Închide meniul

Scenariul incredibil prin care Lando Norris devine campion mondial fără să depindă de rezultatele lui Max Verstappen

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 august 2024, 18:49

Reclamă
Scenariul incredibil prin care Lando Norris devine campion mondial fără să depindă de rezultatele lui Max Verstappen

Scenariul incredibil prin care Lando Norris devine campion mondial fără să depindă de rezultatele lui Max Verstappen

Profimedia

Scenariul incredibil prin care Lando Norris devine campion mondial fără să depindă de rezultatele lui Max Verstappen. Lupta pentru titlul mondial în Formula 1 pare să devină tot mai încins, după ce Lando Norris s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 9 etape înainte de finalul sezonului 2024 de Formula 1, Max Verstappen are un avans de 70 de puncte în faţa lui Norris. Dar maşina celor de la McLaren pare capabilă să îl ajute pe Norris să înfăptuiască un adevărat miracol.

Scenariul incredibil prin care Lando Norris devine campion mondial fără să depindă de rezultatele lui Max Verstappen

Câştigătorul unei curse de Formula 1 obţine automat 25 de puncte, în timp ce locul al doilea va primi 18 puncte. La acestea se poate adăuga punctul pentru cel mai rapid tur. Până la finalul sezonului vor mai fi şi 3 curse de sprint: la Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii (20 octombrie), al Braziliei (3 noiembrie) şi al Qatarului (1 decembrie).

În acest caz, învingătorul obţine 8 puncte, în timp ce pilotul de pe locul 2 va obţine 7 puncte. Pentru ca Lando Norris să devină campion mondial fără să depinde de rezultatele lui Max Verstappen, acesta are nevoie să câştige toate cursele până la final, înclussiv pe cele de sprint. Norris mai are nevoie ca până la finalul sezonului să obţină în cinci curse şi punctul bonus pentru cel mai rapid tur.

Reclamă
Reclamă

Programul curselor rămase până la finalul sezonului

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:50

LIVE TEXTHermannstadt – FCSB 0-0! Golurile lui Ngezana și Balaure au fost anulate! Campioana luptă pentru victorie la Sibiu

22:41

Fază controversată în Hermannstadt – FCSB. Golul lui Balaure a fost anulat după intervenţia VAR

22:36

România, o nouă medalie de AUR la Campionatele Mondiale de Canotaj! Cozminciuc și Scripcariu, spectacol la dublu rame

22:30

LIVE VIDEOBraga – Moreirense se joacă ACUM în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal

22:24

Bianca Camelia Ifteni, medalie de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj U19! A făcut spectacol în proba de schif simplu feminin

22:03

Reacţia lui Louis Munteanu, când a fost întrebat dacă a ajuns „rezervă de lux” la CFR Cluj: „Am mai trecut prin asta!”

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 4 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 5 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și