Închide meniul

Costel Gâlcă, discurs dur după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 2-0: „Trebuie să câştigăm aici! Am pierdut prea multe puncte”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 septembrie 2024, 21:11

Reclamă
Costel Gâlcă, discurs dur după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 2-0: „Trebuie să câştigăm aici! Am pierdut prea multe puncte

Costel Gâlcă, discurs dur după Poli Iaşi - Universitatea Craiova 2-0

Costel Gâlcă/ Profimedia

Costel Gâlcă a avut un discurs dur după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 2-0. Antrenorul Universităţii Craiova a spus că echipa sa trebuia să câştige partida din Copou. Gâlcă a spus că jucătorii săi trebuiau să fie mai pragmatici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenean, Costel Gâlcă a avut un discurs dur şi la adresa arbitrajului. Tehnicianul Universităţii Craiova a spus că echipa sa trebuia să mai primească un penalty. Oltenii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă, dar Alexandru Mitriţă a ratat.

Costel Gâlcă, discurs dur după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 2-0

”Era de așteptat că va fi un meci greu. Nu ne-am ridicat la ceea ce am vrut noi de la această partidă. Nu am fost pragmatici, am vrut să construim pe un teren ca acesta. Asta face parte din fotbal. Ne-am creat ocazii, am avut și penalty, eu zic că am mai avut unul care nu s-a dat, dar asta e. Nu mai ține de mine, ține de ei (n.r. arbitri). Parcă în prima repriză prea am vrut să jucăm spectaculos, terenul nu era așa bun. Trebuia să ducem mingea la margine, să venim cu centrări și așa putea ieși golul. În ultimele minute nu am mai contat mult pentru că nu puteai să joci.

Trebuie să avem rezultate, erau importante aceste puncte. Sperăm ca Ciclâdău și Lukic să vină să ne ajute cât mai repede. Noi trebuie să câștigăm aici, deja am pierdut prea multe puncte”, a spus Costel Gâlcă la digisport.ro.

Poli Iași – Universitatea Craiova 2-0. Alex Mitriţă a ratat un penalty

Meciul Poli Iași – Universitatea Craiova 2-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Emil Săndoi a debutat cu dreptul pe banca moldovenilor. Alexandru Mitriţă a ratat o lovitură de la 11 metri în repriza secundă, ratând şansa de a restabili egalitatea. Kamebri a deschis scorul în minutul 30, în timp ce Taison a majorat diferenţa în minutul 90+10.

Reclamă
Reclamă

Ieşenii au câştigat la primul lor meci cu antrenorul Emil Săndoi pe banca tehnică, deşi au fost dominaţi de Universitatea, dar au ştiut să se adapteze mai bine condiţiilor, pe o ploaie insistentă şi un teren greu, iar pe final impracticabil. Poli a avut prima mare ocazie a meciului, dar albanezul Florian Kamberi (28) a ratat singur cu portarul. La scurt timp, Kamberi a deschis scorul (30), dintr-o fază mai puţin clară decât cea anterioară.

Universitatea a avut şansa egalării prin Nicuşor Bancu, dar portarul Jesus Fernandez a respins şutul său la colţul scurt (51). Craiovenii au beneficiat de un penalty, acordat de VAR după un henţ comis în careu de Guilherme Soares, dar Alexandru Mitriţă a trimis peste poartă de la 11 metri (58).

Echipa antrenată de Constantin Gâlcă a ratat câteva ocazii uriaşe, Ştefan Baiaram (68) şi Luis Paradela (69) nereuşind să îl învingă pe Fernandez din 4-5 metri. Ieşenii au ratat şi ei prin brazilianul Tailson (75), singur cu portarul Laurenţiu Popescu, dar în cele din urmă sud-americanul a închis meciul în minutele adiţionale (90+10), după ce Popescu a avut intervenţii salutare în faţa sa şi a lui Kamberi.

Reclamă

Universitatea are un singur punct în ultimele trei etape. Ieşenii veneau după două eşecuri consecutive, ultimul categoric, 2-6 cu FC Hermannstadt, la Sibiu.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Elias Charalambous trage un semnal de alarmă după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Trebuie să facem schimbări. E ceva ce nu ne convine”

23:49

Promisiunea lui Joyskim Dawa, după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Vom reveni în campionat! Avem lot puternic, facem două echipe”

23:40

Dan Petrescu, după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Nu ai voie să nu câştigi!” Despre Louis Munteanu: „Va avea o carieră minunată!”

23:38

Louis Munteanu a explicat gesturile făcute după golurile din CFR Cluj – FCSB 2-2: „Ştiu ei mai bine”. Ce a spus despre schimbare

23:25

„Te gândeşti să pleci de la FCSB?” Adrian Şut a răspuns fără să stea de gânduri: „La un moment, fiecare face asta!”

23:23

„Vreau să distrugem adversarul!” Gigi Becali anunţă schimbări masive după derby-ul cu CFR Cluj: „Şi-au câştigat dreptul de joc”

1 LIVE VIDEOBraga – Guimaraes este ACUM în AntenaPLAY! FC Porto – Farense a fost 2-1. Victorie la limită pentru dragoni 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku 4 CFR Cluj – FCSB 2-2. Campioana României a obţinut un egal după ce a revenit de la 0-2! Final nebun în Gruia 5 Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru Denis Alibec: „A făcut diferența!” Pe cine a criticat 6 VIDEOPAOK – Panathinaikos 0-0 a fost în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, salvat de Kotarski în prelungirile meciului
Citește și