Închide meniul

Lebron James va juca alături de fiul său, Bronny, în NBA: „E o bucurie pură”

Dan Roșu Publicat: 1 octombrie 2024, 8:53 / Actualizat: 24 octombrie 2024, 15:27

Reclamă
Lebron James va juca alături de fiul său, Bronny, în NBA: „E o bucurie pură

Lebron James va juca alături de fiul său, Bronny, în NBA: "E o bucurie pură"

Lebron James şi Bronny - Getty Images

Lebron James va juca alături de fiul său, Bronny, în NBA, iar acest lucru i-a dat „multă viaţă” şi reprezintă o „bucurie pură”, relatează presa internaţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

James se angajează într-un al 22-lea sezon record în NBA şi este gata să scrie istorie intrând pe teren cu Bronny, 20 ani, care a fost recrutat de Lakers ca a 55-a alegere în iunie.

Lebron James va juca alături de fiul său, Bronny, în NBA: „E o bucurie pură”

Jucătorul în vârstă de 39 de ani începe sezonul după ce a ajutat echipa SUA să câştige aurul la Jocurile Olimpice de la Paris, în vară.

Dar el are o motivaţie în plus în acest an, spunând că este revitalizat de faptul că joacă alături de unul dintre copiii săi.

„Este o aşteptare frumoasă, o bucurie pură, sincer, să vin la antrenament în fiecare zi, să muncesc din greu cu el şi să continui să-l văd cum progresează. Este un moment foarte fericit nu numai pentru mine, ci şi pentru familia noastră”, a declarat King LeBron luni, în cadrul unei conferinţe de presă, înainte de reluarea NBA, la sfârşitul lunii octombrie.

Reclamă
Reclamă

„Familia noastră este foarte mândră de el, pur şi simplu”, a adăugat LeBron despre Bronny. „Vom vedea dacă vom avea câteva oportunităţi de a împărţi parchetul în timpul sezonului. Evident, va fi incredibil. Aşteptăm cu nerăbdare asta, dar apoi vom merge mai departe”, a continuat el, în timp ce fiul său ar putea petrece o bună parte a anului în G-League (liga de dezvoltare NBA).

Întrebat despre relaţia cu fiul său de acasă, tatăl a rezumat: „La vârsta noastră, nu avem atât de multă interacţiune zilnică. Coboară să mănânce, se întoarce în camera lui şi se joacă la consolă. Eu şi soţia mea suntem jos şi ne uităm la un film. Nu prea mai facem controale zilnice pentru a discuta despre munca de a doua zi. El ştie baschet de când s-a născut, înţelege nuanţele, acum este bărbat, este timpul să înveţe (pe cont propriu)”.

Campion olimpic pentru a treia oară în această vară la Paris, James nu se simte „epuizat ca data trecută”, după Londra 2012. „Mă simt foarte bine. Am avut o vară excelentă. Mă simt foarte bine fizic, pregătit, proaspăt şi gata să mă întorc la muncă”.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și