Închide meniul

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

Alex Ioniță Publicat: 28 septembrie 2024, 21:24

Reclamă
Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj - UTA 1-3!

Ciprian Deac, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Jucătorul lui Dan Petrescu și-a găsit cu greu cuvintele, în cadrul interviului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre CFR Cluj și UTA a contat pentru etapa cu numărul 11 a sezonului de Liga 1. Meciul din Gruia a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3!

La finalul partidei, Ciprian Deac a vorbit despre greșala sa din prima repriză, care a dus la primul gol marcat de UTA, prin Costache.

Jucătorul de la CFR Cluj a transmis faptul că fotbalul este făcut din greșeli și că echipa sa a pierdut o șansă importantă de a urca în clasament.

„Am pierdut un meci acasă, care ne putea duce acolo sus în clasament. La primul gol eu am greșit, după care am intrat în meci. Am primit alte 2 goluri din nimic. Am avut și noi câteva ocazii pe care nu le-am fructificat.

Reclamă
Reclamă

Am vrut să schimb partea, m-am răzgândit.. aia a fost.

Fotbalul e azi și mâine, ce a fost se uită. Se uită performanțele. Nu poți să joci din amintiri, că am avut echipă, că au plecat jucători. Trebuie să trăim prezentul.

Ce pot să zic, sunt supărați și fanii, e normal. Venim după 3 meciuri pe care nu am reușit să le câștigăm. Nu are nimeni răbdare cu tine, dar nu e mister vinovat. Și la Sibiu am avut ocazii, nu am marcat.

Reclamă

Astăzi nu am avut foarte multe ocazii, dar a fost și acea greșală a mea. Fotbalul e făcut din greșeli.„, a spus Ciprian Deac, la digisport.ro.

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA

Dan Petrescu a rămas „mască”, după ce a văzut greşeala uriaşă comisă de Ciprian Deac, în duelul dintre CFR Cluj şi UTA. Toate camerele au fost pe tehnicianul clujenilor, după ce arădenii au deschis scorul.

UTA s-a deplasat pe terenul celor de la CFR Cluj, pentru duelul din etapa a 11-a din Liga 1. Arădenii au deschis rapid scorul în meci, prin Valentin Costache, în minutul 12.

Ciprian Deac a greşit inexplicabil o minge la mijlocul terenul. Veteranul din lotul lui CFR Cluj a gafat, iar Omondi a fost pe fază şi i-a pasat imediat lui Valentin Costache.

Mijlocaşul lui Mircea Rednic a finalizat fără emoţii şi a deschis astfel scorul pentru UTA. Costache a profitat şi de ieşirea greşită a lui Mihai Popa, pentru a marca din marginea careului.

Imediat după golul marcat de Valentin Costache, camerele TV s-au mutat şi asupra băncii tehnice a celor de la CFR Cluj. Dan Petrescu era fără reacţie şi privea în gol spre jucătorii săi. În acest timp, Mario Camora a ieşit la marginea terenului şi a început să-şi încurajeze coechipierii.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și