Închide meniul

Ilie Dumitrescu şi Helmut Duckadam s-au contrat în privinţa golului anulat al FCSB-ului: „Mie mi se pare ciudat”

Bogdan Stănescu Publicat: 26 august 2024, 9:06

Reclamă
Ilie Dumitrescu şi Helmut Duckadam s-au contrat în privinţa golului anulat al FCSB-ului: „Mie mi se pare ciudat

Ilie Dumitrescu şi Helmut Duckadam s-au contrat în privinţa golului anulat al FCSB-ului

Ilie Dumitrescu şi Helmut Duckadam / colaj Hepta, AS.ro

Ilie Dumitrescu şi Helmut Duckadam s-au contrat în privinţa golului anulat al FCSB-ului. Componentul „Generaţiei de Aur” a fost de părere că reuşita nu trebuia anulată, în timp ce „Eroul de la Sevilla” a susţinut că golul a fost anulat corect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyabonga Ngezana a trimis balonul în poartă în finalul primei reprize, dar reuşita a fost anulată pentru un presupus fault comis de Florin Tănase. Centralul Viorel Flueran a urmărit faza pe monitorul VAR şi a decis să anuleze golul.

Ilie Dumitrescu şi Helmut Duckadam s-au contrat în privinţa golului anulat al FCSB-ului: „Mie mi se pare ciudat”

Și aseară am lăudat VAR-ul, și acum îl laud, e anulat corect”, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro.

Mie mi se pare ciudat să faultezi, ca atacant, când ești în fața fundașului, nu cred că e anulat corect. Vreau să văd un fault făcut de un atacant care e în fața fundașului în Premier League sau în alte campionate. Adică Tănase îi făcea marcaj fundașului?”, a fost de părere Ilie Dumitrescu.

Gigi Becali a criticat arbitrajul după ce FCSB a fost învinsă cu 2-0 de către Hermannstadt la Sibiu.

Reclamă
Reclamă

Cauza a fost arbitrul, gol valabil care a fost anulat. A doua e că nu mai ştie omul cum să dea cu voi. Am alergat după doi iepuri şi nu am prins. Nu numai asta e cauza. A doua e că nu avem valoare. Toată echipa nu are. Ai văzut un jucător valoros? Poate Lixandru a mai mişcat. Puteam să câştigăm meciul cu Popa în minutul 11. Dă, bă, gol, dacă eşti atacant. Eu le-am spus că atunci când îl văd pe Chiricheş, am emoţii cu el. I-am zis lui MM să jucăm cu Kiki sau cu Lixandru fundaş, că mi-e frică cu Chiricheş. Primul gol e al lui. Al doilea gol e al lui, laşi mingea la adversar? Te doare capul!”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1

Hermanstadt a marcat prin Balaure, dar golul a fost anulat după intervenţia VAR. Şi FCSB a marcat în finalul primei reprize, prin Ngezana, dar şi această reuşită a fost anulată de VAR.

Echipa lui Marius Măldărăşanu a dat lovitura în repriza secundă prin golul lui Murgia. FCSB a încercat să revină, dar nu a reuşit. Mai mult, Deaconu a mai marcat în prelungiri. FCSB se află pe penultimul loc în clasament, la egalitate de puncte cu Buzău.

Reclamă

Sibienii au avut prima mare ocazie a meciului, în minutul 7, când Balaure a fost aproape să înscrie din corner, însă balonul a lovit bara. În minutul 11, acelaşi Balaure a înscris, însă golul a fost anulat după intervenţia VAR, pentru că autorul pasei decisive, Aurelian Chiţu, se afla în ofsaid. Bucureştenii au marcat şi ei, în minutul 45+3, prin Ngezana, dar şi acest gol a fost anulat, pentru un fault în atac al lui Florin Tănase. Gazdele au deschis totuşi scorul, în minutul 56, când Ianis Stoica a pasat şi Murgia a înscris al treilea său gol din acest sezon. Scorul final a fost stabilit de Ronaldo Deaconu, în minutul 90+6. Hermannstadt s-a impus cu 2-0, reuşind a doua victorie a sezonului, şi se află pe locul 8, cu 8 puncte. FCSB este penultima în clasament, cu doar cinci puncte.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:06

LIVE SCOREGloria Buzău – U Cluj 0-0. „Șepcile roșii” atacă primul loc din Liga 1

19:04

Florin Niță, prima reacție după ce a semnat cu Damac. Mesaj direct despre campionatul din Arabia Saudită

18:56

Transferul bombă pregătit de Marius Şumudică la Rapid! Un jucător din Serie A, aşteptat în Giuleşti

18:30

Prima uriaşă pregătită de Dan Şucu pentru jucătorii de la Rapid! Ce sumă vor primi giuleştenii, dacă înving Universitatea Craiova

18:15

Un campion cu FCSB a semnat cu FCU Craiova! Adrian Mititelu, lovitură pe piața transferurilor

18:10

Programul Marelui Premiu al Italiei! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și