Închide meniul

Mihai Stoica, reacție vehementă după ce FCSB a avut un gol anulat în 0-2 cu Hermannstadt: „E viciere de rezultat!”

Alex Ioniță Publicat: 26 august 2024, 22:00

Reclamă
Mihai Stoica, reacție vehementă după ce FCSB a avut un gol anulat în 0-2 cu Hermannstadt: „E viciere de rezultat!

Mihai Stoica, reacție vehementă după ce FCSB a avut un gol anulat în 0-2 cu Hermannstadt

Mihai Stoica, la un meci / Profimedia Images

Mihai Stoica a avut o reacție vehementă după ce FCSB a avut un gol anulat în 0-2 cu Hermannstadt. Oficialul campioanei nu s-a ferit de cuvinte și a transmis un mesaj dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă de Hermannstadt, cu scorul de 0-2, în etapa a 7-a din Liga 1. Partida de la Sibiu a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Mihai Stoica, reacție vehementă după ce FCSB a avut un gol anulat în 0-2 cu Hermannstadt

Înainte de pauză, Ngezana a dat lovitura pentru FCSB, după o fază fixă. Totuși, reușita acestuia a fost anulată după consultarea arbitrajului video, din cauza unui fault în atac.

Mihai Stoica este însă de părere că golul lui Ngezana a fost perfect valabil și că centralul partidei a viciat rezultatul.

„E viciere de rezultat, gol valabil anulat la 0-0 şi, pentru că am văzut că ne explică Balaj, dar ne explică pe jumătate. E ţinere reciprocă, dar şi Biceanu îl ţine pe Tănase şi e simulare clară.

Reclamă
Reclamă

Nimeni nu poate nega mâinile lui Biceanu de pe Tănase, iar la ţinere reciprocă laşi jocul să continue. Biceanu simulează ordinar, se aruncă, nu-l aruncă Tănase. Dacă tot cauţi… Meciul a fost arbitrat de Feşnic, nu de Flueran, Feşnic a fost la VAR, el i-a spus să anuleze golul şi ce să faci?! L-a chemat la VAR şi singurul care a menţinut decizia a fost Haţegan.

Îl gâdilă pe la coaste Tănase, dar să-mi explicaţi cum se aruncă Biceanu. E ţinere reciprocă, nu vreau să discut prea mult”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Gigi Becali l-a ascultat pe Mihai Stoica şi FCSB s-a făcut de râs cu Hermannstadt

Gigi Becali l-a ascultat pe Mihai Stoica şi FCSB s-a făcut de râs cu Hermannstadt, pierzând la Sibiu, 0-2. Aşa cum din păcate ne-a obişnuit, patronul decide totul la echipa campioană, dar, câteodată, mai face şi greşeala de a asculta de alţi oameni din club.

Reclamă

A fost cazul la pauza meciului Hermannstadt – FCSB. Becali s-a lăsat convins să îl trimită pe Vlad Chiricheş pe teren, în locul lui Nghezana. O decizie dezastruoasă, ţinând cont că veteranul de 34 de ani poate fi considerat vinovat la ambele goluri încasate de campioni.

„Cum l-am scos pe Ngezana, l-am băgat pe Chiricheș, care… Eu le-am spus că am emoții când îl văd pe Chiricheș. Eu le-am spus să jucăm cu Kiki fundaș central, că a jucat pe la Hagi.

I-am spus lui MM să jucăm cu Lixandru, a zis că e Chiricheș. Nu știu ce o să facem. O să văd. Primul gol, al lui Chiricheș. Al doilea gol, el îl invita pe Lixandru, păi e mingea ta, bă, că ești cu fața. Doamne! Te doare capul”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:39 27 aug.

Mircea Rednic şi-a făcut praf jucătorii, după ce Farul a egalat UTA în prelungiri: „Tragi de timp, ai cârcei!”

0:31 27 aug.

„Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui”

0:17 27 aug.

Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională

23:56

UTA – Farul Constanţa 1-1. Dican l-a salvat pe Gică Hagi! Echipa „Regelui” a dat lovitura în prelungiri

23:41

Dominic Thiem, învins în primul tur la US Open! Mesaj emoţionant la ultimul meci de Grand Slam din carieră

23:21

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi a refuzat transferul la Rapid! Veste de ultim moment

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 3 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0: „Multe schimbări! Influențează!”
Citește și