Închide meniul

Un român de 20 de ani a debutat ca titular în Ligue 1! Ce notă a primit jucătorul cu prezențe în naționala U21

Alex Ioniță Publicat: 22 septembrie 2024, 22:32

Reclamă
Un român de 20 de ani a debutat ca titular în Ligue 1! Ce notă a primit jucătorul cu prezențe în naționala U21

Un român de 20 de ani a debutat ca titular în Ligue 1!

Profimedia

Un român de 20 de ani a debutat ca titular în Ligue 1! Este vorba despre Umit Akdag, fundaș legitimat la Toulouse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul cu dublă cetățenie, română și turcă, a fost titularizat de antrenorul lui Toulouse pentru duelul cu Brest, din etapa cu numărul 5 a sezonului de Ligue 1.

Un român de 20 de ani a debutat ca titular în Ligue 1!

Fundașul care a fost convocat deja de Daniel Pancu la naționala U21 a primit nota de 6,9 din partea specialiștilor de la sofascore.ro, după meciul cu Brest, pierdut de Toulouse cu scorul de 0-2.

În momentul de față, Akdag este împrumutat la Toulouse de formația Alanyaspor, din Turcia. În cariera sa a trecut și prin academiile celor de la FCSB și Chelsea.

În momentul de față, Umit Akdag este cotat la suma de 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă
Reclamă

A fost convocat de Daniel Pancu, la naționala U21 și pentru partidele din luna septembrie, însă nu a jucat niciun minut.

Totuși, a jucat la reprezentativa U21 în partidele cu selecționatele similare ale Albaniei și Elveției, din luna noiembrie a anului trecut.

Selecționerul Daniel Pancu a primit o lecție incredibilă de la Mircea Lucescu

Daniel Pancu a susținut că tinerii jucători nu ar trebui să aibă salarii uriașe și a dat ca exemplu un eveniment din perioada în care era antrenat de Mircea Lucescu la Rapid.

Reclamă

„Il Luce” i-a tăiat atunci o sumă considerabilă dintr-o primă lui Daniel Pancu, însă selecționerul U21 a transmis că a avut de învățat de la acest moment.

„Jucătorii au avut unii dintre ei evoluții prea puține. E un caz rar, la noi jucătorii sunt mai valoroși la U20 decât la U21. Am sesizat și o explicație. Unii au salarii mai mari de 4-5 ori decât ale antrenorilor. Sunt lucruri care se transmit.

Eu am luat un campionat cu Rapid și am ratat un penalty cu Steaua într-o finală de Cupă. Și din 20.000 de dolari cât era prima întreagă, pentru că jucasem 28 de meciuri în campionat titular, Mircea Lucescu mi-a tăiat 10.000 de dolari, am mai luat jumătate.

Pe atunci erau 10-15.000 contractele pe an. L-am înjurat de la Iași până la București încontinuu. Dar lucrurile astea m-au ajutat pe mine.

El le făcea cu un scop. El a spus că jucătorilor tineri nu trebuie să le dai salarii mari. Noi eram o echipă de canibali, iar acum finlandezii erau canibalii și noi eram vegetarienii”, a spus Daniel Pancu, la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și