Închide meniul
Foto

Gest emoționant făcut, în memoria mamei lui, de milionarul care își construiește un castel în România: „Ne-a surâs ideea!”

Publicat: 29 septembrie 2024, 13:00

Reclamă
Gest emoționant făcut, în memoria mamei lui, de milionarul care își construiește un castel în România: „Ne-a surâs ideea!”

Gest emoționant făcut, în memoria mamei lui, de milionarul care își construiește un castel în România

George Ţucudean, pe domeniul său - Antena Sport

Gest emoționant făcut, în memoria mamei lui, de milionarul care își construiește un castel în România. Fostul internațional român George Țucudean, retras din fotbal la 29 de ani, a oferit detalii despre ceea ce a făcut după ce și-a agățat ghetele în cui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost campion cu FCSB, Viitorul și CFR Cluj, Țucudean are un succes uriaș. Familia lui are o avere estimată la 35 de milioane de euro, având mai multe afaceri, printre care o podgorie de peste 80 de hectare, un hotel de 5 stele, o firmă de mobilă, un ştrand și ferme de porci şi vite.

Gest emoționant făcut de milionarul George Țucudean, care își construiește un castel în România

George Țucudean a investit 6 milioane de euro în construcția unui hotel de cinci stele în Arad. Numele l-a ales astfel încât să cinstească memoria mamei lui, care a încetat din viață în urmă cu trei ani.

Inițial, am zis că facem o parcare cu plată, și-așa nu sunt, dar am stat mai bine să ne gândim, toți membrii familiei, și ne-a surâs ideea ridicării unui hotel. Cinci stele, cu parcare subterană, cu patru etaje. „Aniroc” vine de la numele mamei mele, Corina, scris invers. Am decis în ultimul moment să se numească așa, ne-am dorit să rămână în memoria ei acest loc.

Mereu ne-am dorit să facem lucruri frumoase în Arad, de aceea avem și SPA-ul unde vin mulți oameni, pensionari care au bilete mai ieftine, fiind apă termală. Mi-am dorit un hotel și am zis să fie ceva frumos. Nu este o afacere din care să avem profit mâine, e ceva pe termen lung. Momentan, cred că ajunge ceea ce avem, trebuie să le conducem cu grijă„, a spus George Țucudean la gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

George Ţucudean trăiește o poveste de dragoste, din 2010, cu Anamaria (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Ei s-au căsătorit și au împreună 2 copii: pe Maximilian şi pe Marc.

George Țucudean, detalii și despre castelul pe care îl construiește în România

George Țucudean are în plan să își construiască un castel, care ar urma să fie situat pe ruinele unui palat, ocupat în trecut, potrivit legendelor, de elitele culturale ale Ungariei.

Întrebat despre situația proiectului, George Țucudean a dezvăluit că planul castelului urmează să fie pus pe hârtie și că lucrările pentru construcția acestuia vor începe, speră el, în maxim 3 ani.

Reclamă

(n.r. Care este situația lucrărilor la castel?) E în plan, nu am renunțat la idee. Urmează să îl punem pe hârtie. Nu știu care vor fi costurile sau ce o să conțină acolo, dacă fac sală de evenimente și piscină…

E mai complex proiectul. (n.r. În cât timp estimezi că vor fi finalizare lucrările?) Sper să încep într-un an, doi, trei și sunt importante pentru mine camerele de cazare în zona aia pentru că oamenii vin și aș vrea să le leg puțin, crama cu turismul viticol… Ar veni să stea 2-3 nopți și apoi duminică plece. Vreau un traseu legat„, a spus George Țucudean, potrivit iamsport.ro.

Ţucudean a suferit, la începutul anului 2019, o operație pe inimă la o clinică din Viena. La numai câteva luni distanţă, a trecut din nou prin mari emoţii şi a mai fost supus unei intervenţii chirurgicale. Și tatăl lui George Țucudean a renunţat la fotbal din cauza unei afecţiuni cardiace (sindromul WPW).

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

LIVE SCOREGloria Buzău – Farul 0-0. Gică Hagi are nevoie ca de aer de victorie pentru a ataca play-off-ul

15:28

Dinamo a ratat calificarea în LEN Euro Cup. Eşec cu VK Sabac

15:07

Eliza Buceschi şi-a anunţat retragerea de la naţionala României, la 31 de ani! „I-am comunicat decizia selecţionerului”

14:51

Sepsi – FCSB LIVE TEXT, 21:30! Schimbări în primul 11, la campioana României, pentru derby-ul etapei . Echipele probabile

14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și