Închide meniul

„A suferit enorm, în tăcere!” Ionel Dănciulescu nu a uitat cum a fost înlăturat Gheorghe Mulţescu de la Dinamo: „Te macină!”

Publicat: 18 septembrie 2024, 16:39

Reclamă
„A suferit enorm, în tăcere! Ionel Dănciulescu nu a uitat cum a fost înlăturat Gheorghe Mulţescu de la Dinamo: „Te macină!

Ionel Dănciulescu nu a uitat cum a fost înlăturat Gheorghe Mulţescu de la Dinamo

Ionel Danciulescu, în timpul unui interviu / AS.ro

Ionel Dănciulescu nu a uitat cum a fost înlăturat Gheorghe Mulţescu de la Dinamo, în ultimul său mandat pe banca grupării din Ştefan cel Mare. Fostul atacant al „câinilor” i-a arătat cu degetul pe cei care au fost în conducerea clubului în urmă cu trei ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Mulţescu a murit la 72 de ani şi a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Reînvierea din Capitală. A fost condus pe ultimul drum de Zeljko Kopic şi de mai mulţi foşti şi actuali jucători ai lui Dinamo.

Ionel Dănciulescu nu a uitat cum a fost înlăturat Gheorghe Mulţescu de la Dinamo

În 2020, în primul an al pandemiei, Gigi Mulţescu a reuşit să o salveze pe Dinamo de la retrogradare. Un an mai târziu demisiona după un eşec cu Astra, în semifinalele Cupei României. S-a confruntat apoi cu grave probleme medicale.

S-a apelat la dânsul pentru că echipa avea probleme. În puține situații și-a pus în practică filosofia de la început. La Sportul Studențesc, să nu uităm ce frumos juca `Gașca nebună`. Să nu uităm cum a plecat domnia sa ultima oară de la Dinamo. Fără niște bani… În pandemie, omul dormea cu mască. A făcut niște sacrificii enorme de-a lungul timpului.

Niciodată nu a fost chemat când a fost bine, doar când a fost rău. Ultima dată, știu 100%, că a suferit enorm pentru modul în care a fost îndepărtat de la echipă. Enorm! A suferit în tăcere! Dar lucrurile astea te macină. Omul a venit într-o perioadă critică. Ok, nu aveai bani atunci, dar când faci rost, dă-i! Omul ăsta a venit și ne-a ajutat de fiecare dată. Apoi, nimeni nu l-a mai băgat în seamă. Și nu e numai cazul dânsului”, a declarat Ionel Dănciulescu la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Gheorghe Multescu şi-a petrecut cea mai bună perioadă a carierei a petrecut-o la Dinamo. A jucat 132 de meciuri pentru Dinamo, în perioada 1979 – 1985 şi a câştigat 3 tiluri.

Gestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu

După ce Alexandru Băluţă, jucător la FCSB, a fost acum două zile pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Gigi Mulţescu, în ziua înmormântării şi clubul patronat de Gigi Becali a făcut un gest uriaş.

Astfel, FCSB a trimis o coroană la biserica unde s-a oficiat slujba de înmormântare a fostului mare fotbalist. „Sincere condoleanţe! FCSB„, a fost mesajul transmis de campioana României alături de două inimi în culorile roş-albastre. Puţină lume ştie că Gigi Mulţescu a început fotbalul la Steaua, care are culorile roşu şi albastru.

Reclamă

Astfel, Gigi Mulţescu a stat 8 ani (1963 – 1971) la Steaua în perioada de juniorat şi a jucat pentru echipa din Ghencea până la echipele de tineret. Apoi a plecat la Jiul Petroşani, acolo unde avea să debuteze în prima ligă.

Cel mai bun mentor. M-a ajutat cel mai mult. Era un om minunat. Țin minte niște declarații ale lui în care spunea că m-a îngrijit ca o pe floare. Datorită dânsului am reușit să prind naționala atunci. M-a ajutat foarte mult.

El mi-a schimbat poziția la Craiova și am dat un randament foarte bun pe poziția de inter. Îmi pare rău că nu am apucat să mai am o discuție cu dânsul„, a spus Alexandru Băluţă la sport.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:30

LIVE TEXTBologna – Șahtior 0-0 şi Sparta Praga – Salzburg 2-0. Manchester City – Inter (22:00), meciul zilei din Liga Campionilor

20:29

Ciprian Tătăruşanu, prima apariţie publică după ce şi-a anunţat retragerea! Mesajul uriaş pentru fanii FCSB-ului

20:11

Dinamo încearcă două lovituri importante pe piaţa transferurilor! Jucătorii care ar putea semna cu echipa antrenată de Kopic

19:28

„Decizie sălbatică” Reacţia danezilor după ce Adrian Petre s-a retras la 26 de ani: „Părea că va avea o carieră grozavă”

18:46

Gigi Becali, derapaj la adresa unui antrenor din Liga 1: „Îi dă şi după aia îl aruncă în cap”!

18:18

Scoţienii, uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers: „O situaţie foarte dezordonată. Mai bine ar pleca!”

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 6 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și