Închide meniul
VIDEO

Aryna Sabalenka, savuroasă înaintea meciului cu Emma Navarro, din semifinalele US Open: „Primul rând îl plătesc eu”

Dan Roșu Publicat: 4 septembrie 2024, 14:50

Reclamă
Aryna Sabalenka, savuroasă înaintea meciului cu Emma Navarro, din semifinalele US Open: „Primul rând îl plătesc eu

Aryna Sabalenka, savuroasă înaintea meciului cu Emma Navarro, din semifinalele US Open

Aryna Sabalenka, la US Open 2024 - Profimedia Images

Aryna Sabalenka a avut o reacţie savuroasă, înaintea meciului cu Emma Navarro, din semifinalele US Open 2024. Sportiva din Belarus e pregătită să facă orice pentru a avea suportul fanilor, la Flushing Meadows.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru va fi greu de crezut, ţinând cont că Navarro este reprezentanta gazdelor. Chiar şi aşa, ea le-a făcut o propunere „greu de refuzat” fanilor prezenţi pe arenă la finalul meciului cu Qinwen Zheng.

Aryna Sabalenka, savuroasă înaintea meciului cu Emma Navarro, din semifinalele US Open

„Fac eu cinste cu primul rând de băutură?”, a fost întrebarea pusă ironic de numărul 2 mondial, care i-a făcut să râdă pe toţi cei prezenţi pe stadion.

Aryna Sabalenka a învins-o fără emoţii pe Zheng Qinwen şi a acces în semifinale la US Open 2024. Ea a atins o bornă uriaşă în turneul de Grand Slam din Statele Unite.

Reclamă
Reclamă

Aryna Sabalenka, în semifinale la US Open 2024

Sub privirile lui Roger Federer, de cinci ori campion la US Open, Aryna Sabalenka, cap de serie numărul 2, s-a calificat în a patra sa semifinală consecutivă la US Open, continuând să vâneze primul său titlu la New York.

Într-o reeditare a finalei de anul acesta de la Australian Open, Sabalenka a trecut cu 6-1, 6-2 de Zheng Qinwen, cap de serie nr. 7, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Paris. Sabalenka are acum un incredibil bilanţ 9-1 în sferturile de finală de Grand Slam de-a lungul carierei sale.

Aryna Sabalenka este prima femeie care ajunge în patru semifinale consecutive la US Open de când Serena Williams a reuşit şase la rând, între 2011 şi 2016. În urmă cu două zile, Sabalenka devenise deja prima femeie care ajunge în patru sferturi de finală consecutive la US Open după acea serie a Serenei.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:56

Adrian Şut pleacă de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Ofertă de două milioane!”

19:46

Încă un jucător scos de pe lista FCSB-ului, după Vlad Chiricheş! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Nu face faţă!”

18:59

„O chestiune comercială!” Gică Popescu, reacţie fermă despre situaţia lui Ianis Hagi! Ce a spus despre antrenorul lui Rangers

18:55

Eduard Novak, locul 10 la proba de contratimp individual pe șosea, la para-ciclism, de la Jocurile Paralimpice!

18:44

Tony da Silva şi-a dat demisia de la Poli Iaşi! Şi-a anunţat decizia chiar în vestiar

18:33

Raul Rusescu, uimit de situația lui Vlad Chiricheș de la FCSB. Mesaj după decizia radicală luată de Gigi Becali: „Fără cuvinte!”

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 5 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 6 Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa! Cine a intrat în acţionariatul clubului de la malul mării
Citește și