Închide meniul

Jucătorul care a semnat cu FCSB imediat după tragerea la sorţi a grupei Europa League. Mihai Stoica: „Mă bucur foarte mult!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2024, 10:02

Reclamă
Jucătorul care a semnat cu FCSB imediat după tragerea la sorţi a grupei Europa League. Mihai Stoica: „Mă bucur foarte mult!

Jucătorul care a semnat cu FCSB imediat după tragerea la sorţi a grupei Europa League

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit cine este jucătorul care a semnat cu FCSB imediat după tragerea la sorţi a grupei principale din Europa League. Preşedintele CA al campioanei României a precizat care a fost prima mutare făcută de Gigi Becali după FCSB – LASK Linz, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vali Creţu l-a convins pe patronul roş-albaştrilor că merită un nou contract. A primit o mărire substanţială a salariului şi este sigur că va rămâne la echipă până la finalul sezonului.

Jucătorul care a semnat cu FCSB imediat după tragerea la sorţi a grupei Europa League

Vali Creţu a ajuns la FCSB în 2019, de la Gaz Metan Mediaş. A jucat în 130 de meciuri de campionat.

Un fundaş dreapta care astăzi a semnat un contract cu noi este Valentin Creţu, a semnat o mărire de capital. I s-a mărit salariul substanţial, merită cu prisosinţă.

A făcut un meci foarte bun ieri, nu a fost singurul meci complicat foarte bun făcut. Are nişte aparţii în zona centrală pe care nu le-a avut niciodată în toată cariera lui, îl ştiu de mic. Mă bucur foarte mult că astăzi a semnat, contract în derulare, eu cred că în vară vom continua. Nu pare să piardă din energie deloc„, a declarat Mihai Stoica la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă

Vali Creţu a fost de mai multe ori aproape să plece de la FCSB, dar a reuşit să îl facă pe patron să se răzgândească.

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care îi vrea la FCSB

Gigi Becali nu s-a ascuns şi a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care îi vrea la FCSB. Omul de afaceri vrea să aducă „întăriri” pentru meciurile din grupa principală a Europa League.

Latifundiarul din Pipera nu mai are încredere în Vlad Chiricheş şi îşi doreşte să aducă de urgenţă un fundaş central. A pus ochii pe Mihai Popescu de la Farul şi va purta negocieri cu Gică Hagi. Pe „Rege” va încerca să îl convingă şi pentru a semna cu Ianis Hagi.

Reclamă

Gigi Becali a pus ochii şi pe atacantul rivalei Dinamo. Hakim Abdallah este dorit în tricoul roş-albastru.

O să vină un fundaş central şi un atacant. E posibil, dacă ne înţelegem (n.r. cu Mihai Popescu şi Hakim Abdallah). Cu Abdallah nu a fost vorba, nu ştiu.

Vreau un atacant şi un fundaş central. Atât! Din Liga 1. Mihai Popescu, da, îl vreau pe Mihai Popescu„, a declarat Gigi Becali într-o conferinţă la Palat.

FCSB a obţinut un bonus de 4.3 milioane de euro pentru calificarea în grupa Europa League. Fiecare victorie îi va mai aduce câte 450.000 de euro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:40

Lamia – Olympiacos, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:30)! Viitoarea adversară a FCSB-ului ţinteşte a treia victorie consecutivă

17:02

„Revine Ianis Hagi la prima echipă?” Reacţie fermă a antrenorului lui Rangers! Ce se va întâmpla cu fiul „Regelui”

16:49

Răzvan Lucescu, lovitură de senzaţie pe piaţa transferurilor! A semnat cu PAOK jucătorul cumpărat de Chelsea cu 40 de milioane!

16:43

„Asta trebuie să facem contra lui!” Gică Hagi, mesaj categoric înaintea confruntării cu Dan Petrescu! Ce a spus despre Alibec

16:30

LIVE VIDEOCalificările din Marele Premiu al Italiei sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi live stream în AntenaPLAY

16:29

Dănuţ Lupu şi-a ales favorita la derby-ul Universitatea Craiova – Rapid! Ştie unde se va decide meciul: „Ei vor ieşi la rampă”

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 3 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 4 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 5 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!” 6 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp
Citește și