Închide meniul

Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru Denis Alibec: „A făcut diferența!” Pe cine a criticat

Viviana Moraru Publicat: 15 septembrie 2024, 0:15

Reclamă
Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru Denis Alibec: A făcut diferența!” Pe cine a criticat

Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru Denis Alibec

Denis Alibec şi Gică Hagi, în timpul unei partide/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gică Hagi a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Denis Alibec, după ce atacantul a marcat un gol superb în duelul dintre Petrolul și Farul. „Regele” i-a criticat, însă, pe tinerii jucători, pentru lipsa de concentrare din finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a condus-o pe Petrolul cu 1-0, după golul marcat de Denis Alibec. „Lupii” au egalat pe final, după ce reușita lui Gicu Grozav a fost validată cu ajutorul arbitrajului video.

Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru Denis Alibec

Gică Hagi i-a taxat pe jucători pentru faptul că nu l-au marcat corespunzător pe Gicu Grozav, în finalul partidei. Dănuleasa a fost cel care l-a scăpat pe mijlocașul Petrolului, care a reușit să restabilească egalitatea.

În privința lui Denis Alibec, „Regele” s-a declarat surprins de faptul că atacantul a rezistat aproape întreaga partidă pe teren, deși nu este 100% pus la punct cu pregătirea fizică.

Știam că întâlnim un adversar foarte bun, au început bine campionatul. E o echipă puternică, ne-am luptat, ne-au mers lucrurile bine până la un moment dat, după au venit peste noi, a venit acea greșeală, și nu numai golul…în ultimele minute pierdem controlul. Adversarul își asumă riscuri maxime și noi pierdem mingile cu o ușurință incredibilă. Pierdem un jucător în careu, și noi stăm și ne uităm la videoclipuri, și le spun…dar asta este.

Reclamă
Reclamă

E important că publicul a văzut un meci bun, cu tensiune, am făcut față, puteam să o facem și mai bine. Mergem cu un punct, am pierdut cu FCSB-ul 3 puncte, acum iar cu Petrolul pe final.

(N.r. Despre Alibec) Alibec e Alibec, de-aia e la echipa națională, la cea de seniori, a făcut diferența. Nu mă așteptam să reziste atât de mult, știe să-și gestioneze momentele, chiar dacă nu e pregătit 100%. Sunt lucruri în teren, care se simt.

Nu le-am reproșat, am vorbit cu ei. Să vedem ce cuvinte spunem. Un antrenor trebuie să meargă să le spună jucătorilor anumite lucruri, când pierd un om în careu, nu ai cum să pierzi mingea. Grozav de ce s-a dus…are experiență, ei sunt tineri”, a declarat Gică Hagi, conform digisport.ro.

Reclamă

Denis Alibec, scandal cu Narek Grigoryan în prima repriză din Petrolul – Farul

Denis Alibec avut un scandal cu Narek Grigoryan în prima repriză din Petrolul – Farul! Atacantul român din echipa lui Gică Hagi nu s-a controlat, în cadrul duelului de la Ploiești.

Totul a pronit de la o fază de atac a celor de la Farul, din minutul 23. La momentul respectiv, Grigoyan a plecat spre poarta adversă, în timp ce Alibec s-a demarcat.

Jucătorul din Armenia a întârziat pasa, iar, între timp, Denis Alibec a fost blocat de un adversar. Atacantul român a răbufnit apoi la adresa lui Grigoryan, certându-l pentru faptul că nu i-a pasat mingea.

Conflictul dintre cei doi a durat preț de câteva secunde, iar reacția lui Gică Hagi a fost surprinsă de camerele TV: „Ce faci?”, i-a transmis „Regele” lui Denis Alibec.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:47

Denis Alibec, dezvăluiri despre conflictul cu Grigoryan după Petrolul – Farul 1-1! Ce s-a întâmplat în vestiar

23:34

Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari”

23:11

Cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (13:45)! Leclerc, în pole position

23:10

VIDEOBenfica, victorie la scor cu Santa Clara, live în AntenaPLAY. Di Maria a marcat un gol superb

22:41

Când pot debuta la Rapid noile achiziții! Anunțul lui Viorel Moldovan: „Sunt foarte mulțumit!”

22:37

Denis Alibec, scandal cu Narek Grigoryan în prima repriză din Petrolul – Farul! Gică Hagi a reacționat imediat

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 3 Egiptenii au răbufnit după ce Aaron Boupendza a fost prezentat la Rapid: „Veţi plăti! Ne vedem la FIFA” 4 Carlos Sainz, probleme la Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Nu pot să îl mişc. Sper că mă voi simţi mai bine” 5 Bellator Champions Series și Hexagone MMA au fost live în AntenaPLAY 6 „Bă, nu vă e ruşine?” Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Ministerul Apărării. Discurs dur al fostului preşedinte LPF
Citește și