Închide meniul

Primii jucători care pleacă de la Rapid, în mandatul lui Marius Șumudică! Începe „revoluția” în Giulești

Alex Ioniță Publicat: 24 august 2024, 16:33

Reclamă
Primii jucători care pleacă de la Rapid, în mandatul lui Marius Șumudică! Începe „revoluția în Giulești

Primii jucători care pleacă de la Rapid, în mandatul lui Marius Șumudică!

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

Iată primii jucători care pleacă de la Rapid, în mandatul lui Marius Șumudică! Noul antrenor al echipei din Giulești și-a făcut deja planul, pentru a-și întări lotul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a debutat cu victorie pe banca Rapidului, 2-1 cu Poli Iași, iar acum se gândește la modificările de care are nevoie, pentru a obține rezultatele dorite.

Primii jucători care pleacă de la Rapid, în mandatul lui Marius Șumudică!

Potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, Marius Șumudică este gata să renunțe la o serie de jucători, pentru a realiza mai multe transferuri în perioada de mercato.

Pe această listă s-ar afla Papeau, Blazek, Kait și Emmers. Ultimii doi constituie o problemă pentru „Șumi”, având în vedere că petrec mai mult timp accidentați, decât apți de joc.

Sursa citată anterior a anunțat faptul că Papeau are o ofertă „pe masă”, dn Qatar, în timp ce oficialii din Giulești îi pregătesc un împrumut lui Blazek, care a ajuns la Rapid în această vară.

Reclamă
Reclamă

Tot în această vară, giuleștenii au mai renunțat și la: Albion Rrahmani (5 mil. euro – Sparta Praga), Ermal Krasniqi (2 mil. euro – Sparta Praga), Funsho Bamgboye (gratis – Harayspor), Alexandru Albu (gratis – Al-Hazem), Iulian Cristea (gratis – U Cluj), Ștefan Pănoiu (gratis- FC Botoșani), Damjan Djokovic (gratis – CFR Cluj)și Dragoș Grigore (gratis – Gloria Buzău).

Rapid, aproape de primul transfer din mandatul lui Şumudică!

Rapid e aproape de primul transfer din mandatul lui Şumudică! Giuleştenii s-ar putea întări în atac, compartiment în care au suferit în acest început de sezon.

Marius Şumudică l-ar dori pe Gabriel Debeljuh, cu care a colaborat la CFR Cluj. Preşedintele clubului Sepsi a confirmat discuţiile cu Viorel Moldovan.

Reclamă

Debeljuh are o clauză de reziliere de 500.000 de euro, iar covăsnenii nu s-ar putea opune transferului dacă atacantul se înţelege cu formaţia din Giuleşti.

„Chiar în ziua numirii lui Șumudică, m-a sunat președintele Viorel Moldovan să mă întrebe despre situația lui Debeljuh, ce clauză are. Așteptăm să vedem ce se întâmplă, dacă vrea și jucătorul să plece. Noi suntem foarte mulțumiți, aici are un salariu bunicel, dar evident că nu ne putem compara cu forța financiară a Rapidului.

Noi ne luăm deja niște măsuri de siguranță, pentru că, dacă va pleca Debeljuh, trebuie să aducem repede un atacant. Nu prea sunt opțiuni în țară, așa că avem în vizor două-trei opțiuni externe în situația în care vom fi nevoiți să acoperim un gol apărut în ofensivă”, a declarat directorul general al lui Sepsi, Attila Hadnagy, pentru gsp.ro.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:28

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce au făcut spectacol în Parma – AC Milan 2-1! Verdictul specialiștilor

21:24

Parma – AC Milan 2-1! Dennis Man și Cancellieri i-au adus victoria lui Pecchia! Mihăilă, ratări uriașe

21:22

Sepsi – Unirea Slobozia 0-1! Nou-promovata lui Adi Mihalcea a dat lovitura pe terenul covăsnenilor

21:20

LIVE VIDEOAEK – Lamia 0-0 e ACUM în AntenaPLAY. Victorii în prima etapă pentru ambele echipe

21:10

Dinamo – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 22:00! Derby „de foc”! Oltenii, neînvinși! Echipele de start

21:05

Dan Petrescu se teme înaintea meciului cu FC Botoşani: „E cea mai grea situație de când sunt la CFR! Ei sunt fresh”

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 LIVE VIDEOFC Porto – Rio Ave se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Se anunţă show total pe Dragao. Benfica – Estrela e de la 22:30 3 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 4 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 5 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 6 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată
Citește și