Închide meniul

Daniel Bîrligea, schimbat la pauză la debutul pentru FCSB! Câți jucători a scos de pe teren Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 21 septembrie 2024, 22:49

Reclamă
Daniel Bîrligea, schimbat la pauză la debutul pentru FCSB! Câți jucători a scos de pe teren Gigi Becali

Daniel Bîrligea, schimbat la pauză la debutul pentru FCSB!

Gigi Becali / Hepta

Daniel Bîrligea a fost schimbat la pauză la debutul pentru FCSB! Gigi Becali nu a avut milă de atacantul transferat de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîrligea a fost titularizat în FCSB – Petrolul Ploiești, însă nu a impresionat în prima parte a duelului de pe stadionul „Steaua”.

Daniel Bîrligea, schimbat la pauză la debutul pentru FCSB!

Astfel, Gigi Becali a decis să îl înlocuiască pe atacantul transferat în schimbul unei sume de peste 2 milioane de euro, de la CFR Cluj.

În locul acestuia a fost introdus David Miculescu. De asemenea, a mai fost înlocuit și Alexandru Băluță, care a marcat în minutul 3 al partidei. În locul acestuia a intrat Baba Alhassan.

Echipele de start:

Reclamă
Reclamă

Alex Băluţă a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului!

Alex Băluţă a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului! Jucătorul FCSB-ului a reluat cu exteriorul după ce o minge a ajuns la el la peste 20 de metri de poartă.

Şutul lui Băluţă, cu exteriorul, s-a oprit în plasă. Portarul Petrolului, Zima, nu a avut nicio şansă să intervină.

Băluţă a reuşit să marcheze în fiecare dintre ultimele 3 meciuri disputate pentru FCSB în campionat. A înscris în victoria cu 2-0 cu UTA, apoi în meciul cu CFR Cluj, încheiat cu scorul de 2-2.

Reclamă

Gigi Becali l-a lăudat, recent, pe Alex Băluţă. El a spus că Băluţă şi-a câştigat momentan locul de titular la FCSB.

„Când intră el e vijelie! De frică a jucat! Când vreau să joace bine, îl bag pe altul titular!”, a spus Gigi Becali la palat, despre Alex Băluţă.

Ciprian Tătărușanu a dat lovitura de începere la FCSB – Petrolul!

Ciprian Tătărușanu a dat lovitura de începere la FCSB – Petrolul! Fostul portar al roș-albaștrilor, care și-a anunțat retragerea în urmă cu puțin timp, a fost invitat de oficialii campioanei la duelul din etapa cu numărul 10 a sezonului de Liga 1.

Tătărușanu, ajuns la 38 de ani, și-a anunțat retragerea prin intermediul unui mesaj, postat pe rețelele de socializare.

Tătărușanu a dat lovitura de începere la duelul cu Petrolul și a fost ovaționat de fanii echipei patronate de Gigi Becali. Fostul portar a fost prezent pentru prima dată în Ghencea, de la construcția noului stadion „Steaua”.

De asemenea, acesta a primit și un cadou din partea campioanei. Mihai Pintilii i-a oferit lui Tătărușanu un tricou, cu numărul 12, cel pe care portarul l-a purtat în perioada în care a jucat la FCSB.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și