Închide meniul

„Nu mă aşteptam să fiu scos” Alex Băluţă ştie motivul pentru care Gigi Becali l-a înlocuit la pauză, deşi a dat un eurogol!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 septembrie 2024, 8:57

Reclamă
„Nu mă aşteptam să fiu scos Alex Băluţă ştie motivul pentru care Gigi Becali l-a înlocuit la pauză, deşi a dat un eurogol!

Alex Băluţă ştie motivul pentru care Gigi Becali l-a înlocuit la pauză, deşi a dat un eurogol!

Alex Băluţă / AntenaSport

Alex Băluţă ştie motivul pentru care Gigi Becali l-a înlocuit la pauză, deşi a dat un eurogol! Băluţă crede că faptul că a primit cartonaş galben a determinat schimbarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluţă a avut şi un mesaj indirect pentru Gigi Becali. El a transmis că ar fi fost atent să nu primească cel de al doilea galben în repriza secundă.

„Nu mă aşteptam să fiu scos” Alex Băluţă ştie motivul pentru care Gigi Becali l-a înlocuit la pauză, deşi a dat un eurogol!

(n.r.: despre faptul că a fost schimbat la pauză) Nu mă așteptam să fiu scos. Cu siguranță că aș fi fost atent, nu aș fi luat al doilea galben, probabil că acesta a fost motivul (n.r. pentru care a fost înlocuit). Asta e până la urmă, eu nu-mi pierd încrederea. Eu voi fi același jucător și de câte ori se va apela la mine eu voi da sută la sută.

E păcat că am fost egalaţi în felul ăsta. Nu e bine pentru că pierdem puncte. Din păcate am jucat şi în minus, dar oricum, am făcut-o destul de bine.

Cred că ar fi trebuit să facem mai mult pe final, să ţinem mai mult de minge, să fim mai deştepţi. Nu ne-a reuşit, am fost egalaţi, asta e, mergem înainte şi e important să nu mai pierdem puncte de acum înainte.

Reclamă
Reclamă

(n.r: Arbitrajul cum ţi s-a părut?) Nu comentez arbitrajul. Au fost momente, într-adevăr, în care… Sunt momente în care eşti avantajat, sunt momente în care eşti dezavantajat. Până la urmă nu din cauza arbitrului am fost noi egalaţi.

(n.r: Ţi s-a părut că a scăpat meciul din mână în anumite momente?) Da, e normal, pentru că noi am jucat cu un om în minus, au venit cu centrări, ne-au surprins pe final, din păcate.

(n.r: Vă bucuraţi că scăpaţi de gazonul de pe Ghencea, că nu o să mai jucaţi aici?) Da, eu sunt bucuros că nu mai jucăm aici. Cred că nu este normal ca un stadion atât de frumos să aibă un teren execrabil. Asta este, până la urmă şi adversarul a jucat pe acelaşi teren. Îmi doresc să nu mai facem niciun pas greşit, să revenim pe Naţional Arena, acolo unde am reuşit multe lucruri bune anul trecut, şi să recuperăm din puncte.

Reclamă

(n.r. Îi dedici golul domnului Gigi Mulţescu, domnului profesor?) Da, cum să nu. E o pierdere imensă”, a declarat Alex Băluţă după FCSB – Petrolul 1-1.

Alex Băluţă a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului! Execuţie de zile mari în meciul cu Petrolul

Alex Băluţă a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului! Jucătorul FCSB-ului a reluat cu exteriorul după ce o minge a ajuns la el la peste 20 de metri de poartă.

Şutul lui Băluţă, cu exteriorul, s-a oprit în plasă. Portarul Petrolului, Zima, nu a avut nicio şansă să intervină.

Băluţă a reuşit să marcheze în fiecare dintre ultimele 3 meciuri disputate pentru FCSB în campionat. A înscris în victoria cu 2-0 cu UTA, apoi în meciul cu CFR Cluj, încheiat cu scorul de 2-2.

Gigi Becali l-a lăudat, recent, pe Alex Băluţă. El a spus că Băluţă şi-a câştigat momentan locul de titular la FCSB.

Când intră el e vijelie! De frică a jucat! Când vreau să joace bine, îl bag pe altul titular!”, a spus Gigi Becali la palat, despre Alex Băluţă.

FCSB – Petrolul 1-1. Alexandru Tudorie a egalat în ultimele secunde ale meciului! Băluţă deschisese scorul cu un şut superb

FCSB – Petrolul 1-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Meciul dintre FCSB şi Petrolul, din etapa a 10-a a Ligii 1, s-a disputat sâmbătă, de la ora 21:30, şi a putut fi urmărit în timp real pe as.ro.

FCSB era pe locul 12 înaintea duelului de pe „Steaua”. Cu o victorie roş-albaştrii s-ar fi apropiat la 2 puncte de Petrolul, dar au ratat dramatic victoria în prelungiri. Tudorie a egalat în ultimele secunde ale meciului.

Alex Băluţă a deschis scorul în minutul 3 cu un şut superb. Băluţă a trimis cu exteriorul, din afara careului, iar balonul s-a dus perfect, lângă bară. Portarul Petrolului, Zima, nu a putut interveni.

FCSB: Târnovanu – Crețu, M. Popescu, Dawa, Radunovic – Tănase, Șut, Olaru – Băluță, Bîrligea, O. Popescu

Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Ștefănescu, Edjouma, Popa, Chiricheș, Baeten, Pantea, Musi, Alhassan, Luis Phelipe

Petrolul: Zima – Ricardinho, Papp, Huja, Dumitriu – Keita – Rădulescu, Jesus, Jyry, Grozav – Tudorie

Rezerve: Eșanu, Bălbărău, Stănică, Jahic, Radu, Hanca, Bratu, Tolea, Bempah, Boțogan, Ilie, Roche

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și