Închide meniul

Cât îl costă de fapt pe Dan Șucu despărțirea de Neil Lennon! Suma pe care trebuie să o scoată din buzunar acționarul de la Rapid

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2024, 10:44

Reclamă
Cât îl costă de fapt pe Dan Șucu despărțirea de Neil Lennon! Suma pe care trebuie să o scoată din buzunar acționarul de la Rapid

Cât îl costă de fapt pe Dan Șucu despărțirea de Neil Lennon!

Colaj cu Dan Șucu și Neil Lennon / Profimedia și Hepta

Iată cât îl costă de fapt pe Dan Șucu despărțirea de Neil Lennon! Acționarul majoritar de la Rapid trebuie să scoată din buzunar o sumă importantă, pentru a-l demite pe antrenorul nord-irlandez, dar și pe staff-ul acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu s-ar fi hotărât să îl dea afară pe Neil Lennon după egalul cu Dinamo. Tehnicianul a avut parte de un început de sezon dezastruos pe banca giuleștenilor, Rapid fiind singura echipă care nu a obținut nicio victorie în Liga 1.

Cât îl costă de fapt pe Dan Șucu despărțirea de Neil Lennon!

Inițial au apărut informații conform cărora Lennon are o clauză de reziliere în valoare de 1,5 milioane de euro la Rapid, lucru care l-ar fi făcut pe nord-irlanez un om de „neatins” în Giulești.

Însă, potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, Dan Șucu este nevoit să scoată din buzunar o sumă cuprinsă între 250.000 și 350.000 de euro pentru demiterea lui Lennon și a staff-ului adus de nord-irlandez. Suma poate varia, în funcție de câți oameni vor pleca de la Rapid.

Dan Șucu a decis să renunțe la Neil Lennon din cauza rezultatelor slabe înregistrate de antrenor, dar și din cauza controverselor în care a fost implicat.

Reclamă
Reclamă

Totodată, sursa citată anterior anunță faptul că acționatul majoritar de la Rapid s-a enervat atunci când a auzit declarația lui Neil, de la finalul partidei cu Dinamo.

Atunci, tehnicianul din Irlanda de Nord a dat de înțeles că Rapid mai are nevoie de întăriri, pentru a obține rezultate.

Dan Şucu, apărat după startul dezastruos de sezon de la Rapid

Dan Şucu a fost apărat de Nicolae Cristescu, după startul dezastruos de sezon de la Rapid. Fostul patron al giuleştenilor consdieră că actualul acţionar majoritar al echipei nu are nicio vină, pentru rezultatele extrem de modeste din primele şase etape ale Ligii 1.

Reclamă

„E incredibil ce se întâmplă, nu am nici măcar o explicație logică! Pentru că jucători sunt, investiții s-au făcut, ba chiar investiții serioase! Sunt fotbaliști de valoare, dar nu înțeleg, nu găsesc o explicație…

Știți care este marea mea părere de rău? În afara faptului că Rapid nu joacă nimic, au trecut șase etape și tu nu ai o victorie… Dar cel mai rău îmi pare de Șucu, pe cuvânt de onoare!

El, săracul, chiar n-are nicio vină. Am trecut și eu prin asta și știu cu ce se mănâncă. E obligația lui, ca investitor, ca patron, să creeze condiții pentru performanță. Iar aceste condiții au fost create!

L-am văzut pe domnul Șucu cât suferă! Pe lângă faptul că a investit o grămadă de bani, el pune suflet, că altfel n-ar fi venit! N-avea el nevoie să facă o afacere la Rapid, are afaceri serioase, nu stătea el în afacerea asta”, a declarat Nicolae Cristescu, conform gsp.ro.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

18:38

EXCLUSIVEdi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

18:00

Jannik Sinner a fost prins dopat! Numărul 1 ATP a scăpat de suspendare, dar a fost sancţionat de ITIA

17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și