Închide meniul

Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 septembrie 2024, 11:30

Reclamă
Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni! Anunţul lui Adrian Mutu

Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Profimedia

Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor. Aşa crede Adrian Mutu, care l-a lăudat pe Mihai Popescu. Gigi Becali a plătiti 250 de mii de euro la Farul pentru transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu spune că Mihai Popescu este unul dintre cei mai buni fundaşi din România şi că în perioada în care a fost la Gică Hagi a crescut enorm. Totuşi, Mutu a spus şi care este defectul noului fundaş de la FCSB.

Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor

Bun. Se vede că are experiență. Îl știu de la Dinamo de când eram președinte și era antrenat de Cosmin Contra. Singurele probleme pe care le avea antrenorul era faptul că era foarte repezit, mai ales în careu, în intervenții.

Și asta ne-a dăunat de multe ori, risca să scoată penalty. Însă, de când a plecat în Scoția și atunci când s-a întors în România, jocul este altfel, nu exagerez, cred că este unul dintre cei mai buni fundși centrali din țară.

Este o achiziție reușită, așa cred. E un jucător care, la nivel de combativitate, este excelent, este la maxim, foarte rău. A crescut enorm cu Gică la Farul, ceea ce înseamnă ajutorul pe faza de construcție”, a spus Adrian Mutu la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali s-a convins de Mihai Popescu, după primul meci al fundaşului la FCSB

Gigi Becali s-a convins de Mihai Popescu, după primul meci al fundaşului la FCSB. Latifundiarul din Pipera l-a lăudat pe jucătorul său, după remiza cu CFR Cluj. Mihai Popescu a debutat la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj. Fundaşul a fost integralist, în lipsa lui Siyabonga Ngezana.

Gigi Becali s-a declarat încântat de Mihai Popescu. Patronul de la FCSB a remarcat curajul din jocul fundaşului transferat recent de la Farul.

„Mihai Popescu m-a surprins plăcut. M-a impresionat. A urcat cu mingea la picior, cu curaj, mi-a plăcut de el”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Mihai Popescu a fost titularizat în centrul defensivei alături de Joyskim Dawa. Siyabonga Ngezana a absentat de la FCSB, după ce s-a întors cu probleme de la echipa sa naţională.

FCSB a reuşit să întoarcă scorul cu CFR Cluj, după ce clujenii au condus cu 2-0 până în minutul 60. Alexandru Băluţă şi Joyskim Dawa au punctat pentru campioană, care a plecat cu un punct din Ardeal.

De cealaltă parte, pentru CFR Cluj, Louis Munteanu a marcat „dublă”, ajungând la patru goluri marcate în tricoul clujenilor, după transferul din vară.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:12

Anthony Martial negociază cu AEK Atena

14:47

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Darius Olaru, în presa din Italia. Ce a spus despre perla lui Gigi Becali de la FCSB

14:25

LIVE VIDEOGwangju – Yokohama, meci cu 10 goluri. Nebunie totală în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Două meciuri sunt ACUM

14:17

Gigi Becali vrea să apeleze la Inteligenţa Artificială ca să controleze şi antrenamentele la FCSB: „Oprește antrenamentul!”

13:50

Propunere incredibilă pentru Florentino Perez: „L-aş vinde pe Vinicius cu 300 de milioane euro!” Transferurile stelare propuse

13:48

(P) Păcănele cu comori – TOP 7 slot-uri pentru vacanțe virtuale inedite

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 3 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 4 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 5 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și