Închide meniul

Ianis Hagi a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Marius Şumudică! A dat cărţile pe faţă: de ce nu a venit, de fapt, la Rapid

Dan Roșu Publicat: 29 august 2024, 14:48

Reclamă
Ianis Hagi a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Marius Şumudică! A dat cărţile pe faţă: de ce nu a venit, de fapt, la Rapid

Ianis Hagi a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Marius Şumudică

Marius Şumudică, într-o conferinţă de presă

Ianis Hagi a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Marius Şumudică. Mijlocaşul de 25 de ani i-a spus antrenorului de la Rapid de ce a refuzat transferul în Giuleşti, ţinând cont că Rangers l-a trimis la echipa a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a dezvăluit că Ianis Hagi a aşteptat să se elibereze un loc la o altă echipă de „afară” pentru a prinde un transfer tot în străinătate.

Ianis Hagi a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Marius Şumudică

„Da, am vorbit cu Ianis, m-a sunat. Am o relaţie bună cu Ianis. Mi-a zis că opţiunea lui este de a rămâne în continuare în străinătate. A rămas să lupte pentru asta. Am înţeles că erau şi alte variante, dacă ar fi plecat de la Rangers.

Aştepta să se elibereze în altă parte, nu mi-a zis echipele. Nu am intrat în amănunte. Este un tip cu o personalitate extraordinară. Mi-a zis că dacă va rămâne la Rangers, se va bate până la ultima picătură de sudoare să demonstreze că merită să joace acolo.

Eu cred că sunt şanse minime spre nule, nu ştiu ce se va întâmpla mai departe. Domnul Şucu a spus că-l doreşte foarte mult, dar sunt şanse mici să revină în campionatul intern şi, dacă ar reveni, eu cred că ar alege Farul în dauna Rapidului. Vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Şumudică, la conferinţa de presă a Rapidului, înainte cu Universitatea Craiova.

Reclamă
Reclamă

Atac fără precedent la adresa lui Gică Hagi

Pe de altă parte, presa din Scoţia i-a luat la ţintă pe Gică şi Ianis Hagi. Cei de la Ibrox Noise susţin că românii formează un tandem toxic ce trebuie să dispară de la Rangers.

Duritatea scoţienilor a fost provocată de declaraţiile făcute în această săptămână de Gică Hagi, cel care i-a acuzat pe cei de pe Ibrox de „interese meschine”.

„Între coordonatorul de joc al lui Rangers, Ianis Hagi, și antrenorul Philippe Clement a avut un schimb dur de replici, după ce românul a ales să spună despre managerul lui Rangers că este mincinos. La asta se mai adaugă și că tatăl său a făcut praf clubul pentru tratamentul oribil la care a fost supus fotbalistul, iar totul a devenit foarte neplăcut.

Reclamă

Pe rețelele sociale, Hagi Jr. a decis să spună că el nu a cerut niciodată să plece de la Rangers și l-a contrazis direct pe Philippe Clement, care a zis că fotbalistul român și agentul său au cerut exact acest lucru. Acesta este încă un moment de rebeliune pe Ibrox, în care un jucător se crede mai bun sau mai important decât clubul și mai mare decât antrenorul.

Cititorii Ibrox Noise sunt conștienți că fanii nu sunt niște susținători ai lui Clement. El a făcut o mulțime de greșeli și s-a dovedit a fi încăpățânat și mai degrabă neplăcut în rolul de antrenor, dar el este antrenorul și are ultimul cuvânt”, au notat cei de la Ibrox Noise.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:30

„Cum a fost să joci în Liga Campionilor?” Reacţia fabuloasă a lui Cristiano Ronaldo, la tragerea la sorţi: „Nu uitaţi asta”

19:20

Pafos – CFR Cluj LIVE TEXT (20:00). Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru calificarea în Conference League. Echipele de start

19:03

U Cluj, eliminată din Cupa României! Echipa care e lider în Liga 1, învinsă de locul 17 din Liga 2!

18:52

A venit vestea pe care FCSB şi Dinamo abia o aşteptau! Ce se întâmplă cu Arena Naţională

18:40

LIVE TEXTTragerea la sorţi UEFA Champions League este ACUM. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund!

17:58

„Controversa se adânceşte” Reacţia presei engleze după ce Sabrina Voinea a atacat decizia TAS privind finala olimpică de la sol!

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz 6 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz
Citește și