Închide meniul
EXCLUSIV

Prima decizie importantă a lui Mircea Lucescu, la naţionala României. Jucătorul care va fi sărit din schemă

Antena Sport Publicat: 23 august 2024, 15:48

Reclamă
Prima decizie importantă a lui Mircea Lucescu, la naţionala României. Jucătorul care va fi sărit din schemă

Prima decizie importantă a lui Mircea Lucescu, la naţionala României

Mircea Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

Prima decizie importantă a lui Mircea Lucescu, la naţionala României, este de a renunţa la jucătorul pentru care s-au bătut CFR Cluj, Rapid şi FCSB, Louis Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Il Luce nu îl va chema la echipa naţională pe atacantul ajuns la CFR Cluj. Din infomaţiile Antena Sport, Lucescu preferă să îl lase pe fostul jucător al Farului la România U21, unde Daniel Pancu şi tricolorii mici au meciuri decisive, cu Muntenegru şi Finlanda.

Prima decizie importantă a lui Mircea Lucescu, la naţionala României

Astfel, Louis Munteanu nu se va afla pe lista lui Lucescu pentru primele sale meciuri din acest mandat, din Nations League, în deplasare cu Kosovo, pe 6 septembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, şi cu Lituania, pe 9 septembrie.

Cel mai probabil, Mircea Lucescu se va baza pe patru atacanţi: Denis Drăguş, George Puşcaş, Denis Alibec şi Daniel Bîrligea. De pe lista preliminară a stranierilor, Il Luce va renunţa la Daniel Paraschiv.

Mircea Lucescu a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania

Selecționerul Mircea Lucescu s-a decis asupra listei preliminare cu jucători din străinătate în vederea primele două meciuri din noul sezon al Ligii Națiunilor:

Reclamă
Reclamă

PORTARI

FUNDAȘI

MIJLOCAȘI

Reclamă
  • Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia), Marius MARIN (Pisa | Italia), Alexandru CICÂLDĂU (Galatasaray | Turcia), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită), Dennis MAN (Parma | Italia), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia), Ianis HAGI (Glasgow Rangers | Scoția), Florinel COMAN (Al Gharafa | Qatar);

ATACANȚI

  • Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia), George PUȘCAȘ (Bodrumspor | Turcia), Daniel PARASCHIV (Oviedo | Spania).

Mircea Lucescu: Multe sentimente m-au încercat

„Multe sentimente m-au încercat, în primul rând nostalgia periaodei trecute. Am avut momente extraordinare şi ca jucător al naţionalei, şi ca antrenor. Eu plec cu un handicap, în ultimii ani am lipsit din fotbalul românesc. De când m-am întors am urmărit meciurile… nu m-am gândit că mi se va propune. Eu am făcut tot ce a depins de mine să nu vin la echipa naţională. Voiam să le dau şanse antrenorilor tineri să vină. Am vorbit cu Edi Iordănescu, am încercat să îl conving să rămână pentru un ciclu de 4-5 ani. Am spus Federaţiei că este foarte important să dea continuitate, ei au făcut tot ce a fost posibil ca să îl convingă, dar nu au reuşit.

Am spus să vorbească apoi cu Gică Hagi, el îşi doreşte atât de mult şi a făcut atât de multe. Nu s-a ajuns la niciun fel de înţelegere. Le-am spus: ‘În momentul în care nu mai aveţi nicio soluţie, eu am obligaţia pentru fotbalul românesc să mă întorc’. Eu sunt un produs 100% al fotbalului românesc, care a făcut furori pe stadioanele din Europa. Ştiu că mă angajez la un lucru atât de dificil, dar am mare încredere în aceşti jucători. Au format un grup de învingători. Este un motiv de orgoliu, în fotbal rămâi cu momentele foarte frumoase ale carierei. Discuţia a fost despre fotbal. Eu nu am nevoie nici de… e un risc şi îmi dau seama că e un risc foarte tare. Dar merită acest risc. Eu nu am nevoie nici de bani. M-au împins momentele acelea extraordinare pe care le-am trăit şi acesta este motivul pentru care am venit.„, a spus Mircea Lucescu în conferinţa de prezentare.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:48

Daniel Bîrligea, dorit în Serie A! Neluţu Varga, aproape de o nouă lovitură financiară importantă!

20:45

VIDEOFlorinel Coman, dublă de senzaţie pentru Al-Gharafa. „Mbappe” a fost letal în atac şi decisiv pentru echipa sa

20:38

EXCLUSIVMotivul real pentru care Edi Iordănescu nu a mai continuat la naționala României

20:26

VideoRomânia a prins gustul turneelor finale, iar Marius Niculae anunţă că pretenţiile fanilor au crescut: „Vor şi la o Cupă Mondială”

20:14

Arbitrul controversat de la meciul România – Olanda de la EURO 2024 a fost delegat la partida FCSB – LASK Linz!

20:10

Poli Iaşi – Rapid, LIVE TEXT, 22:00! Marius Şumudică debutează în noul mandat pe banca giuleştenilor! Săpunaru, titular. Echipele

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 3 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 4 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 5 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou 6 Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol”
Citește și