Închide meniul

„Aș minți să spun că mă așteptam” Reacţia lui Ciprian Marica după ce Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova: „E meritul lui”

Bogdan Stănescu Publicat: 25 august 2024, 15:57

Reclamă
„Aș minți să spun că mă așteptam Reacţia lui Ciprian Marica după ce Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova: „E meritul lui

Reacţia lui Ciprian Marica după ce Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova

Ciprian Marica / Antena Sport

Reacţia lui Ciprian Marica după ce Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova a venit după fluierul de final al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost jucător al lui Dinamo, Marica a recunoscut că nu se aştepta ca alb-roşiii să aibă un start atât de bun de sezon. „Câinii” sunt în prezent pe locul 2 în Liga 1. Ei au 12 puncte după 7 etape disputate. Dinamo e lider la capitolul goluri marcate, „câinii” înscriind în acest start de sezon de 16 ori.

„Aș minți să spun că mă așteptam” Reacţia lui Ciprian Marica după ce Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova: „E meritul lui”

Ciprian Marica e de părere că meritul pentru acest parcurs neaşteptat al „câinilor” îi aparţine antrenorului croat Zeljko Kopic.

”Sunt rezultate surprinzător de bune pentru Dinamo. Jucătorii au caracter, se sacrifică unul pentru celălalt. Ce înseamnă continuitatea, să îi dai continuitate unui antrenor. Jos pălăria. Eu cred că este în totalitate meritul antrenorului.

Aș minți să spun că mă așteptam la rezultatele astea, dar asta înseamnă să ai un rezultat bun. Hai să nu ne hazardăm și să vorbim de play-off de acum. Campionatul e la început.

Reclamă
Reclamă

Cert e că Dinamo e o surpriză, nimeni nu se aștepta. Întotdeauna au fost meciuri tensionate între Craiova și Dinamo, grele pentru arbitru. Mi s-a părut că nu a influențat decisiv soarta meciului”, a declarat Ciprian Marica după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1.

Zeljko Kopic, după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1: „Astea ne-au ajutat să luăm cele 3 puncte!” Ce a spus de transferuri

Zeljko Kopic a avut un discurs ponderat după după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1. Antrenorul dinamoviştilor a scos în evidenţă dorinţa echipei sale de a câştiga derby-ul.

Dinamo a câştigat cu 2-1 derby-ul cu Universitatea Craiova şi a ajuns pe locul 2 în clasament. Kopic a spus că nu ştie nimic în acest moment de noi transferuri.

Reclamă

Cred că spiritul nostru, mentalitatea și caracterul ne-au ajutat să luăm cele 3 puncte. Am început bine, Craiova a avut posesia, are calitate, țin bine de minge sub presiune. A fost greu să luăm gol imediat după ce am dat.

Cred că jucătorii mei au arătat cum trebuie să te aperi în inferioritate numerică. E foarte important ca în derby-uri să ne controlăm emoțiile. O să analizăm, o să vedem, e clar că trebuie să ne îmbunătățim în anumite aspecte. Nu e treaba mea ce declară adversarii, eu vreau ca echipa mea să aibă respect pentru toți. Sezonul o să fie foarte greu, sunt multe echipe bune. Noi trebuie să ne continuăm drumul. Nu ştiu nimic în momentul de faţă de transferuri

 Foarte important în derby-uri e să controlezi partea emoțională. Dar încă mai trebuie să ne îmbunătățim la unele aspecte”, a spus Zeljko Kopic la digisport.ro.

Dinamo – Univ. Craiova 2-1. Victorie eroică pentru echipa lui Kopic, care a terminat meciul în 9 oameni. Dinamo, pe locul 2

Dinamo a deschis scorul prin Ahmed Bani, după numai 30 de secunde. Trupa lui Kopic a făcut 2-0 în finalul primei reprize prin reuşita cu Gnahore. Ambele goluri au fost validate cu ajutorul VAR. Tot în finalul primei reprize au marcat şi oltenii, prin Elvir Koljic.

Ahmed Bani a deschis scorul pe stadionul Arcul de Triumf chiar din primul minut al meciului, dar golul, care iniţial a fost anulat pentru ofsaid, a fost validat de VAR după vizionări care au durat aproape patru minute. Craiovenii l-au pierdut pe Paradela, accidentat, în minutul 13, apoi Alexandru Mitriţă a lovit bara în minutul 16. Dinamo şi-a majorat avantajul în minutul 42, când Gnahore a înscris cu un şut de la distanţă. Oltenii au redus din diferenţă în minutul 43, prin Elvir Koljic, la o greşeală a lui Eddy Gnahore.

Gazdele au rămas în zece din minutul 57, când Maxime Sivis a primit cartonaşul roşu pentru o intrare la Oshima. Situaţia elevilor lui Kopic s-a înrăutăţit în minutul 82. Homawoo a primit două cartonaşe galbene în numai trei minute şi a fost eliminat în minutul 82, iar Dinamo a jucat până la final în nouă. Ultimul sfert de oră al meciului s-a jucat doar în jumătatea dinamovistă, însă alb-roşii au rezistat şi au câştigat partida, aducând prima înfrângere pentru Craiova.

În clasament, Universitatea Craiova e lider, cu 14 puncte, iar Dinamo se află pe locul secund, cu 12 puncte.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:00

LIVE SCOREReal Madrid – Valladolid 3-0. Endrick, gol la primul meci pe „Bernabeu”! Liverpool – Brentford se joacă ACUM

19:58

LIVE TEXTCFR Cluj – Botoşani 0-0! Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte a doua victorie consecutivă!

19:57

LASK Linz s-a încurcat în campionat, înainte de meciul decisiv pentru calificarea în Europa League, cu FCSB!

19:52

Norris vine tare din urmă. Analiza lui Adrian Georgescu, după victoria britanicului de la Zandvoort

19:50

LIVE VIDEOEstoril – Gil Vicente se joacă ACUM în AntenaPLAY. Braga – Moreirense e de la 22:30

19:44

Dinamo a câștigat Supercupa României la handbal masculin! Campioana a învins-o pe Minaur Baia Mare cu 37-29

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 4 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 5 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și