Închide meniul

Dorinel Munteanu, atac la adresa arbitrilor după 0-0 cu Buzău. A „luat foc” după eliminarea lui Stevanovic: „Nu suntem la balet!”

Alex Ioniță Publicat: 14 septembrie 2024, 21:11

Reclamă
Dorinel Munteanu, atac la adresa arbitrilor după 0-0 cu Buzău. A „luat foc după eliminarea lui Stevanovic: „Nu suntem la balet!

Dorinel Munteanu, atac la adresa arbitrilor după 0-0 cu Buzău

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Dorinel Munteanu a lansat un atac la adresa arbitrilor după 0-0 cu Buzău. Antrenorul de la Oțelul Galați nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Gloria Buzău și Oțelul Galați s-a încheiat cu scorul de 0-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul 9 a sezonului de Liga 1.

Dorinel Munteanu, atac la adresa arbitrilor după 0-0 cu Buzău

În prelungirile duelului, Stevanovic a văzut al 2-lea cartonaș galben după ce și-a faultat un adversar. Dorinel Munteanu a recunoscut că nu a revăzut faza, până la momentul interviului, însă a lansat un atac la adresa arbitrilor.

Antrenorul lui Oțelul s-a arătat nemulțumit de faptul că unul dintre cei mai importanți jucători din echipa sa a fost eliminat înainte de partida cu Dinamo, din etapa a 10-a.

„Nu am văzut faza, dar nu poți da așa ușor, când la o fază fixă se îmbrâncesc unul cu celălalt. Nu suntem la balet! E un joc de bărbați! Cum noi respectăm arbitrii, trebuie să îmbunătățească și ei acest lucru.

Reclamă
Reclamă

Nu cred că a fost un fault atât de dur, în meciul următor nu îl am pe unul dintre cei mai buni fundași. Ce pot să cred când se întâmplă chiar înainte de meciul cu Dinamo?”, a spus Dorinel Munteanu, la digisport.ro.

De asemenea, Dorinel Munteanu a vorbit și despre prestația elevilor săi.

„Adversarul nostru ne-a surprins pe câteva contra-atacuri. Am dominat jocul, dar am ales greșit jucătorii din atac, îmi asum. Eu fac echipa. Vreau mai multă consecvență.

Reclamă

Dacă am schimbat jucătorii, nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor mele. Au fost și în prima repriză niște faze.. pe Budescu îl felicit, ne-a creat cele mai mari probleme la vârsta sa.

Nu sunt mulțumit, trebuia să luăm cele 3 puncte astăzi.

Orice jucător trebuie susținut, Maciel este un jucător de bază, problema nu este la el. Atunci când îți faci ocazii trebuie să contribuie mai mulți jucători.

Un punct este un punct, nu sunt mulțumit totuși. Avem un program greu, dar eu sper să fie altceva la următorul joc.

Sunt lucruri bune și mai puțin bune în jocul unei echipe. Ca să câștigi jocul trebuie să marchezi, să fii mult mai insistent pe faza ofensivă.

Am avut mai multe acțiuni periculoase pe care nu le-am finalizat, eu cred că gazdele sunt mulțumite”, a mai spus tehnicianul.

Gloria Buzău – Oțelul Galați 0-0

Formaţia Gloria Buzău a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Oţelul Galaţii, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1.

De la ospeţii a fost eliminat Stevanovic, în minutul 90+1, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Gloria Buzău: Lazar- Ferrarresso, Cestor, Turda, Dumitraşcu (Dobroslavevici ’70) – Akhmatov, Albu – Jipa (Stan ’62), Budescu (Canadija ’83), I. Gheorghe (Işfan ’70) – Matos (Tescan ’83). Antrenor: Eugen Neagoe

Oţelul Galaţi: I. Popescu – Zhelev (Silva ’90), Cisse, Stevanovic, Tomasevic – Cisotti, Zivulic, Joao Lameira (Teles ’59) – Maciel (Chira ’90), Al. Pop (Juric ’59), Tănasă (Andronache ’70). Antrenor: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: Budescu ‘72 / Stevanovic ’30, ‘90+1, Zhelev ‘83

Cartonaş roşu: Stevanovic ‘90+1

Arbitri: George Cătălin Găman – Alexandru Vodă, Cristian Daniel Ilinca – Vlad Baban

Arbitri VAR: Sorin Costreie, Lucian Rusandu

Observator: Florin Hîncu

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:15 15 sept.

Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru Denis Alibec: „A făcut diferența!” Pe cine a criticat

23:47

Denis Alibec, dezvăluiri despre conflictul cu Grigoryan după Petrolul – Farul 1-1! Ce s-a întâmplat în vestiar

23:34

Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari”

23:11

Cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (13:45)! Leclerc, în pole position

23:10

VIDEOBenfica, victorie la scor cu Santa Clara, live în AntenaPLAY. Di Maria a marcat un gol superb

22:41

Când pot debuta la Rapid noile achiziții! Anunțul lui Viorel Moldovan: „Sunt foarte mulțumit!”

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 3 Egiptenii au răbufnit după ce Aaron Boupendza a fost prezentat la Rapid: „Veţi plăti! Ne vedem la FIFA” 4 Carlos Sainz, probleme la Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Nu pot să îl mişc. Sper că mă voi simţi mai bine” 5 Bellator Champions Series și Hexagone MMA au fost live în AntenaPLAY 6 „Bă, nu vă e ruşine?” Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Ministerul Apărării. Discurs dur al fostului preşedinte LPF
Citește și