Închide meniul

Un român de 20 de ani a debutat ca titular în Ligue 1! Ce notă a primit jucătorul cu prezențe în naționala U21

Alex Ioniță Publicat: 22 septembrie 2024, 22:32

Reclamă
Un român de 20 de ani a debutat ca titular în Ligue 1! Ce notă a primit jucătorul cu prezențe în naționala U21

Un român de 20 de ani a debutat ca titular în Ligue 1!

Profimedia

Un român de 20 de ani a debutat ca titular în Ligue 1! Este vorba despre Umit Akdag, fundaș legitimat la Toulouse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul cu dublă cetățenie, română și turcă, a fost titularizat de antrenorul lui Toulouse pentru duelul cu Brest, din etapa cu numărul 5 a sezonului de Ligue 1.

Un român de 20 de ani a debutat ca titular în Ligue 1!

Fundașul care a fost convocat deja de Daniel Pancu la naționala U21 a primit nota de 6,9 din partea specialiștilor de la sofascore.ro, după meciul cu Brest, pierdut de Toulouse cu scorul de 0-2.

În momentul de față, Akdag este împrumutat la Toulouse de formația Alanyaspor, din Turcia. În cariera sa a trecut și prin academiile celor de la FCSB și Chelsea.

În momentul de față, Umit Akdag este cotat la suma de 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă
Reclamă

A fost convocat de Daniel Pancu, la naționala U21 și pentru partidele din luna septembrie, însă nu a jucat niciun minut.

Totuși, a jucat la reprezentativa U21 în partidele cu selecționatele similare ale Albaniei și Elveției, din luna noiembrie a anului trecut.

Selecționerul Daniel Pancu a primit o lecție incredibilă de la Mircea Lucescu

Daniel Pancu a susținut că tinerii jucători nu ar trebui să aibă salarii uriașe și a dat ca exemplu un eveniment din perioada în care era antrenat de Mircea Lucescu la Rapid.

Reclamă

„Il Luce” i-a tăiat atunci o sumă considerabilă dintr-o primă lui Daniel Pancu, însă selecționerul U21 a transmis că a avut de învățat de la acest moment.

„Jucătorii au avut unii dintre ei evoluții prea puține. E un caz rar, la noi jucătorii sunt mai valoroși la U20 decât la U21. Am sesizat și o explicație. Unii au salarii mai mari de 4-5 ori decât ale antrenorilor. Sunt lucruri care se transmit.

Eu am luat un campionat cu Rapid și am ratat un penalty cu Steaua într-o finală de Cupă. Și din 20.000 de dolari cât era prima întreagă, pentru că jucasem 28 de meciuri în campionat titular, Mircea Lucescu mi-a tăiat 10.000 de dolari, am mai luat jumătate.

Pe atunci erau 10-15.000 contractele pe an. L-am înjurat de la Iași până la București încontinuu. Dar lucrurile astea m-au ajutat pe mine.

El le făcea cu un scop. El a spus că jucătorilor tineri nu trebuie să le dai salarii mari. Noi eram o echipă de canibali, iar acum finlandezii erau canibalii și noi eram vegetarienii”, a spus Daniel Pancu, la digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

19:45

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

19:35

Dennis Man îi impresionează pe toţi, după începutul de sezon de vis de la Parma! Ce a declarat un fost adversar al românului

19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și