Închide meniul
LIVE TEXT

CFR Cluj – Botoşani 0-0! Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte a doua victorie consecutivă!

Antena Sport Publicat: 25 august 2024, 19:00

Reclamă
CFR Cluj – Botoşani 0-0! Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte a doua victorie consecutivă!

CFR Cluj - Botoşani, LIVE TEXT

Dan Petrescu, în timpul unui meci/ Profimedia

CFR Cluj – Botoşani, duelul din etapa a şaptea din Liga 1, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 19:00. Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte a doua victorie consecutivă din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clujenii sunt cu gândul şi la returul cu Pafos, din play-off-ul Conference League. În tur, CFR Cluj i-a învins pe ciprioţi cu scorul de 1-0, evoluând în inferioritate numerică timp de o repriză.

LIVE TEXT | CFR Cluj – Botoşani 0-0

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

CFR Cluj (4-3-3): M. Popa – F. Iacob, Bolgado, Rocha, Abeid – D. Djokovic, A. Fica, A. Păun – M. Kamara, Nkololo, L. Munteanu
Rezerve: Hindrich, Camora, V. Mogoș, V. Kun, Kresic, R. Filip, Artean, Tachtsidis, Deac, Korenica, Bîrligea, Michael
Antrenor: Dan Petrescu

Reclamă
Reclamă

FC Botoșani (4-2-3-1): Kukic – Ale Diez, Matricardi, Miron, Șeroni – Florescu, Aldair – Bodișteanu, L. Fulop, Țigănașu – E. Lopez
Rezerve: E. Pap, Sadiku, Celea, Pavlovic, F. Junior, F. Adams, G. Romano, Mouaddib, G. David, Mitrov, Kaprof, Chică Roșă
Antrenor: Liviu Ciobotariu

CFR Cluj a învins-o categoric pe Unirea Slobozia, în etapa precedentă din Liga 1. Clujenii s-au impus cu 3-0, Louis Munteanu marcând o „dublă”.

Echipa lui Dan Petrescu are şapte puncte acumulate, după cinci meciuri jucate în acest sezon, fiind pe locul nouă. Clujenii au un meci în minus faţă de celelalte echipe, după ce partida cu Oţelul a fost amânată.

Reclamă

De cealaltă parte, Botoşani are şi ea moral bun înaintea confruntării din Gruia. Moldovenii au învins-o la limită pe UTA, cu scorul de 1-0, în runda precedentă.

Dan Petrescu se teme înaintea meciului cu Botoşani

Dan Petrescu se teme înaintea meciului cu FC Botoşani. Antrenorul ardelenilor a spus că nu a avut timp să îi cunosc pe mulţi dintre jucători.

„E clar că venirea lui Ciobi la echipă a adus un plus, din trei meciuri au câștigat două, e organizată, foarte buni pe contraatac, foarte buni la fazele fixe, foarte dinamici, au soluții pe toate posturile, sunt fresh, odihniți, în comparație cu noi, unde sunt jucători în primul 11 cu o anumită vârstă. Nu e ușor să joci la două zile jumate pe această căldură. Va fi greu să fac primul 11 și niște schimbări care să aducă ceva în plus. Avem ceva probleme de lot cu accidentări, sunt puțin îngrijorat, supărat, sunt convins că următoarele trei meciuri sunt vitale pentru clubul nostru.

Mă preocupă foarte mult situația din clasament, în momentul de față nu suntem bine, sper că toți jucătorii înțeleg. Sunt foarte mulți jucători noi, e posibil ca unii din ei să debuteze la meciul ăsta fără să fi făcut un antrenament sau două cu noi. Asta a fost situația anul acesta. Pentru mine e cea mai grea situație de când sunt la CFR. Așa de mulți jucători noi nu am avut niciodată să nu am timp să îi cunosc. E posibil orice. Dacă mai pleacă jucători așa cum am citit prin ziare, e normal să vină jucători noi. E primul an când se întâmplă să plece atât de mulți jucători valoroși în timpul campionatului, în timpul meciurilor din cupele europene. Asta e situația, trebuie să mă adaptez, dar eu sunt îngrijorat pentru că țin foarte mult la acest club și sper să avem rezultate”, a spus Dan Petrescu înaintea partidei cu FC Botoşani.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:56

Cosmin Matei a scăpat de suspendarea de 6 luni, din cazul de dopaj! Mijlocașul are drept de joc la Sepsi

18:49

Scenariul incredibil prin care Lando Norris devine campion mondial fără să depindă de rezultatele lui Max Verstappen

18:43

LIVE SCOREReal Madrid – Valladolid 0-0. Kylian Mbappe, la primul meci pe „Bernabeu”. Liverpool – Brentford se joacă ACUM

18:37

Wolverhampton – Chelsea 2-6! Meci nebun în Premier League! Madueke, hattrick! Cole Palmer, gol și 3 pase decisive

18:02

FotoDiagnosticul primit de Nedelcearu, după ce a fost umplut de sânge în meciul cu Pisa! Ce se întâmplă cu fundașul de la Palermo

17:54

Explicaţia lui Max Verstappen după ce a fost învins de Lando Norris: „În timpul cursei a fost clar! Am încercat tot ce am putut”

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și