Închide meniul

Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, semifinală de foc la China Open! Victorii fără emoţii pentru cei doi favoriţi la Beijing

Alex Masgras Publicat: 30 septembrie 2024, 14:59

Reclamă
Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, semifinală de foc la China Open! Victorii fără emoţii pentru cei doi favoriţi la Beijing

Carlos Alcaraz - Daniil Medvedev, semifinală de foc la China Open

Carlos Alcaraz şi Daniil Medvedev / Colaj Profimedia

Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev va fi o semifinală de foc la China Open. Spaniolul s-a calificat în penultimul act de la Beijing după ce a trecut de rusul Karen Khachanovs, scor 7-5, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru un loc în finală va da de un alt rus, Daniil Medvedev, cel care a trecut în sferturi de Flavio Cobolli cu 6-2, 6-4.

Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, semifinală de foc la China Open! Victorii fără emoţii pentru cei doi favoriţi la Beijing

Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz îl va înfrunta pe rusul Daniil Medvedev în semifinalele turneului ATP 500 de la Beijing, dotat cu premii totale de 3.720.165 de dolari, după victoriile obţinute luni, notează agerpres.ro.

Alcaraz, al doilea favorit, a trecut în sferturi de un alt rus, Karen Hacianov, cu 7-5, 6-2.

În alt meci din sferturi, Medvedev, al treilea pe lista capilor de serie în capitala Chinei, s-a impus în faţa italianului Flavio Cobolli cu 6-2, 6-4.

Reclamă
Reclamă

Carlos Alcaraz a jucat semifinale şi anul trecut la Beijing, dar atunci a fost învins de italianul Jannik Sinner, cel care câştiga titlul în China.

Ibericul are 5-2 în meciurile directe cu Medvedev, pe care l-a învins anul acesta la Indian Wells (în finală) şi Wimbledon (semifinale).

Tot luni, rusul Andrey Rublev l-a întrecut în optimi pe spaniolul Alejandro Davidovich Fokina, cu 6-4, 7-5, el urmând să joace şi al doilea meci luni, contra chinezului Yunchaokete Bu.

Reclamă

În alt sfert de finală, Sinner îl va înfrunta pe cehul Jiri Lehecka.

Ce cotă i-au dat specialiştii Simonei Halep pentru o victorie

Simona Halep are o cotă de 1.45 la o victorie în al treilea ei meci de la revenirea în circuit. Pentru o victorie cu 2-0 la seturi, românca de 33 de ani are o cotă 2.02. De partea cealaltă, Rodionova are cotă 2.57 pentru un succes.

Acesta este al treilea meci pe care îl va disputa Simona Halep, în 2024, după revenirea în circuit, în urma scandalului de dopaj. Ea le-a mai întâlnit pe Paula Badosa (6-1, 4-6, 3-6) la Miami şi pe Kessler Mccartney, în faţa căreia a abandonat la Paris.

Sportiva de 34 de ani din Australia se află pe locul 114 mondial, iar cea mai bună prezenţă a ei în carieră a fost locul 97 WTA. Ea a câştigat 28 dintre cele 55 de partide disputate în 2024, 23 dintre victorii venind pe hard, suprafaţă pe care o va întâlni pe Simona Halep.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:00

LIVE VIDEOAl Wasl – Al Ahli şi Al Sadd – Esteghlal FC sunt ACUM în AntenaPLAY! Al Nassr – Al Rayyan se joacă la 21:00

18:32

Dikembe Mutombo a murit la 58 de ani! Legenda din NBA a pierdut lupta cu cancerul

18:30

Farul Constanța va avea, în mod oficial, un nou stadion! Proiectul a primit „undă verde”! Anunțul clubului

18:24

Răzvan Burleanu a decis în privinţa propunerii lui Gigi Becali! Avertismentul pentru milionar: „Să cântărească foarte bine”

18:08

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

18:00

Kylian Mbappe, mesaj emoţionant după retragerea lui Antoine Griezmann de la naţionala Franţei: „Unii ar putea crede că e devreme”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și