Închide meniul

Atromitos – PAOK LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Campioana Greciei luptă pentru a treia victorie a sezonului

Dan Roșu Publicat: 1 septembrie 2024, 15:15

Reclamă
Atromitos – PAOK LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Campioana Greciei luptă pentru a treia victorie a sezonului

Atromitos - PAOK LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY)

Jucătorii lui PAOK sărbătoresc marcarea unui gol - Profimedia Images

Atromitos – PAOK LIVE VIDEO. Atromitos şi PAOK se întâlnesc în etapa a treia din Superliga Greciei. Partida va avea loc duminică seară, de la ora 20:30, şi va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK are un început perfect de sezon, cu maximum de puncte după primele două etape dispuate. Totuşi, lider este rivala Olympiacos, care are tot punctaj maxim, dar a jucat deja partida din această rundă, 3-0 în deplasarea cu Lamia.

Atromitos – PAOK LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY)

De partea cealaltă, adversara lui PAOK a debutat cu două rezultate de egalitate în acest sezon şi este pe locul 10. Echipa lui Răzvan Lucescu se poate lăuda că a înregistrat 4 victorii şi un egal în ultimele cinci dueluri cu Atromitos.

PAOK are şi un sezon european bun. Chiar dacă a ratat Liga Campionilor, echipa lui Lucescu este în Europa League, acolo unde va fi şi adversara celor de la FCSB, într-un meci ce se va disputa în Grecia.

Răzvan Lucescu, lovitură pe piaţa transferurilor

Răzvan Lucescu a reuşit o lovitură de senzaţie pe piaţa transferurilor! Tiemoue Bakayoko, jucătorul cumpărat de Chelsea cu 40 de milioane de euro în 2017, de la Monaco, a semnat cu PAOK.

Reclamă
Reclamă

Bakayoko are un CV impresionant. În 2017, Chelsea plătea 40 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Monaco.

Ulterior, AC Milan îl împrumuta de la Chelsea pentru 5 milioane de euro. El a evoluat ulterior, tot împrumut, la o altă echipă italiană, Napoli.

Cotat la 40 de milioane de euro în 2018, Bakayoko e cotat în prezent la 2 milioane de euro. El a semnat până în vara anului viitor cu PAOK, clubul având şi opţiune de prelungire pentru încă un sezon. PAOK l-a transferat de la Lorient.

Reclamă

Vestea transferului lui Bakayoko la PAOK e una excelentă pentru Răzvan Lucescu şi una deloc bună pentru FCSB, echipă care o va întâlni pe PAOK în Europa League.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:14

VIDEONebunie totală după victoria lui Charles Leclerc în Marele Premiu al Italiei! Atmosferă superbă la Monza

18:10

Ce notă a primit Radu Drăguşin pentru evoluţia din meciul cu Newcastle! Românul, lăudat de englezi: „A fost intervenţia meciului”

17:53

Farul – CFR Cluj, LIVE TEXT, 18:45! Duel „de foc” între echipele lui Gică Hagi și Dan Petrescu! Echipele de start

17:42

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza

17:34

Reacţia lui Lando Norris după ce Charles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei! Cursa a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

17:33

Charles Leclerc, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Italiei: „E un sentiment incredibil!”

1 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice 6 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica
Citește și