Închide meniul

Denis Alibec a spus de ce are nevoie Farul pentru a mai spera la play-off: „Suntem foarte dezamăgiţi”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 septembrie 2024, 16:20

Reclamă
Denis Alibec a spus de ce are nevoie Farul pentru a mai spera la play-off: „Suntem foarte dezamăgiţi

Denis Alibec a spus de ce are nevoie Farul pentru a mai spera la play-off

Denis Alibec, la conferinţa de presă / AntenaSport

Denis Alibec a spus de ce are nevoie Farul pentru a mai spera la play-off. Atacantul naţionalei e de părere că Farul trebuie să lege câteva victorii pentru a mai avea şanse să se claseze între primele 6 la finalul sezonului regular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul e în prezent doar pe locul 13 în Liga 1, cu 9 puncte după 9 etape. Constănţenii sunt cu două puncte peste ultimul loc, pe care îl ocupă Gloria Buzău.

Denis Alibec a spus de ce are nevoie Farul pentru a mai spera la play-off: „Suntem foarte dezamăgiţi”

”Va fi un meci greu pentru că și ei sunt într-o perioadă dificilă. Acasă noi am jucat bine cu cei de la Sepsi și sper să o facem și mâine. Avem nevoie de victorie, trebuie să legăm cel puțin trei-patru ca să mai sperăm la play-off.

Important este să jucăm mai bine, să controlăm meciul, rezultatele vor veni. Meciul de la Ploiești a fost unul destul de bun din partea noastră, acolo este un teren dificil. Suntem foarte dezamăgiți că nu am luat cele 3 puncte, dar trebuie să învățăm din asta și să nu mai facem greșeli.

Atmosfera din vestiar este bună și săptămâna aceasta ne-am pregătit foarte bine, ştim ce avem de făcut cred că vom face un meci bun. Să sperăm că voi continua să înscriu, cum a fost și la Ploiești”, a declarat Denis Alibec în conferinţa de presă de dinainte de meciul cu Sepsi.

Reclamă
Reclamă

Farul – Sepsi se dispută duminică, de la ora 16:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Etapa trecută Farul a remizat în deplasare, 1-1, cu Petrolul.

Denis Alibec a marcat golul constănţenilor, în minutul 61. Prahovenii au egalat în minutul 83 al partidei, prin Gicu Grozav.

Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru Denis Alibec: „A făcut diferența!” Pe cine a criticat

Gică Hagi a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Denis Alibec, după ce atacantul a marcat un gol superb în duelul dintre Petrolul și Farul. „Regele” i-a criticat, însă, pe tinerii jucători, pentru lipsa de concentrare din finalul partidei.

Reclamă

Farul a condus-o pe Petrolul cu 1-0, după golul marcat de Denis Alibec. „Lupii” au egalat pe final, după ce reușita lui Gicu Grozav a fost validată cu ajutorul arbitrajului video.

Gică Hagi i-a taxat pe jucători pentru faptul că nu l-au marcat corespunzător pe Gicu Grozav, în finalul partidei. Dănuleasa a fost cel care l-a scăpat pe mijlocașul Petrolului, care a reușit să restabilească egalitatea.

În privința lui Denis Alibec, „Regele” s-a declarat surprins de faptul că atacantul a rezistat aproape întreaga partidă pe teren, deși nu este 100% pus la punct cu pregătirea fizică.

„Alibec e Alibec, de-aia e la echipa națională”

Știam că întâlnim un adversar foarte bun, au început bine campionatul. E o echipă puternică, ne-am luptat, ne-au mers lucrurile bine până la un moment dat, după au venit peste noi, a venit acea greșeală, și nu numai golul…în ultimele minute pierdem controlul. Adversarul își asumă riscuri maxime și noi pierdem mingile cu o ușurință incredibilă. Pierdem un jucător în careu, și noi stăm și ne uităm la videoclipuri, și le spun…dar asta este.

E important că publicul a văzut un meci bun, cu tensiune, am făcut față, puteam să o facem și mai bine. Mergem cu un punct, am pierdut cu FCSB-ul 3 puncte, acum iar cu Petrolul pe final.

(N.r. Despre Alibec) Alibec e Alibec, de-aia e la echipa națională, la cea de seniori, a făcut diferența. Nu mă așteptam să reziste atât de mult, știe să-și gestioneze momentele, chiar dacă nu e pregătit 100%. Sunt lucruri în teren, care se simt.

Nu le-am reproșat, am vorbit cu ei. Să vedem ce cuvinte spunem. Un antrenor trebuie să meargă să le spună jucătorilor anumite lucruri, când pierd un om în careu, nu ai cum să pierzi mingea. Grozav de ce s-a dus…are experiență, ei sunt tineri”, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro după meciul cu Petrolul.

Denis Alibec, scandal cu Narek Grigoryan în prima repriză din Petrolul – Farul

Denis Alibec avut un scandal cu Narek Grigoryan în prima repriză din Petrolul – Farul! Atacantul român din echipa lui Gică Hagi nu s-a controlat, în cadrul duelului de la Ploiești.

Totul a pronit de la o fază de atac a celor de la Farul, din minutul 23. La momentul respectiv, Grigoyan a plecat spre poarta adversă, în timp ce Alibec s-a demarcat.

Jucătorul din Armenia a întârziat pasa, iar, între timp, Denis Alibec a fost blocat de un adversar. Atacantul român a răbufnit apoi la adresa lui Grigoryan, certându-l pentru faptul că nu i-a pasat mingea.

Conflictul dintre cei doi a durat preț de câteva secunde, iar reacția lui Gică Hagi a fost surprinsă de camerele TV: „Ce faci?”, i-a transmis „Regele” lui Denis Alibec.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și