Închide meniul

LeBron James i-a interzis fiului său să îl strige „tată” pe teren. Cum preferă să i se adreseze noul său coechipier

Alex Masgras Publicat: 29 august 2024, 13:59 / Actualizat: 29 august 2024, 15:27

Reclamă
LeBron James i-a interzis fiului său să îl strige „tată pe teren. Cum preferă să i se adreseze noul său coechipier

LeBron James i-a interzis fiului său să îl strige "tată" pe teren. Cum preferă să i se adreseze noul său coechipieri

LeBron James / Profimedia

LeBron James i-a interzis fiului său să îl strige „tată” pe teren. Recrutat de Los Angeles Lakers în această vară, Bronny James va juca de acum înainte alături de tatăl său, LeBron James, în NBA. Într-un podcast, starul american a indicat că a refuzat să îi permită fiului său să îi spună „tată” pe teren, dorind să menţină o relaţie profesională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În podcastul „The Shop”, ”King” James (39 de ani) a vorbit despre ce ar putea însemna această situaţie pe teren.

LeBron James i-a interzis fiului său să îl strige „tată” pe teren. Cum preferă să îl numească noul său coechipier

Întrebat dacă Bronny, în vârstă de 19 ani, îi poate spune „tată” atunci când este pe teren sau la antrenament, LeBron James a fost clar. „Nu, el nu poate. Am stabilit deja asta”, a răspuns cel care se va bucura de cel de-al 22-lea sezon în NBA. „Nu-mi poate spune „tată” la locul de muncă. Aşa este. După ce ieşim din cameră şi uşile se închid, pot fi din nou „tată”, în maşină dacă mergem împreună acasă, de exemplu. Acasă, pot fi „tată””.

”Îmi poate spune ‘2-3’ (numărul de pe tricoul său) sau ‘Bron’ sau ‘GOAT’ dacă vrea”, a glumit LeBron James. „Depinde de el. Dar este uşor pentru mine, pentru că îi spun ‘Bronny’ de mult timp. Nu e ca şi cum i-aş spune ‘Hei, fiule’, aşa că e uşor pentru mine.”

„Va fi doar o adaptare pentru el”, a conchis LeBron James. „Dar nu putem alerga pe teren şi să fie ceva de genul ‘Tată, dă mingea sus, sunt aici’ sau ‘Tată, du-te!’ Nu, nu poţi face asta”, notează news.ro.

Reclamă
Reclamă

După draft, în care Bronny James a fost selectat pe locul 55 de către Lakers, LeBron James şi-a prelungit cu două sezoane contractul cu actuala sa franciză.

În această vară, „LBJ” şi compatrioţii săi au câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris, învingând în finală echipa Franţei.

Moment istoric în NBA – Lebron James a devenit coleg cu fiul său la Los Angeles Lakers şi pot juca împreună sezonul viitor

Fiul lui LeBron James, Bronny, a fost selectat, joi, de Los Angeles Lakers pe locul 55 în runda a doua a draftului din NBA. Prin urmare, tatăl, 39 de ani, şi fiul, 19 ani, sunt aşteptaţi să joace împreună la echipa din Los Angeles în sezonul viitor, o premieră în istoria NBA.

Reclamă

Selecţionat pe locul 55 într-un draft care a inclus 58 de opţiuni, fundaşul de 1,86 m, care va împlini 20 de ani în octombrie, a anunţat în urmă cu câteva zile că „vrea să îşi facă propriul nume” în NBA, scrie news.ro.

Sosirea lui Bronny la Lakers vine în contextul în care LeBron are timp până sâmbătă să activeze ultimul an al contractului său opţional de 51 de milioane de dolari (47,6 milioane de euro) cu Lakers.
În caz contrar, el ar deveni jucător liber şi ar putea alege să se alăture uneia dintre cele 30 de francize din NBA.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:01

Insula Iubirii – sezonul fenomen naţional! Record după record, doborât de emisiunea de la Antena 1

15:01

Marius Şumudică anunţă noi transferuri la Rapid: „Vor fi peste nivelul celor pe care îi avem”. Criteriile giuleştenilor

14:48

Ianis Hagi a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Marius Şumudică! A dat cărţile pe faţă: de ce nu a venit, de fapt, la Rapid

13:33

FCSB – LASK Linz LIVE TEXT (21:30). Campioana României luptă pentru calificarea în grupa Europa League. Echipele probabile

13:32

Gigi Becali a luat decizia în privinţa lui Vlad Chiricheş! Ce a pregătit patronul FCSB pentru meciul cu LASK Linz

13:06

Tragerea la sorţi Champions League LIVE TEXT (19:00). Începe o nouă eră. Cum arată cele patru urne valorice

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz 6 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz
Citește și