Închide meniul

„M-a dezgustat!” Marius Şumudică, replică dură pentru Viorel Moldovan după Rapid – Oţelul 0-0: „Nu înţeleg nemulţumirea”

Alex Masgras Publicat: 30 septembrie 2024, 12:14

Reclamă
„M-a dezgustat! Marius Şumudică, replică dură pentru Viorel Moldovan după Rapid – Oţelul 0-0: „Nu înţeleg nemulţumirea

Marius Şumudică, replică dură pentru Viorel Moldovan după Rapid - Oţelul 0-0: "Nu înţeleg nemulţumirea"

Marius Şumudică şi Viorel Moldovan / Profimedia

Marius Şumudică, replică dură pentru Viorel Moldovan după Rapid – Oţelul 0-0. Echipa din Giuleşti a rămas fără victorie pe teren propriu în primele 11 meciuri disputate în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan, preşedintele celor de la Rapid, nu a fost impresionat de jocul echipei pe care o conduce şi nu s-a ferit de cuvinte atunci când a analizat prestaţia jucătorilor lui Marius Şumudică de sâmbătă.

„M-a dezgustat!” Marius Şumudică, replică dură pentru Viorel Moldovan după Rapid – Oţelul 0-0: „Nu înţeleg nemulţumirea”

Preşedintele giuleştenilor a declarat imediat după meci că echipa arată a „infanterie uşoară” şi a declarat că nu se poate construi o echipă competitivă.

Aceste declaraţii au ajuns la urechile lui Marius Şumudică, iar antrenorul de la Rapid nu a fost deloc încântat. El s-a declarat dezgustat şi consideră că preşedintele echipei nu ar trebui să iasă în spaţiul public cu astfel de declaraţii:

„Nu mi-a picat bine ce a zis Viorel Moldovan, nu cred că suntem infanterie ușoară. Nu mi se par OK asemenea intervenții la adresa jucătorilor, a bătut puțin și în mine. Îl respect, e colegul meu, dar m-a dezgustat declarația.

Reclamă
Reclamă

Din punctul meu de vedere, am întâlnit o echipă grea, omogenă, joacă de 2 ani împreună, au același antrenor. Indiferent de metodele lui Dorinel, scot mereu maximum. M-am uitat pe parametrii fizici și mi-am dat seama că au fost mult peste noi”, a declarat Marius Şumudică, la fanatik.ro.

Mai mult, Marius Şumudică a părut surprins de declaraţiile lui Moldovan, în condiţiile în care a vorbit şi cu Dan Şucu şi Victor Angelescu după meci, iar cei doi acţionari nu i-au reproşat nimic.

„Nu înțeleg nemulțumirea, am vorbit și cu patronul clubului. Nu mi-a zis nimic domnul Șucu. Am întâlnit un adversar mult mai omogen decât noi, avem de muncă, construim. L-am simțit ok, am vorbit ieri de vreo 3-4 ori cu el și cu Victor (n.r. Angelescu)”, a mai spus Marius Şumudică.

Reclamă

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti

Camerele TV l-au surprins pe Dan Şucu, imediat după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti, după 11 runde disputate din acest sezon. Giuleştenii au remizat cu Oţelul, scor 1-1.

Rapid nu a mai înregistrat o victorie pe teren propriu de pe 19 mai. La momentul respectiv, giuleştenii o învingeau pe marea rivală FCSB, cu scorul de 2-0.

În acest sezon, Rapid a remizat pe teren propriu cu CFR Cluj, Sepsi, Dinamo şi Oţelul şi a fost învinsă de U Cluj. După această serie, acţionarii giuleştenilor nu au mai rezistat.

Prezenţi în tribune la duelul cu Oţelul, Dan Şucu şi Victor Angelescu au privit împreună partida. După fluierul final, Şucu a făcut o grimasă de nemulţumire, fiind vizibil deranjat de pasa negativă pe care o traversează echipa sa pe teren propriu, în acest sezon.

De cealaltă parte, Victor Angelescu a cedat şi a lovit cu palmele un scaun din faţa sa, la finalul partidei. Acţionarul minoritar al Rapidului a fost vizibil deranjat de rezultatul obţinut de elevii lui Marius Şumudică, din duelul cu Oţelul, ţinând cont şi de ocazia uriaşă ratată de Jambor pe finalul meciului.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:11

Marius Croitoru, out de la FCU Craiova 1948. Adrian Mititelu a ales deja noul antrenor

16:02

LIVE VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan e ACUM în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Debutul româncei pe tabloul de simplu

15:30

VIDEOOvidiu Ionescu – Mohamed El-Beiali 1-3 a fost în AntenaPLAY! Românul, eliminat în primul tur de la China Smash 2024

14:59

Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, semifinală de foc la China Open! Victorii fără emoţii pentru cei doi favoriţi la Beijing

14:50

Ce cotă i-au dat specialiştii Simonei Halep pentru o victorie în primul meci disputat după cinci luni, la Hong Kong

14:44

Mason Mount, prima reacţie după ce Radu Drăguşin i-a spart capul! Imaginea făcută în timp ce era cusut de medicul lui United

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și