Închide meniul
Foto

Gigi Becali s-a năpustit asupra şoferului din cauza căruia a ajuns în şanţ: „Nemernicul nici nu a oprit”! Ce i-a cerut poliţiei

Publicat: 12 noiembrie 2023, 14:41

Reclamă
Gigi Becali s-a năpustit asupra şoferului din cauza căruia a ajuns în şanţ: „Nemernicul nici nu a oprit”! Ce i-a cerut poliţiei

Gigi Becali s-a năpustit asupra şoferului pe care l-a evitat în trafic. Milionarul susţine că a a ajuns în şanţ cu Rolls-ul de 500.000 de euro

Gigi Becali şi bolidul Rolls Royce de 500.000 de euro avariat / Twitter, AS.ro

Gigi Becali s-a năpustit asupra şoferului pe care l-a evitat în trafic. Milionarul susţine că a a ajuns în şanţ cu Rolls-ul de 500.000 de euro pentru a nu intra în coliziune cu şoferul respectiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul din Pipera le-a cerut poliţiştilor să îl cheme pe şoferul respectiv să dea explicaţii şi să consulte imaginile de pe camerele de supraveghere.

Gigi Becali s-a năpustit asupra şoferului din cauza căruia a ajuns în şanţ: „Nemernicul nici nu a oprit”

Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.

Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț.

Mașina? Doar roțile (n.r – sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Reclamă

Gigi Becali, prima reacţie după ce Rolls-ul lui a ajuns în şanţ: „Eu eram la volan, nu Luţu”! Ce a putut face celălalt şofer

Gigi Becali a oferit, anterior, prima reacţie după ce Rolls-ul lui a ajuns în şanţ. Milionarul a precizat că el se afla la volan, şi nu Ionuţ Luţu.

Gigi Becali a dezvăluit că nu a păţit nimic şi că l-a chemat pe Ionuţ Luţu ulterior să ia maşina.

„Nu sunt bine, sunt foarte bine. Veneam de la biserică, am intrat într-o depășire pe centură. Un alt om n-a ținut cont, nu cred că m-a văzut, eram în unghiul mort. A intrat și el în depășire, iar ca să-l feresc pe el am intrat în șanț și gata.

Reclamă 4 / 0/3

Toată lumea e bine, dar acum să ia camerele de luat vederi. Ăla trebuie să oprească pentru că el a fost vinovat și am intrat eu în șanț ca să-l evit pe el.

Nu, tată, eu eram la volan, nu Luțu. Eu am plecat, am lăsat mașina acolo și l-am chemat pe Luțu să ia mașina. Eram doar eu în mașină.

Celălalt șofer a plecat, nici măcar n-a stat să vadă. De unde să știu eu cine era? Eu am intrat în șanț și la revedere, el a plecat. Probabil i-a fost frică”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Imagini incredibile cu maşina de 500.000 a lui Gigi Becali după ce a fost implicată într-un accident rutier!

Super-bolidul de 500.000 de euro al lui Gigi Becali a fost avariat serios după un accident rutier în care a fost implicat chiar Gigi Becali! Iniţial s-a crezut că Ionuţ Luţu s-a aflat la volan, dar Becali a intrat la TV şi a dezvăluit că el conducea. (IMAGINI CU MAŞINA ÎN GALERIA FOTO)

Poliţia a venit la locul accidentului după incidentul rutier, fiind chemată printr-un apel dat de pe telefonul lui Gigi Becali.

La finalul lunii septembrie a acestui an, Gigi Becali a fost implicat într-un alt accident rutier. Becali a avut o reacţie surprinzătoare după acel incident rutier, susţinând că nu a simţit niciun impact.

Gigi Becali declara că nu va face nici înţelegere amiabilă cu femeia care l-a lovit din spate, în trafic. Acesta a negat că s-ar fi produs vreo atingere, însă imaginile surprinse de martori spun cu totul altceva.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera a precizat că aştepta la stop în momentul în care s-a întâmplat totul şi a mai declarat că bolidul său de lux nu a suferit nicio zgârietură.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer Vezi toate știrile
Citește și