Închide meniul

Un român a semnat cu UFC! Bogdan Grad l-a impresionat pe președintele Dana White

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2024, 12:49

Reclamă
Un român a semnat cu UFC! Bogdan Grad l-a impresionat pe președintele Dana White

Un român a semnat cu UFC! Bogdan Grad l-a impresionat pe președintele Dana White

Bogdan Grad a semnat cu UFC / Instagram

Un român a semnat cu UFC! Bogdan Grad a concurat în turneul Dana White’s Contender Series și a câștigat un contract de luptător cu UFC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un român a semnat cu UFC! Este vorba despre Bogdan Grad, un luptător profesionist de MMA ce a activează în Austria. Este țara unde a crescut și unde s-a format ca luptător, dar Bogdan nu a uitat de România. A ținut să le transmită un mesaj fanilor români:

”Vă salut cu drag și cu respect românii mei. Vreau să vă mulțumesc pentru susținerea voastră. Chiar dacă eu am copilărit în Austria și mi-am clădit toată cariera aici, nu va lipsi steagul României de pe umerii mei. Vă mulțumesc și vă respect”, a fost mesajul transmis de Bogdan pe pagina sa de Instagram.

Un român a semnat cu UFC! ”Voi duce steagul României în cușca UFC”

Bogdan Grad a luptat pe 27 august în Contender Series, o serie de gale organizate de Dana White, președintele UFC. Acesta dorește să găsească cei mai talentați luptători care nu sunt în UFC. Bogdan mai participase o dată la Contender Series, anul trecut, dar fără succes.

Românul stabilit în Austria a reușit de data aceasta o victorie la decizie cu americanul Michael Aswell. Meciul l-a impresionat pe Dana White, care a declarat la conferința de presă de după gală că lupta lui Bogdan cu Michael a fost una dintre cele mai bune din istoria galelor Contender Series.

Reclamă
Reclamă

”Ambii sportivi au primit banii de meci și cei pentru victorie. În plus, le-am dat bonus câte 5000 de dolari”, a spus Dana White după gală.

Bogdan Grad a câștigat astfel un contract pe mai multe lupte cu UFC. Acesta este al patrulea român care activează în UFC. Până acum, trei fete au reprezentat România în cea mai puternică promoție de MMA din lume, Cristina Stanciu, Diana Belbiță și Alice Ardelean. La băieți, Bogdan este al doilea român după Nicolae Negumereanu.

Până să aibă debutul oficial în UFC, Bogdan a strâns un palmares de 14 victorii și doar 2 înfrâgeri la profesioniști.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:47

Benfica l-a demis pe Roger Schmidt după doar patru etape din Liga Portugal! Anunţul oficial al clubului

16:39

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Oscar Piastri conduce cursa de la Monza

16:27

Rio Ave – Arouca (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Guimaraes – Famalicao, de la 22:30. Spectacol total în Liga Portugal

16:09

LIVE SCORENewcastle – Tottenham se joacă ACUM! Radu Drăgușin, titular! Manchester United – Liverpool (18:00)

15:37

Când revine pe teren Dennis Politic! Anunțul făcut de căpitanul lui Dinamo: „E frustrant!”

15:15

Atromitos – PAOK LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Campioana Greciei luptă pentru a treia victorie a sezonului

1 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice 6 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica
Citește și