Închide meniul
Foto

Gigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier

Antena Sport Publicat: 28 august 2024, 13:43

Reclamă
Gigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier

Gigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier

Imagini de la accidentul lui Gigi Becali

Gigi Becali a fost implicat într-un alt accident! Patronul FCSB-ului a avut parte de un alt incident rutier în zona Pipera, aproape de locuinţa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi celălalt şofer au decis să apeleze la o constatare amiabilă a accidentului. Astfel, poliţia nu a mai fost chemată la faţa locului, notează gsp.ro, citând evz.ro.

Gigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier

Potrivit gsp.ro, este al patrulea accident rutier în care a fost implicat Gigi Becali în ultimul an. Este şi al doilea din ultima lună. (IMAGINI CU ACCIDENTUL ÎN GALERIA FOTO)

Sursa citată notează că Gigi Becali a rămas timp de câteva zeci de minute la locul accidentului, pentru a se asigura că nu vor fi probleme.

Gigi Becali a ajuns cu maşina în şanţ la finalul anului trecut. Patronul FCSB-ului acuza că un şofer care se deplasa din direcţie opusă s-a angajat într-o depăşire pe linia continuă, aşa că a fost nevoit să tragă de volan. Astfel, a ajuns cu bolidul Rolls-Royce de 500.000 de euro în şanţ.

Reclamă
Reclamă

„Nemernicul nici nu a oprit”

Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.

Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț.

Mașina? Doar roțile (n.r – sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, declara Gigi Becali pentru gsp.ro.

Reclamă

Becali preciza ulterior că s-a ales cu o coastă fisurată în urma incidentului rutier. „Eu sunt bine sănătos, dar tot am aşa o fisură. Am făcut RMN şi am o fisură la coastă. De aia s-a făcut accidentul. Să nu mă duc la sfinţire la Comanca, la Olăneşti. Am băgat un corset şi am plecat. Acum mă întorc. Omul ăla a plecat de frică. S-a făcut că nu vede. Dacă n-ai bărbăţie… Pe vremea la Ceauşescu ne-am bătut vreo 5-6 inşi”, spunea atunci Becali.

Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi

În luna iulie a acestui an, Gigi Becali a făcut un alt accident, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte în Pipera.

Becali a fost implicat într-un accident, din fericire, minor, din cauza traficului dificil din Pipera, de la primele ore ale dimineţii. Becali s-a ciocnit de o maşină în care se aflau două femei.

Becali a fost surprins vorbit la telefon câteva zeci de minute, înainte să le transmită celor două femei că pot pleca de la faţa locului. Asta în contextul în care, la o mică distanţă, avusese loc un accident mai grav, iar în spatele celor două maşini ajunsese o autospecială pentru a interveni.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:16

Sancţiuni dure pentru jucătorii Uruguayului, după bătaia de la Copa America! Darwin Nunez, cea mai aspră pedeapsă

18:16

FC Voluntari – Dinamo LIVE TEXT (19:00). „Câinii” luptă pentru grupele Cupei României contra echipei lui Claudiu Niculescu

17:36

NEWS ALERTNana Antwi, OUT de la FCSB! Măsură drastică luată de Gigi Becali, după ce roş-albaştrii au ajuns pe penultimul loc în Liga 1

17:29

Florin Prunea, scos din sărite de declaraţiile lui Neil Lennon: „Îmi venea să sparg televizorul. Cum să spui aşa ceva?”

17:19

Dinamo, amendată drastic de Comisia de Disciplină! Câţi bani trebuie să achite şefii clubului după incidentele provocate de fani

16:57

Iryna Glibko a încetat din viaţă la 34 de ani. Anunţul a fost făcut de SCM Rm. Vâlcea: „Vei rămâne mereu în inimile noastre”

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională 6 Mircea Rednic şi-a făcut praf jucătorii, după ce Farul a egalat UTA în prelungiri: „Tragi de timp, ai cârcei!”
Citește și