Închide meniul
Video

Florin Răducioiu, surprins de revenirea lui Mircea Lucescu la naţională: „Nu mă aşteptam”! Crede că va duce România la Mondial!

Publicat: 2 septembrie 2024, 22:03

Reclamă

Florin Răducioiu, surprins de revenirea lui Mircea Lucescu la naţională

Florin Răducioiu / Antena Sport

Florin Răducioiu e surprins de revenirea lui Mircea Lucescu la naţională. Componentul Generaţiei de Aur crede că Mircea Lucescu va duce naţionala la Mondialul din 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FIFA World Cup 2026 şi 2030 se văd în Universul Antena! Turneul de peste doi ani este primul în 3 ţări – Statele Unite, Mexic şi Canada. Vor fi în premieră 48 de naţionale şi 104 meciuri.

Florin Răducioiu, surprins de revenirea lui Mircea Lucescu la naţională: „Nu mă aşteptam”! Crede că va duce România la Mondial!

Este examenul suprem pe care un jucător îl poate trăi. Era și visul meu, era visul meu de a juca la Mondial și a înscrie un gol. Din fericire, am înscris patru”, a spus Florin Răducioiu pentru AntenaSport.

Messi şi Mbappe au egalat în finala din Qatar recordul lui Răducioiu. Până atunci, atacantul Generaţiei de Aur era singurul jucător din istorie care marcase într-un meci de la FIFA Word Cup în cele 90 de minute, în prelungiri şi la loviturile de departajare. S-a întâmplat în America, la sfertul Generaţiei de Aur cu Suedia.

Eu am jucat două Mondiale. Evident, primul gol nu o să-l uit niciodată. (n.r.: primul gol cu Columbia)

Reclamă
Reclamă

Bucuria de a saluta suporterii în mijlocul a zeci de mii de columbieni este o imagine care îmi rămâne în continuare în minte”, a mai spus Florin Răducioiu pentru AntenaSport.

România poate să revină la FIFA World Cup după 28 de ani, cu Mircea Lucescu pe bancă, selecţionerul revenit în funcţie după 38 de ani.

M-a surprins, sincer (n.r.: revenirea lui Mircea Lucescu pe banca naţionalei). Nu mă aşteptam ca nea Mircea să semneze. Se vede că are în continuare dorinţa de a lucra. Nu îi va fi simplu, dar cred că cu experiența lui și cu deciziile pe care le va lua va reuși să califice echipa națională la acest Mondial”, a precizat Răducioiu.

Reclamă

FIFA World Cup 2030 este Mondialul Centenarului – 100 de ani de fotbal mondial care încep cu 3 meciuri în Uruguay, Paraguay şi Argentina. Apoi traversează oceanul cu un show unic în Spania, Portugalia şi Maroc.

Să joci la un Campionat Mondial este de nedescris. Toată planeta se uită la tine”, a precizat Răducioiu.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:19 3 sept.

Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva”

23:54

„Aveam nevoie de mai mult curaj” Ce a spus Zeljko Kopic despre obiectivul lui Dinamo după înfrângerea cu U Cluj

23:46

Cătălin Cîrjan, reacţie surprinzătoare după ce U Cluj a învins Dinamo: „Nu ne afectează deloc”! Mesaj clar: „Asta ne dorim”

23:33

A murit Manuel Montoya Fernandez, fost selecționer al naţionalei de handbal a României

23:24

U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1

23:23

FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui 4 VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde 5 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 6 Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0
Citește și