Închide meniul

Lovitură pentru Real Madrid! Jude Bellingham s-a accidentat! Cât va lipsi de pe teren starul englez

Viviana Moraru Publicat: 24 august 2024, 13:46

Reclamă
Lovitură pentru Real Madrid! Jude Bellingham s-a accidentat! Cât va lipsi de pe teren starul englez

Real Madrid a primit o lovitură, după ce Jude Bellingham s-a accidentat

Jude Bellingham/ Profimedia

Real Madrid a primit o lovitură, după ce Jude Bellingham s-a accidentat. Starul englez a făcut anunțul, înaintea etapei a doua din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jude Bellingham „s-a rupt” la un antrenament al lui Real Madrid. Campioana en-titre a Spaniei se pregătește de duelul cu Valladolid, din etapa a doua a campionatului.

Lovitură pentru Real Madrid! Jude Bellingham s-a accidentat

Jude Bellingham a suferit o leziune la mușchiul plantar subțire de la piciorul drept și ca urmare, va sta „pe bară” timp de o lună.

Starul englez a transmis un scurt mesaj pe contul său oficial de X, mărturisind că regretă că este nevoit să stea departe de teren. Acesta va rata și meciurile naționalei Angliei, de la începutul lunii viitoare.

Nu e nimic pe care să urăsc mai mult decât ratarea jocurilor, dar încerc să privesc și partea pozitivă și poate corpul meu îmi spune că are nevoie de un pic mai multă odihnă după un an aglomerat.

Reclamă
Reclamă

Sunt foarte frustrat, dar îi voi susține pe băieți ca un fan până când mă voi alătura lor din nou în cea mai bună și puternică formă.

Mulțumesc pentru mesajele voastre de îngrijorare și sprijin. Multă dragoste și Hala Madrid!”, a transmis Jude Bellingham, pe X.

Carlo Ancelotti şi-a mustrat starurile după Mallorca – Real Madrid 1-1

Carlo Ancelotti şi-a mustrat starurile după Mallorca – Real Madrid 1-1. La câteva zile după ce au câştigat Supercupa Europei, madrilenii au avut un debut nesatisfăcător în La Liga.

Reclamă

Am început bine, dar în repriza a doua ne-a lipsit echilibrul, a fost un meci pe care l-am fi putut pierde. Dacă nu ai echilibru în spate, adversarii au contraatacuri, primești centrări… Nu a fost un meci bun. Trebuie să ne apărăm mai bine, să avem mai mult echilibru pe teren. Suntem o echipă foarte ofensivă, dar echilibrul defensiv este fundamental.

Nu vreau să găsesc scuze. Trebuia doar să jucăm mai bine, cu mai multă atitudine. Când vorbești despre defensivă, este vorba despre atitudine, angajament. Ne-am chinuit să recuperăm mingea, ne-am chinuit să presăm după ce am pierdut mingea. Toate acestea trebuie să fie îmbunătățite.

Echipa a fost prea deschisă, trebuia să fim mai concentrați, mai uniți. Nu este o problemă fizică sau mentală. Este doar o problemă de gândire”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de as.com.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:42

LIVE VIDEOCalificările din Marele Premiu al Țărilor de Jos, ACUM, Antena 3 CNN și AntenaPLAY! Hamilton și Sainz, eliminați în Q2

16:33

Primii jucători care pleacă de la Rapid, în mandatul lui Marius Șumudică! Începe „revoluția” în Giulești

16:20

„Nu sunt miliardarul numărul 1 din România!” Gică Hagi, un nou discurs manifest: „M-am născut să câştig, nu să exist!”

15:41

FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România”

15:17

LIVE SCORETottenham – Everton se joacă ACUM! Drăgușin, rezervă. Parma – AC Milan, de la 19:30. Duel „de foc” pentru Man și Mihăilă

14:59

„E grav” Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru şi-a aflat pedeapsa pentru cartonaşul roşu din meciul cu Poli Iaşi!

1 VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick! 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 4 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 5 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 6 FotoUn tânăr fotbalist român a murit într-un grav accident rutier! Tocmai debutase la noua lui echipă
Citește și