Închide meniul

Lebron James va juca alături de fiul său, Bronny, în NBA: „E o bucurie pură”

Dan Roșu Publicat: 1 octombrie 2024, 8:53

Reclamă
Lebron James va juca alături de fiul său, Bronny, în NBA: „E o bucurie pură

Lebron James va juca alături de fiul său, Bronny, în NBA: "E o bucurie pură"

Lebron James şi Bronny - Getty Images

Lebron James va juca alături de fiul său, Bronny, în NBA, iar acest lucru i-a dat „multă viaţă” şi reprezintă o „bucurie pură”, relatează presa internaţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

James se angajează într-un al 22-lea sezon record în NBA şi este gata să scrie istorie intrând pe teren cu Bronny, 20 ani, care a fost recrutat de Lakers ca a 55-a alegere în iunie.

Lebron James va juca alături de fiul său, Bronny, în NBA: „E o bucurie pură”

Jucătorul în vârstă de 39 de ani începe sezonul după ce a ajutat echipa SUA să câştige aurul la Jocurile Olimpice de la Paris, în vară.

Dar el are o motivaţie în plus în acest an, spunând că este revitalizat de faptul că joacă alături de unul dintre copiii săi.

„Este o aşteptare frumoasă, o bucurie pură, sincer, să vin la antrenament în fiecare zi, să muncesc din greu cu el şi să continui să-l văd cum progresează. Este un moment foarte fericit nu numai pentru mine, ci şi pentru familia noastră”, a declarat King LeBron luni, în cadrul unei conferinţe de presă, înainte de reluarea NBA, la sfârşitul lunii octombrie.

Reclamă
Reclamă

„Familia noastră este foarte mândră de el, pur şi simplu”, a adăugat LeBron despre Bronny. „Vom vedea dacă vom avea câteva oportunităţi de a împărţi parchetul în timpul sezonului. Evident, va fi incredibil. Aşteptăm cu nerăbdare asta, dar apoi vom merge mai departe”, a continuat el, în timp ce fiul său ar putea petrece o bună parte a anului în G-League (liga de dezvoltare NBA).

Întrebat despre relaţia cu fiul său de acasă, tatăl a rezumat: „La vârsta noastră, nu avem atât de multă interacţiune zilnică. Coboară să mănânce, se întoarce în camera lui şi se joacă la consolă. Eu şi soţia mea suntem jos şi ne uităm la un film. Nu prea mai facem controale zilnice pentru a discuta despre munca de a doua zi. El ştie baschet de când s-a născut, înţelege nuanţele, acum este bărbat, este timpul să înveţe (pe cont propriu)”.

Campion olimpic pentru a treia oară în această vară la Paris, James nu se simte „epuizat ca data trecută”, după Londra 2012. „Mă simt foarte bine. Am avut o vară excelentă. Mă simt foarte bine fizic, pregătit, proaspăt şi gata să mă întorc la muncă”.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:17

Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a ăprăbuşit echipa din Bănie

14:10

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Kawasaki – Gwangju se joacă ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

13:56

Bernadette Szocs / Ovidiu Ionescu – Jian Zeng / Izaac Quek LIVE VIDEO (15:55) în AntenaPLAY, în turul 2 la China Smash 2024

13:36

Carlos Alcaraz, calificare fără emoţii în finala de la Beijing! Bornă impresionantă a spaniolului după victoria cu Medvedev

13:22

Neamţul Sascha Stegemann va arbitra PAOK Salonic – FCSB

12:48

Andres Iniesta se retrage din fotbal! Anunţul făcut de legendarul jucător spaniol: „Bun venit în viitorul meu”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și