Închide meniul

Dennis Man, golul lunii august la Parma! Fanii au votat reuşita internaţionalului român

Alex Masgras Publicat: 7 septembrie 2024, 14:39

Reclamă
Dennis Man, golul lunii august la Parma! Fanii au votat reuşita internaţionalului român

Dennis Man, golul lunii august la Parma! Fanii au votat reuşita internaţionalului român

Dennis Man, după ce a înscris în meciul Parma - Fiorentina / Profimedia

Dennis Man a marcat golul lunii august la Parma. Reveniţi în Serie A, „cruciaţii” au avut parte de un început bun de sezon. În primele trei etape au obţinut patru puncte, după remiza cu Fiorentina şi victoria cu AC Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul cu Napoli, din ultima etapă de campionat, Parma a pierdut în mod dramatic duelul de pe Stadio Diego Armando Maradona.

Dennis Man, golul lunii august la Parma! Fanii au votat reuşita internaţionalului român

În total, în cele trei meciuri din luna august, Parma a marcat patru goluri. Golul lui Dennis Man din meciul cu Fiorentina din prima etapă a noului sezon din Serie A a fost desemnat golul lunii august pentru Parma.

Internaţionalul român, cotat la 10 milioane de euro, a marcat deja două goluri în acest sezon din Serie A. Pe lângă reuşita din meciul cu Fiorentina, el a înscris şi în duelul de pe teren propriu cu AC Milan, câştigat de Parma cu 2-1.

Dennis Man a marcat şi în tricoul României. În primul meci din noua ediţie din Nations League, Dennis Man a deschis scorul în Kosovo, în duelul câştigat de România cu 3-0.

Reclamă
Reclamă

„Are preţ mare!” Mihai Stoica ştie cu cât se va vinde Dennis Man, după începutul fantastic de sezon: „A devenit vedeta echipei”

Mihai Stoica ştie cu cât se va vinde Dennis Man, după începutul fantastic de sezon. România a început cu dreptul noua campanie din Nations League după ce s-a impus cu 3-0 în Kosovo, în meciul care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Golurile lui Dennis Man, Răzvan Marin şi Denis Drăguş au adus prima victorie din al doilea mandat al lui Mircea Lucescu la naţionala României.

Dennis Man a deschis scorul în prima repriză după o fază superbă. Jucătorul celor de la Parma are un început foarte bun de sezon, iar Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB, este convins că internaţionalul român se va vinde pe o sumă de aproximativ 30 de milioane de euro:

Reclamă

„Are preț mare, 30 de milioane, pe acolo se duce. Are 26 de ani, are o viață înainte. Arată bine, bine. Nu are rost să plece din Italia. El a devenit vedeta echipei, face diferența.

Dacă faci diferența în Serie A, ești mare. Nu l-am mirosit de atunci, când a venit la noi. L-am văzut la UTA, era foarte slab muscular. Faptul că a venit la noi a fost întâmplare”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:47

Gloria Bistriţa, victorie uriaşă cu CSM Bucureşti în Liga Campionilor! Cristina Neagu, învinsă de debutantele competiţiei

18:28

Ce șanse are România să câștige grupa din Nations League. Cât de mult s-au schimbat calculele, după victoria cu Kosovo

18:28

Farul Constanţa a ratat calificarea în playoff-ul Ligii Campionilor la fotbal feminin

18:10

Doi jucători ai României U19 l-au scos din minţi pe Ion Marin: „I-am trimis acasă!”. Scandal în cantonamentul din Finlanda

17:51

„Vrei ca FCSB să o bată pe Manchester United?” Giani Kiriţă şi-a arătat „colţii” și a răspuns pe loc. Reacţia fostului dinamovist

17:29

Bănel Nicoliţă a dat verdictul după Kosovo – România 0-3: „Să nu facem nuntă după o victorie!” Ce a adus în plus Mircea Lucescu

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 3 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 6 Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid
Citește și