Închide meniul

Ce notă a primit Răzvan Sava, după ce a apărat un penalty la debutul pentru Udinese. Verdicul specialiștilor

Alex Ioniță Publicat: 26 septembrie 2024, 9:55

Reclamă
Ce notă a primit Răzvan Sava, după ce a apărat un penalty la debutul pentru Udinese. Verdicul specialiștilor

Ce notă a primit Răzvan Sava, după ce a apărat un penalty la debutul pentru Udinese

Profimedia

Iată ce notă a primit Răzvan Sava, după ce a apărat un penalty la debutul pentru Udinese. Portarul selecţionatei de tineret a României, a debutat ca titular la Udinese în partida câştigată pe teren propriu de echipa sa, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei de ligă secundă Salernitana, miercuri seara, în turul al doilea al Cupei Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sava s-a făcut remarcat în finalul reprizei secunde, când a reuşit să apere un penalty executat de Ernesto Torregrossa (84).

Ce notă a primit Răzvan Sava, după ce a apărat un penalty la debutul pentru Udinese

După această prestație, specialiștii de la sofascore.ro i-au oferit lui Răzvan Sava nota de 7,2, peste media echipei lui Udinese, care a fost de 7,03.

Udinese l-a recrutat în această vară pe Răzvan Sava, de la la echipa CFR Cluj, goalkeeper-ul român semnând un contract pe cinci ani cu friulanii, notează agerpres.ro.

Golurile au fost marcate de Jaka Bijol (20), Lorenzo Lucca (44 din penalty) şi Jurgen Ekkelenkamp (47) pentru învingători, respectiv Simy Nwankowo (25).

Reclamă
Reclamă

ntr-un alt joc disputat miercuri, echipa de ligă secundă Pisa, cu fundaşul Adrian Rus printre titulari, s-a înclinat la limită pe teren propriu în faţa unei alte formaţii din Serie B, Cesena (scor 0-1). Oaspeţii au înscris golul victoriei în repriza secundă, prin Raffaele Celia (54).

Adrian Rus a fost înlocuit în minutul 76, în timp ce mijlocaşul Marius Marin a rămas pe banca de rezerve a gazdelor până la final.

Prima reacţie a lui Răzvan Sava, după ce a semnat cu Udinese

„Vin cu ambiţia de a da totul pentru echipă. Mă simt pregătit pentru această experienţă în Serie A şi vreau să încep să mă familiarizez cu acest campionat. Am ales să vin aici pentru că vreau să mă adaptez la Serie A şi să învăţ cât mai mult din această experienţă. E un pas important pentru cariera mea.

Reclamă

Mă simt puternic în toate aspectele jocului, dar, în cele din urmă, antrenorii de portari vor decide ce trebuie să îmbunătăţesc. În ceea ce priveşte inspiraţia, studiez mult portari de top, precum Courtois şi Oblak”, a spus fostul portar de la CFR Cluj.

CFR Cluj ar urma să încaseze 2.5 milioane de euro în schimbul lui Sava. La această sumă s-ar adăuga un milion de euro din bonusuri de performanţă.

„Cluburile CFR 1907 Cluj și Udinese au ajuns la un acord privind transferul portarului Răzvan Sava la formația din Serie A, fiind astfel cel de-al doilea portar CFRist care, în decurs de un an, se transferă în primul eșalon din Italia.

Venit în Gruia în ianuarie 2022, Răzvan a devenit, în doar doi ani, unul dintre cei mai importanți tineri fotbaliști din Superligă! Integralist în sezonul precedent, Sava a bifat în total 59 de meciuri în tricoul echipei noastre, impresionând constant prin intervențiile sale de excepție

Îți mulțumim, Răzvan, pentru toate momentele unice petrecute alături de familia CFRistă și îți urăm multă baftă în carieră”, e mesajul clubului CFR Cluj, după plecarea lui Răzvan Sava.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și