Închide meniul

Reacţia antrenorului lui Dennis Man după golul marcat de jucătorul naţionalei cu AC Milan! Ce a spus despre reuşita românului

Bogdan Stănescu Publicat: 25 august 2024, 9:27

Reclamă
Reacţia antrenorului lui Dennis Man după golul marcat de jucătorul naţionalei cu AC Milan! Ce a spus despre reuşita românului

Reacţia antrenorului lui Dennis Man după golul marcat de jucătorul naţionalei cu AC Milan!

Dennis Man se bucură după golul marcat cu AC Milan / Profimedia Images

Reacţia antrenorului lui Dennis Man după golul marcat de jucătorul naţionalei cu AC Milan a venit după finalul partidei. Parma a reuşit o victorie importantă, cu 2-1, împotriva formaţiei antrenate de Paulo Fonseca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabio Pecchia a catalogat reuşita lui Man ca fiind „un gol frumos”. Parma, nou-promovată în Serie A, e pe locul 4 în prezent în campionatul italian, cu 4 puncte obţinute după două etape disputate.

Reacţia antrenorului lui Dennis Man după golul marcat de jucătorul naţionalei cu AC Milan! Ce a spus despre reuşita românului

”Prima repriză ar fi trebuit să se încheie cu 2-0. Am fi putut marca mai mult dacă am fi avut mai multă precizie. Multe situații au apărut nu doar pe contraatac, dar și cu driblinguri rapide în spații înguste.

A fost un gol frumos (n.r.: al lui Dennis Man), o fază superbă care a rezultat într-un gol. În prima repriză am plimbat bine mingea, ne-am creat multe ocazii. În a doua repriză, AC Milan a avut controlul, era logic să fie așa, dar nu ne-am asumat prea multe riscuri. Rezultatul este o recompensă frumoasă pentru băieți și pentru ce au reușit să facă”, a declarat Fabio Pecchia după meci, potrivit parmalive.com.

Dennis Man, prima reacție după ce a marcat un gol superb în Parma – AC Milan 2-1! Care este obiectivul românului

Dennis Man a oferit prima reacție după ce a marcat un gol superb în Parma – AC Milan 2-1! Românul și-a dezvăluit și obiectivul din acest sezon.

Reclamă
Reclamă

Partida dintre Parma și AC Milan a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 2 a noii stagiuni de Serie A.

După meci, Dennis Man a transmis că a făcut multe greșeli în fața porții, dând de înțeles că nu a fost mulțumit de evoluți sa, din partida cu AC Milan.

De asemenea, românul a spus că obiectivul său este să își ajute echipa în fiecare meci din acest sezon.

Reclamă

„Am făcut multe greșeli în fața porții, dar azi am câștigat și suntem fericiți. Este în regulă! Am jucat și am muncit ca o echipă. Obiectivul meu? Vreau să îmi ajut colegii în fiecare partidă, asta mă interesează”, a spus Dennis Man, citat de parmalive.com.

Dennis Man are un debut de sezon excelent în Serie A. Românul a ajuns la 2 goluri marcate în cele două etape disputate, până în momentul de față.

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Dennis Man este cotat la suma de 10 milioane de euro.

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce au făcut spectacol în Parma – AC Milan 2-1!

Iată ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce au făcut spectacol în Parma – AC Milan 2-1! Românii au fost în prim-plan la partida din etapa a 2-a, a sezonului de Serie A.

Man a deschis scorul în duelul cu Milan, încă din minutul 2, cu un șut puternic, din câțiva metri de poartă. De cealaltă parte, Mihăilă a semnat o serie de ratări uriașe, în finalul primei reprize.

După prestația din meciul cu AC Milan, Dennis Man, care a fost înlocuit în minutul 75, a primit nota de 7,5, din partea specialiștilor de la sofascore.ro. Românul a primit cea mai mare notă din ehcipa Parmei, la egalitate cu Almqvist.

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a fost înlocuit de Fabio Pecchia în minutul 70 al partidei. Pentru prestația sa, specialiștii i-au acordat nota de 6,5.

Din tabăra celor de la AC Milan, cea mai mare notă a fost primită de Cristian Pulisic. Acesta a fost notat cu 7,7 și a fost desemnat omul meciului.

 

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:01

Răsturnare de situaţie! Decizia luată de Vinicius, după ce a primit cea mai mare ofertă din istoria fotbalului

13:40

Ce se va întâmpla la meciurile din Liga 1 după decesul lui Christoph Daum! Anunţul oficial al LPF

13:30

CFR Cluj – Botoşani, LIVE TEXT, 19:00! Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte a doua victorie consecutivă! Echipele probabile

13:28

Cătălin Chirilă a cucerit medalia de bronz la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, în proba de 500 de metri!

12:58

Mesajul misterios postat de Jordan Chiles, la o săptămână după ce Ana Bărbosu a primit medalia de bronz

12:43

Dan Şucu i-a oferit un salariu uriaş lui Ianis Hagi! Suma cu care încearcă să îl convingă să semneze pe fiul lui Gică Hagi

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și