Închide meniul
Foto

Deian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 august 2024, 13:56

Reclamă
Deian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns

Instagram Melania Mak

Colak Instagram

Deian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra izbucnit imediat în plâns în momentul în care internaţionalul român i-a oferit inelul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a făcut pasul cel mare şi a cerut-o în căsătorie pe Melania Mak, iubita sa. Melania a fost extrem de emoţionată şi a izbucnit în plâns. (VEZI IMAGINI EMOŢIONANTE CU IUBITA LUI DEIAN SORESCU)

Deian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra izbucnit imediat în plâns

„Am spus ‘da'”, e mesajul postat de Melania care însoţeşte imaginile cu momentul emoţionant.

Deian Sorescu a semnat! Transfer definitiv pentru internaţionalul român. Anunţul inedit al clubului

Deian Sorescu a semnat cu Gaziantep şi s-a transferat definitiv la formaţia din Turcia. Gaziantep a ajuns în cele din urmă la un acord cu polonezii de la Rakow, echipa de care aparţinea internaţionalul român. Deian Sorescu a fost adus la Gaziantep încă din sezonul trecut, de Marius Şumudică, acolo unde a evoluat sub formă de împrumut.

Acum, fostul jucător de la Dinamo şi FCSB a semnat un contract valabil pe următoarele trei sezoane cu formaţia din Turcia.

Reclamă
Reclamă

„Deian Sorescu a semnat contractul oficial care îl va lega de clubul nostru pentru următorii trei ani. La ceremonie a asistat și președintele clubului nostru, Memik Yilmaz”, au anunţat cei de la Gaziantep pe contul oficial de Instagram.

De asemenea, Deian Sorescu a fost prezentat într-un mod inedit. Turcii au postat pe instagram un filmuleţ în care internaţionalul român apare machiat precum celebrul personaj Joker.

Cotat la 1 milion de euro pe transfermarkt.com, Deian Sorescu a evoluat sezonul trecut în 17 meciuri pentru Gaziantep, reuşind să înscrie 4 goluri şi să ofere 2 pase decisive. El a fost prezent şi la EURO 2024 alături de naţionala României.

Reclamă

Transferul lui Deian Sorescu la Gaziantep a fost la un pas să nu se realizeze

Transferul lui Deian Sorescu la Gaziantep a fost la un pas să pice. În urmă cu o lună, negocierile dintre turci şi polonezi intraseră în impas, deoarece Gaizantep şi Rakow nu se înţeleseseră în privinţa sumei de transfer.

Gaziantep a oferit atunci suma de 400.000 de euro, în schimbul lui Deian Sorescu, nota gsp.ro. Însă, oficialii lui Rakow nu au fost mulţumiţi de oferta turcilor şi au refuzat propunerea. Polonezii au cerut, în schimbul lui Deian Sorescu, suma de 800.000 de euro, pentru un transfer definitiv al românului la Gaziantep.

Deian Sorescu a fost împrumutat de Gaziantep în iarnă, atunci când echipa era antrenată de Marius Şumudică. În jumătatea de sezon petrecută la formaţia turcă, internaţionalul român a bifat 16 meciuri, reuşind să marcheze patru goluri şi să ofere două pase decisive.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26 21 aug.

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06 21 aug.

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05 21 aug.

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26 21 aug.

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26 21 aug.

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51 21 aug.

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 4 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 5 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…” 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și