Închide meniul

Florin Bratu a venit să îşi ia rămas-bun de la Gigi Mulţescu: „Un mare antrenor”! Ce a spus despre gestul lui Alex Băluţă

Bogdan Stănescu Publicat: 16 septembrie 2024, 17:45

Reclamă
Florin Bratu a venit să îşi ia rămas-bun de la Gigi Mulţescu: „Un mare antrenor! Ce a spus despre gestul lui Alex Băluţă

Florin Bratu a venit să îşi ia rămas-bun de la Gigi Mulţescu

Florin Bratu / AntenaSport

Florin Bratu a venit să îşi ia rămas-bun de la Gigi Mulţescu. Bratu, care o antrenează pe CS Dinamo, colaborează în prezent cu fiul lui Gigi Mulţescu, Cătălin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Bratu a vorbit foarte frumos despre Gigi Mulţescu, pe care l-a numit „un mare antrenor”. Totodată, a comentat venirea lui Alex Băluţă la Muzeul CS Dinamo, acolo unde trupul neînsufleţit al lui Gigi Mulţescu a fost depus.

Florin Bratu a venit să îşi ia rămas-bun de la Gigi Mulţescu: „Un mare antrenor”

În ipostaza de fost sportiv, fost fotbalist, eu am avut bucuria să îl am antrenor la Dinamo. Am învăţat lucruri (n.r.: de la Gigi Mulţescu), dacă aş face un top 5 al antrenorilor lui Dinamo cu siguranţă s-ar afla printre ei.

Mi-a plăcut foarte mult nea Gigi. Acum, fiul lui, Cătălin Mulţescu, face parte din staff-ul meu, aşa că emoţional sunt legat de familia Mulţescu.

Condoleanţe tuturor. Le doresc să fie tari şi mi-e foarte greu să vorbesc.

Reclamă
Reclamă

Era un antrenor care simţea foarte bine fotbalistul înainte de a-l vedea pe teren. Ştia foarte bine care erau calităţile lui şi, în momentul în care alegea primul 11, era foarte inspirat.

„La echipele la care s-a dus a făcut treabă foarte rapid”

De aceea, la echipele la care s-a dus, a făcut treabă foarte rapid pentru că avea un simţ foarte bun al fotbalistului şi al fotbalului.

Un mare antrenor şi un bun pentru istoria sportului şi a fotbalului din România.

Reclamă

(n.r: Ar trebui ca noul stadion să poarte numele lui Gheorghe Mulţescu?) Cred că sunt foarte multe nume. Nu cred că este problema mea, dar nea Gigi este o legendă a clubului şi, cu siguranţă, va rămâne în memoria noastră.

(n.r.: Şi un rival a venit astăzi, Băluţă, i-a fost jucător) Foarte frumos din partea lui, îl felicităm. Cred că nu există acum loc de rivalităţi, când sunt astfel de momente, şi mă bucur pentru oricine vine aici. Pentru că este nevoie. Familia Dinamo, familia lui Gigi Mulţescu au nevoie de empatie în momentele astea”, a declarat Florin Bratu.

Imagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare”

Imagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu. Actualul jucător al FCSB-ului a fost antrenat de Gigi Mulţescu la Universitatea Craiova, în sezonul 2016 – 2017.

Alexandru Băluţă a ţinut să îşi ia adio de la omul despre care a spus că l-a ajutat cel mai mult în carieră. Gigi Mulţescu a murit, duminică, la vârsta de 72 de ani.

Cel mai bun mentor. M-a ajutat cel mai mult. Era un om minunat. Țin minte niște declarații ale lui în care spunea că m-a îngrijit ca o pe floare. Datorită dânsului am reușit să prind naționala atunci. M-a ajutat foarte mult.

El mi-a schimbat poziția la Craiova și am dat un randament foarte bun pe poziția de inter. Îmi pare rău că nu am apucat să mai am o discuție cu dânsul”, a spus Alexandru Băluţă la sport.ro.

Gigi Mulţescu a murit la 72 de ani! Legenda lui Dinamo s-a stins din viaţă la spital

Gigi Mulţescu a murit la 72 de ani! Legenda lui Dinamo s-a stins din viaţă la spital, acolo unde era internat încă de vinerea trecută.

Fostul ofiţer de presă al lui Dinamo, Ionel Culina, a făcut anunţul despre Gigi Mulţescu. Cel poreclit „Smurdul” s-a retras din viaţa publică în urmă cu un an, fiind măcinat de problemele de sănătate.

Îți mulțumim, Gigi Mulțescu!

Copii fiind, pe 15 septembrie plecam la școală, să învățăm ce înseamnă viața, ce înseamnă Dinamo.

Astăzi, tot pe 15 septembrie, Gigi Mulțescu a plecat dintre noi și ne-a lăsat să învățăm singuri ce-a fost Dinamo și ce va fi pentru următoarele generații”, a transmis Ionel Culina, pe pagina sa de Facebook.

Gigi Mulţescu a fost internat la spitalul Floreasca săptămâna trecută, deoarece se confrunta cu probleme respiratorii, cauzate de accentuarea bolii Alzheimer. Legenda clubului din Ştefan cel Mare a antrenat ultima dată echipa la care a scris istorie în 2021, demisionând după un eşec în Cupa României.

În 2020, în primul an al pandemiei, Gigi Mulţescu a reuşit să o salveze pe Dinamo de la retrogradare. Formaţia din Ştefan cel Mare a fost ultima echipă antrenată de acesta.

Ca jucător, Gigi Mulţescu a intrat în istoria lui Dinamo cu golul de la 40 de metri, marcat în poarta celor de la Hamburg, în 1983. Germanii erau campioni europeni la momentul respectiv, iar „câinii” reuşeau o victorie istorică, cu 3-0.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58 16 sept.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55 16 sept.

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46 16 sept.

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39 16 sept.

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și