Închide meniul

Răsturnare de situaţie! Decizia luată de Vinicius, după ce a primit cea mai mare ofertă din istoria fotbalului

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2024, 14:01

Reclamă
Răsturnare de situaţie! Decizia luată de Vinicius, după ce a primit cea mai mare ofertă din istoria fotbalului

Decizia luată de Vinicius, după ce a primit cea mai mare ofertă din istoria fotbalului

Vinicius, în timpul unui meci la Real Madrid/ Profimedia

Răsturnare de situaţia | Spaniolii au dezvăluit decizia luată de Vinicius, după ce a primit cea mai mare ofertă din istoria fotbalului. Oficialii unei echipe din Arabia Saudite i-au oferit starului brazilian un contract în valoare de nu mai puţin de un miliard de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vinicius încă nu a marcat niciun gol la Real Madrid, în acest sezon. Brazilianul şi-a trecut în cont o pasă de gol atât în Supercupa Europei, cât şi în prima etapă din La Liga.

Răsturnare de situaţie | Decizia luată de Vinicius, după ce a primit cea mai mare ofertă din istoria fotbalului

Conform AS.com, care citeată ESPN, Vinicius a luat decizia finală în privinţa ofertei de un miliard primită din partea saudiţilor. Starul brazilian a ales să rămână la Real Madrid, şi în acest sezon.

Brazilianul le-ar fi transmis însă saudiţilor că în sezonul viitor, va lua în calcul o plecare de la Real Madrid. Vinicius nu ar spune pas unei mutări în Arabia Saudită, pentru un contract de un miliard de euro, însă din stagiunea următoare.

Spaniolii mai menţionează faptul că unul dintre motivele pentru care Vinicius a ales să rămână la Real Madrid este faptul că îşi doreşte să câştige Balonul de Aur. Brazilianul este unul dintre favoriţi la câştigarea râvnitului trofeu, alături de Jude Bellingham sau Lamine Yamal.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, presa iberică a mai transmis că nici Real Madrid nu l-a lăsat să plece pe Vinicius. Arabii se vedeau nevoiţi să-i achite clauza de un miliard de euro brazilianului, dacă acesta accepta transferul, iar madrilenii nu.

Oficialii saudiţi sunt încrezători că-l vor convinge pe Vinicius să semneze în vara, viitoare. Starului brazilian i-a fost propus cel mai mare contract din istorie fotbalului. Acesta ar fi urmat să încaseze suma de un miliard, în cinci ani de contract, şi ar fi devenit de asemenea un ambasador al fotbalului din Golf.

Spaniolii sunt convinşi că Real Madrid va încerca să-i prelungească contractul lui Vinicius, contract care expiră în vara lui 2027. Pentru acest fapt, brazilianul se aşteaptă la o mărire considerabilă a salariului, dată fiind oferta astronomică refuzată.

Reclamă

Lovitură pentru Real Madrid! Jude Bellingham s-a accidentat

Real Madrid a primit o lovitură, după ce Jude Bellingham s-a accidentat. Starul englez a făcut anunțul, înaintea etapei a doua din La Liga.

Jude Bellingham „s-a rupt” la un antrenament al lui Real Madrid. Campioana en-titre a Spaniei se pregătește de duelul cu Valladolid, din etapa a doua a campionatului.

Jude Bellingham a suferit o leziune la mușchiul plantar subțire de la piciorul drept și ca urmare, va sta „pe bară” timp de o lună.

„Nu e nimic pe care să urăsc mai mult decât ratarea jocurilor, dar încerc să privesc și partea pozitivă și poate corpul meu îmi spune că are nevoie de un pic mai multă odihnă după un an aglomerat.

Sunt foarte frustrat, dar îi voi susține pe băieți ca un fan până când mă voi alătura lor din nou în cea mai bună și puternică formă.

Mulțumesc pentru mesajele voastre de îngrijorare și sprijin. Multă dragoste și Hala Madrid!”, a transmis Jude Bellingham, pe X.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:00

LIVE TEXTCFR Cluj – Botoşani 0-0! Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte a doua victorie consecutivă!

18:56

Cosmin Matei a scăpat de suspendarea de 6 luni, din cazul de dopaj! Mijlocașul are drept de joc la Sepsi

18:49

Scenariul incredibil prin care Lando Norris devine campion mondial fără să depindă de rezultatele lui Max Verstappen

18:43

LIVE SCOREReal Madrid – Valladolid 0-0. Kylian Mbappe, la primul meci pe „Bernabeu”. Liverpool – Brentford se joacă ACUM

18:37

Wolverhampton – Chelsea 2-6! Meci nebun în Premier League! Madueke, hattrick! Cole Palmer, gol și 3 pase decisive

18:02

FotoDiagnosticul primit de Nedelcearu, după ce a fost umplut de sânge în meciul cu Pisa! Ce se întâmplă cu fundașul de la Palermo

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și