Închide meniul

Olanda – Germania 2-2. Meci superb la Amsterdam! Toate rezultatele serii din Nations League

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2024, 23:39

Reclamă
Olanda – Germania 2-2. Meci superb la Amsterdam! Toate rezultatele serii din Nations League

Olanda - Germania LIVE SCORE

Joshua Kimmich, Kai Havertz şi Cody Gakpo în Olanda - Germania / Profimedia

Meciul Olanda – Germania 2-2 a fost transmis în format LIVE SCORE pe AS.ro, de la ora 21:45. Etapa a doua din Nations League s-a încheiat marţi seară, iar capul de afiş al zilei a fost reprezentat de duelul de pe Johan Cruyff Arena din Amsterdam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Olanda şi Germania s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după un 90 de minute superbe. Olanda a deschis scorul prin Reijnders. Germania a întors scorul înainte de pauză, prin reuşitele lui Undav şi Kimmich. În repriza secundă, Dumfries a restabilit egalitatea.

Olanda – Germania 2-2. Meci superb la Amsterdam! Toate rezultatele serii din Nations League

  • Olanda – Germania 2-2
  • Ungaria – Bosnia 0-0
  • Albania – Georgia 0-1
  • Anglia – Finlanda 2-0
  • Cehia – Ucraina 3-2
  • Irlanda – Grecia 0-2
  • Letonia – Insulele Feroe 1-0
  • Macedonia de Nord – Armenia 2-0
  • Andorra – Malta 0-1

Update 23:39: Fluier final! Olanda – Germania s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Min. 51: Olanda – Germania 2-2! Gool Olanda! Dumfries a restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde.

Min. 46: A început repriza secundă.

Reclamă
Reclamă

Min. 45+3: Final de primă repriză.

Min. 45+3: Olanda – Germania 1-2! Gool Germania! Răsturnare spectaculoasă de scor. Echipa lui Nagelsmann intră la cabine în avantaj după golul marcat de Kimmich.

Reclamă

Min. 38: Olanda – Germania 1-1! Gool Germania! Undav a restabilit egalitatea.

Min. 2: Olanda – Germania 1-0! Gool Olanda! Start perfect pentru „portocala mecanică”. Reijnders a deschis scorul după o pasă superbă a lui Gravenberch.

Update 21:45: A început meciul dintre Olanda şi Germania.

Olanda a jucat şi în primul meci pe teren propriu, cu Bosnia. Echipa lui Ronald Koeman s-a impus cu 5-2 în primul meci din noua ediţie de Nations League.

De partea cealaltă, Germania a făcut şi ea spectacol în prima etapă. Tot pe teren propriu, formaţia lui Julian Nagelsmann a câştigat cu 5-0 duelul contra Ungariei. În Grupa 3 din Liga A va avea loc şi partida Ungaria – Bosnia.

Meciurile de marţi din Nations League

  • Olanda – Germania
  • Ungaria – Bosnia
  • Albania – Georgia
  • Anglia – Finlanda
  • Cehia – Ucraina
  • Irlanda – Grecia
  • Letonia – Insulele Feroe
  • Macedonia de Nord – Armenia

Kevin De Bruyne a făcut praf pe toată lumea după Franţa – Belgia 2-0

Kevin De Bruyne a făcut praf pe toată lumea după Franţa – Belgia 2-0. Oaspeţii au fost dominaţi la toate capitolele în duelul din etapa a doua din Nations League. Jucătorul lui City a fost singurul care şi-a creat ocazii importante la poarta cocoşilor galici.

„Da, Franţa este mai puternică decât noi”, a declarat el pentru presa belgiană. „Chiar şi în a doua repriză, când am fost conduşi, nu a existat tranziţie. Dar nu a fost doar tranziţia care nu a fost bună, ci şi modul în care am jucat. Unii jucători nu şi-au făcut treaba. Punct şi de la capăt”.

Întrebat ce trebuie să îmbunătăţească echipa sa, fostul jucător de la Wolfsburg şi Werder Bremen a fost din nou tăios. „Chiar nu pot să spun asta în faţa microfonului vostru”, a reacţionat el pe canalul VTM.

„Am spus cu voce tare ce credeam despre Genk când aveam 18 ani, dar nu mai fac asta la 33 de ani. Mi-am spus părerea în vestiar la pauză. Când nu eşti suficient de bun pentru top, trebuie să dai totul şi eu nici măcar nu am văzut asta. Pot accepta că nu suntem la fel de buni ca în 2018 – am fost primul care a spus asta – dar nu pot tolera modul în care am jucat în seara asta”.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:36

Siyabonga Ngezana a gafat în Sudanul de Sud – Africa de Sud! Victorie obţinută dramatic de echipa fundaşului de la FCSB

23:35

„Nu am arătat bine” Verdictul lui Mihai Stoica după România – Lituania 3-1! Ce a spus de penalty-ul scos de Hagi şi golul anulat

23:11

VideoSurpriza uriaşă a lui Mihai Leu pentru „Mexicanul”, un fan nelipsit de la cursele de maşini

23:08

„Unul dintre voi” Jayson Papeau, mesaj emoţionant la despărţirea de Rapid: „Menţiune pentru domnul Şucu”

22:48

Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională: „După asta sunt bucureştenii disperaţi?”

22:14

„A schimbat radical!” Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali şi a numit jucătorul care a făcut diferenţa în România – Lituania

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 5 VIDEOEliza Samara, eliminată de Mima Ito de la WTT Champions Macao 2024, live în AntenaPLAY 6 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă”
Citește și