Închide meniul

Un antrenor român, dezvăluire de senzaţie: „Am intrat în cameră peste Alibec și Budescu. Ce credeți că făceau?”

Publicat: 24 august 2024, 12:32

Reclamă
Un antrenor român, dezvăluire de senzaţie: „Am intrat în cameră peste Alibec și Budescu. Ce credeți că făceau?

Un antrenor român, dezvăluire de senzaţie despre Denis Alibec şi Constantin Budescu

Denis Alibec şi Constantin Budescu, pe vremea în care evoluau la Astra / Hepta

Un antrenor român a făcut o dezvăluire de senzaţie. Ionuţ Badea a povestit ce s-a întâmplat atunci când a intrat în cameră peste Denis Alibec şi Constantin Budescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Episodul a avut loc în timp ce Ionuţ Badea era antrenor secund la echipa naţională.

Un antrenor român, dezvăluire de senzaţie: „Am intrat în cameră peste Alibec și Budescu. Ce credeți că făceau?”

Șumudică s-a mai schimbat, a promis că face alte lucruri. Cred că de asta a și spus lucrurile astea despre Lennon (n.r.: observațiile de la conferință).

Apropo de el. Când eram la echipa națională, am intrat peste Budescu și Alibec. Eu, ca antrenor secund. Aveam ceva de discutat cu ei, în cameră.

Ce credeți că făceau? Se uitau pe YouTube la conferințele lui Șumudică și râdeau amândoi. Am zis că nu se poate așa ceva. E personaj, da…”, a spus Ionuţ Badea la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

„Acolo îi este locul!” Reacţia lui Denis Alibec, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! I-a dezvăluit „secretul” lui „Şumi”

Reacţia lui Denis Alibec, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid, nu a întârziat să apară. Atacantul de la Farul consideră că locul lui „Şumi” este în Giuleşti, dat fiind faptul că antrenorul este mare fan al echipei de sub Grant.

Marius Şumudică l-a înlocuit pe Neil Lennon la Rapid, şi a obţinut deja prima victorie pe banca giuleştenilor. „Şumi” a fost luat cu asalt de fani înaintea duelului cu Poli Iaşi, câştigat de giuleşteni cu 2-1.

Denis Alibec s-a declarat convins că Rapid va avea rezultate, cu Marius Şumudică pe bancă. Atacantul consideră că echipa de sub Grant va avea o altă „faţă”, dat fiind faptul că „Şumi” îşi dorea să ajungă în Giuleşti.

Reclamă

De asemenea, Alibec i-a dezvăluit „secretul” lui Şumudică. Atacantul de la Farul a mărturisit că tehnicianul român le oferă jucătorilor săi multă încredere. Alături de Marius Şumudică, Denis Alibec a devenit campion în Liga 1, cu Astra.

„La cât îşi dorea să meargă acolo, cu siguranţă va da totul şi cu siguranţă cred că Rapidul va arăta altfel.

El este rapidist cred că de când s-a născut şi cred că acolo îi este locul acolo şi a dorit să fie şi îi urez succes.

Ştie să comunice cu jucătorii, îţi dă mare încredere când e antrenorul tău şi cu siguranţă ştie foarte mult fotbal”, a declarat Denis Alibec, conform orangesport.ro.

Marius Şumudică a vrut să îl transfere pe Denis Alibec când era antrenorul lui Gaziantep

Marius Şumudică a colaborat excelent cu Denis Alibec şi Constantin Budescu în perioada în care a antrenat-o pe Astra. Astra a cucerit titlul în 2016 cu Marius Şumudică pe bancă şi cu Alibec şi Budescu în teren.

Şumudică recunoştea că a încercat să îl transfere pe Alibec în perioada în care o antrena pe Gaziantep.

Eu pe unde am fost am luat jucători români cu mine și o să iau mereu. Nu fug de jucătorii români niciodată, fiindcă îi oblig luându-i cu mine și îmi dau ceva înapoi. Drăguș face un sezon extraordinar, Niță extraordinar. 

Maxim este în revenire, a avut niște probleme personale, a fost și accidentat la ultimul joc, de aceea nu a jucat titular. Probabil am eu talentul ăsta să-i fac să joace și pentru mine la un moment dat. Da, am vrut să-l iau și pe Alibec, dar este la a treia echipă și nu se poate transfera”, declara Marius Șumudică.

 

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:22

VideoLando Norris, prima reacție după ce va pleca din pole position în Marele Premiu al Țărilor de Jos! Mesaj direct despre Verstappen

17:07

VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY)

17:01

VideoToto Wolff, în stare de şoc după ce Lewis Hamilton a fost eliminat în Q2! Imaginea zilei la Marele Premiu al Ţărilor de Jos

16:33

Primii jucători care pleacă de la Rapid, în mandatul lui Marius Șumudică! Începe „revoluția” în Giulești

16:20

„Nu sunt miliardarul numărul 1 din România!” Gică Hagi, un nou discurs manifest: „M-am născut să câştig, nu să exist!”

15:41

FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România”

1 VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick! 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 4 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 5 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 6 FotoUn tânăr fotbalist român a murit într-un grav accident rutier! Tocmai debutase la noua lui echipă
Citește și