Închide meniul

Meciul Kosovo – România, 0-3, transmis aseară de Antena 1, lider detaşat de audienţă

Publicat: 7 septembrie 2024, 11:40

Reclamă

Kosovo – România, rezultat 0-3, transmis aseară ȋn direct la Antena 1 și ȋn AntenaPLAY a reprezentat un start perfect pentru Mircea Lucescu ȋn drumul spre World Cup 2026, competiţie ce se vede exclusiv ȋn Antena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man, Răzvan Marin și Drăguș au marcat golurile victoriei pentru România, ȋntr-o confruntare care s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Difuzat în intervalul 21:38 – 23:41, meciul Kosovo – România a condus detașat clasamentul audiențelor, pe toate targeturile.

Meciul Kosovo – România, 0-3, transmis aseară de Antena 1 și în AntenaPLAY, lider detaşat de audienţă

Pe segmentul de public comercial cu vârste cuprinse ȋntre 21 și 54 de ani, meciul care i-a asigurat naţionalei primul loc ȋn grupa de Nations League a înregistrat 10.3 puncte de rating și 39% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund a obținut 4 puncte de rating cu 15.3% cotă de piață. Și pe segmentul urban, meciul s-a situat pe primul loc, înregistrând 10.6 puncte de rating și 32.1% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2 a obținut 4.1 puncte de rating și 12.5% cotă de piață. Ierarhia se păstrează și la nivelul publicului naţional, unde Antena 1 a ȋnregistrat 9.5 rating și 28.9% cotă de piaţă, ocupantul locului 2 obținând 4.7 rating și 14.2 cotă de piaţă, public pe care, ȋn minutul de aur, 23:36, confruntarea Kosovo – România a fost urmărită de peste 1.9 milioane de telespectatori.

România a început aseară drumul spre Campionatul Mondial, prin confruntarea Kosovo – România. Tot ieri şi-a început noul mandat pe banca naţionalei Mircea Lucescu, la Priştina, cu un rezultat de vis: tricolorii s-au impus cu 3-0 ȋn Kosovo, prin golurile marcate de Man, Răzvan Marin și Drăguș. „Am avut în atac 3 jucători foarte buni. Am controlat centrul terenului. Efortul lui Răzvan Marin şi Nicuşor Stanciu au făcut să dominăm jocul la mijlocul terenului. Nu mai vorbesc de fundaşii centrali care au fost extraordinari!”, este o parte din declaraţia pe care Mircea Lucescu a oferit-o ȋn exclusivitate pentru Antena Sport.

România ţinteşte calificarea la FIFA World Cup™, turneu final care va fi transmis de Antena. Tricolorii pot obţine biletele pentru Mondial şi prin intermediul barajului din Liga Naţiunilor, în cazul în care îşi vor câştiga grupa cu Kosovo, Cipru şi Lituania. România este în grupa Nations League cu Kosovo, Cipru și Lituania și, dacă va reuși să câștige grupa, poate primi un loc în barajul pentru FIFA World Cup™ 2026.

Reclamă
Reclamă

Europa va trimite la FIFA World Cup™ un număr record de 16 echipe, tragerea la sorți a grupelor preliminare urmând să aibă loc în noiembrie, după terminarea grupelor Nations League. Coeficientul FIFA rezultat din aceste meciuri va stabili locul României în urne (deocamdată suntem în urna 2 alături de Serbia, Cehia, Polonia, Suedia sau Austria).

În 2026 Antena va acoperi primul FIFA World Cup™ cu 48 de echipe și 104 meciuri, momentul când fotbalul traversează un continent – meciuri în SUA, Canada și Mexic.

În 2030 Antena va difuza în Romania Centenarul Mondial – 100 ani de FIFA World Cup™ – turneu care începe în Uruguay, Argentina, Paraguay și traversează oceanul pentru a emoționa din Spania, Portugalia și Maroc o lume întreagă!

Reclamă

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Urban, All urban si National
Perioada 6 septembrie 2024

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:49

Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!”

15:43

Răsturnare de situaţie pentru jucătorul pe care Gigi Becali voia să îl dea gratis la Farul! S-ar putea transfera la altă echipă!

15:28

„N-a călcat atacant ca ăsta în România” Marius Şumudică a anunţat primul transfer la Rapid: „Mult peste nivelul campionatului”

15:23

Lionel Messi, mesaj emoționant după ce Luis Suarez s-a retras de la națională. Nici Neymar nu l-a uitat pe fostul coechipier

15:14

A murit Ron Yeats, un fost legendar căpitan al echipei Liverpool!

14:53

Marcel Răducanu, mesaj superb după ce România s-a distrat cu Kosovo, la Priștina: „Așa arată o națională care vrea la Mondiale!”

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 3 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 6 Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid
Citește și