Închide meniul
Foto

Lewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

Bogdan Stănescu Publicat: 26 septembrie 2024, 22:44

Reclamă
Lewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

Lewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo

Colaj Cristiano Ronaldo și Lionel Messi / Profimedia Images

Lewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Pilotul lui Mercedes a recunoscut că ambii jucători sunt fantastici, dar el a spus că îl preferă pe Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo poate fi văzut în Liga Campionilor Asiei, competiţie transmisă în AntenaPLAY. Hamilton poate fi urmărit în cursele de Formula 1. Antena deţine drepturile de televizare pentru Formula 1 pentru 3 ani.

Lewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

Messi sau Ronaldo? Messi! Amândoi sunt grozavi, să fiu sincer, dar la finalul zilei sunt fan Messi”, a declarat Lewis Hamilton pentru sportbible.com.

Lewis Hamilton este un fan declarat al echipei de fotbal Arsenal Londra. Pilotul britanic a dezvăluit că cea care l-a convins să ţină cu „Tunarii” a fost chiar sora lui.

Iniţial, pentru a se integra în grupul de copii din apropierea casei sale, septuplul campion mondial de Formula 1 le-a susţinut, pe rând, pe Manchester United şi Tottenham. Situaţia s-a schimbat radical atunci când a intervenit sora lui. Hamilton a povestit cu umor ce s-a întâmplat.

Reclamă
Reclamă

Îmi doream foarte mult să mă integrez (n.r.: în cercul de copii de lângă casa lui). Toţi copiii ţineau cu echipe diferite, unii cu Manchester United, alţii cu Tottenham. Îmi amintesc că îmi tot schimbam favorita între aceste două echipe, iar când ajungeam acasă sora mea îmi dădea cu pumnii în braţ şi îmi spunea: «Trebuie să susţii Arsenal». Aşa că la 5 sau la 6 ani am devenit fan Arsenal”, declara în trecut Lewis Hamilton, citat de mirror.co.uk.

Mercedes a recunoscut că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

Mercedes a recunoscut că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Directorul tehnic James Allison a vorbit despre tactica utilizată în cadrul cursei, pe care o consideră o greșeală.

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 din Singapore a fost câștigată de Lando Norris și a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Lewis Hamilton s-a clasat pe poziția a 6-a.

Reclamă

La câteva zile de la cursă, directorul tehnic de la Mercedes, James Allison, a transmis faptul că tactica de a folosi, la monopostul lui Hamilton, pneuri soft-hard a fost o greșeală.

Decizia l-a pus în dificultate pe Hamilton, iar Allison este de părere că o alegere mai bună ar fi fost reprezentată de tactica tradițională, de a folosi pneuri medium-hard.

Înainte să ofer explicații, voi începe prin a spune că nu ar fi trebuit să începem cursa pe pneuri soft. Această alegere a fost o greșeală. Dacă aș putea da timpul înapoi, le-am alege pe cele medium.

Motivul din spatele acestei decizii a fost că o roată cu pneuri soft își oferă o șansă bună de a începe cursa abrupt, de a trece de câteva locuri în primele ture ale cursei. Nu am avut nicio așteptare reală legată de faptul că vom suferi dificultăți.

Odată ajunși la tactica pneurilor soft, ne-am gândit să schimbăm și tactica legată de pit stop-uri în mai multe momente ale cursei. Chiar dacă i-am fi schimbat pneurile, Lewis nu și-ar fi recăpătat pozițiile pierdute din cauza unui eventual pit-stop, după calculele noastre”, a spus oficialul Mercedes, citat de formula1.com.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Câți bani ar putea primi FCSB de la UEFA pentru o victorie cu RFS, în Europa League! Gigi Becali poate da o lovitură importantă
Citește și