Închide meniul

Daniel Pancu a primit o lecție incredibilă de la Mircea Lucescu: „L-am înjurat de la Iași până la București”

Alex Ioniță Publicat: 13 septembrie 2024, 22:45

Reclamă
Daniel Pancu a primit o lecție incredibilă de la Mircea Lucescu: „L-am înjurat de la Iași până la București

Daniel Pancu a primit o lecție incredibilă de la Mircea Lucescu

Colaj cu Daniel Pancu și Mircea Lucescu / Profimedia Images și captură TVR

Daniel Pancu a primit o lecție incredibilă de la Mircea Lucescu. Selecționerul naționalei U21 a vorbit despre un eveniment din trecut, la finalul căruia i-a aruncat cuvinte grele actualului selecționer al României, însă a recunoscut că a primit o lecție importantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant de la Rapid a făcut dezvăluirea în timp ce vorbea despre jucătorii români, pe care îi consideră mult prea relaxați.

Daniel Pancu a primit o lecție incredibilă de la Mircea Lucescu

Daniel Pancu a susținut că tinerii jucători nu ar trebui să aibă salarii uriașe și a dat ca exemplu un eveniment din perioada în care era antrenat de Mircea Lucescu la Rapid.

„Il Luce” i-a tăiat atunci o sumă considerabilă dintr-o primă lui Daniel Pancu, însă selecționerul U21 a transmis că a avut de învățat de la acest moment.

„Jucătorii au avut unii dintre ei evoluții prea puține. E un caz rar, la noi jucătorii sunt mai valoroși la U20 decât la U21. Am sesizat și o explicație. Unii au salarii mai mari de 4-5 ori decât ale antrenorilor. Sunt lucruri care se transmit.

Reclamă
Reclamă

Eu am luat un campionat cu Rapid și am ratat un penalty cu Steaua într-o finală de Cupă. Și din 20.000 de dolari cât era prima întreagă, pentru că jucasem 28 de meciuri în campionat titular, Mircea Lucescu mi-a tăiat 10.000 de dolari, am mai luat jumătate.

Pe atunci erau 10-15.000 contractele pe an. L-am înjurat de la Iași până la București încontinuu. Dar lucrurile astea m-au ajutat pe mine.

El le făcea cu un scop. El a spus că jucătorilor tineri nu trebuie să le dai salarii mari. Noi eram o echipă de canibali, iar acum finlandezii erau canibalii și noi eram vegetarienii”, a spus Daniel Pancu, la digisport.ro.

Reclamă

Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu!

Un jucător de la naţională e out în mandatul lui Mircea Lucescu! George Puşcaş a fost nemulţumit că nu a fost în lotul României la meciul cu Lituania.

El a rostit o frază care l-a deranjat pe Mircea Lucescu. Selecţionerul i-a transmis ulterior că, dacă e nemulţumit, poate merge acasă şi nu va mai fi chemat la lot.

Surprinzător, George Puşcaş chiar a plecat, iar Mircea Lucescu a decis să nu îl mai cheme în mandatul lui la naţională, informează digisport.ro.

„Pușcaș pare că a făcut la fel. Mircea Lucescu i-a spus ‘sunteți în tribună tu și Cristea (n.r. Iulian)’. Și atunci s-a enervat, nu chiar față în față, și a spus ‘Îmi fac bagajul și plec acasă’.

Da, Lucescu i-a zis ‘Dacă nu îți convine, du-te acasă și nu te mai chem”, susţine sursa citată.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:39

Zeljko Kopic, prima reacție după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0! Ce a spus despre golul lui Cîrjan

23:33

Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „A fost ca o fiară! S-a câştigat cu inima meciul!”

23:17

Cătălin Cîrjan, după ce a fost decisiv în Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Sperăm să intrăm în playoff! Arătăm foarte bine”

23:07

Adrian Mihalcea s-a plâns de condițiile de pe „Arcul de Triumf”, după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Terenul, execrabil!”

22:57

Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1!

22:23

Verdictul lui Victor Piţurcă înainte de CFR Cluj – FCSB: „Are prima şansă!”

1 VIDEOCharles Leclerc, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului 2 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni 3 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 din Azerbaidjan au fost în AntenaPLAY! Richard Verschoor, cel mai rapid pilot 5 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 6 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României
Citește și