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și